IZVORNA PORUKA: Tiziana
Pitanje: moja cerka ima 15m, sto se tice tezine tu je mislim u proseku ima 11,5kg,ali je visoka 84cm sto se meni cini puno za njen uzrast, za 2,5m je dobila 5cm!!! Muz mi je visok,i prihvatam da ce mi i deca biti visoka(sin ima 3god, 106cm i 17,5kg),ali za devojcicu bas nije lepo da bude previsoka. D ali se secate kolike su vase devojcice bile sa 15m?
Hvala
Sto nije lepo, ja sam 183 i bas sam lepa
Ako nista, uvek ce je muvati zgodni sportisti, moji momci su bili: atleticar, kosarkas pa odbojkas (sa kojim sam i danas vec 12 godina) i nijedan nije cak ni pusio, zet kakavog bi svaka majka pozelela
Salu na stranu, nista to ne znaci, moze sad da bude napredna a posle stane sa rastom i obrnuto. Imam druga iz osnovne koji je bio patuljak, a tek na kraju srednje skole porastao i to na 190 cm. Deca najvise rastu u pubertetu i tamo negde oko 11-12 godine moze da se napravi procena koliko ce tacno porasti. Mom bratu su sa 12 godina procenili da ce imati izmedju 192-194, visok je 193
MM isto tako, sa nekih 13 godina rekli da ce biti oko 198, a on je 199
To rade u ozbiljnijim klubovima da bi mogli da naprave plan kako i sta da rade sa decom.
Moja devojcica je sa 17 meseci imala 87 cm, sad ima sigurno preko 90 sm, bas je porasla. U vrticu je najmladja, a ima dosta nizih od nje.