cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li ste vodile/vodite lični dnevnik?

clock-img

13.09.2011, 18:47

clock-img

Anoniman

Uvek me ometete ludačkim temama user posted image

Htedoh da pitam ako je neko bio u situaciji kao ova-usled previše obaveza u poslednjih godinu dana, a nikakve pomoći oko istih, moja iscrpljenost je počela da se ispoljava verbalno i prema svima...
Razgovarala sam sa jednom ženom/psihologom koja mi je preporučila da vodim dnevnik... U smislu, da zapišem svaki put: šta/ko me povredio, zašto, šta sam ja uradila da do toga dođe ili da se situacija reši, svoje želje, a i postugnuća, potrebe i prohteve, i da svoju nervozu tako kanališem... E sad, meni to nekako ima smisla za mene, ali šta se dešava u tim narušenim odnosima gde su mi ispritiskani dugmići? Kako će ti ljudi znati da su me povredili/razočarali/izneverili kad su mi bili potrebni? Nije mi detaljisala. Zasad treba da počnem, pa ću nakon mesec dana da vidim šta se dešava ili ću je opet zvati da pitam-i šta dalje?!
Možda je poenta u čitanju tih osećanja kad me prođe bes, pa da realno sagledam i pribrano pristupim? E živi bili pa videli, ja sam sve osim NEimpulsivna osoba user posted image

clock-img

13.09.2011, 18:51

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

da od petog razreda osnovne...to je komedija od mojih zapazanja...ironija me je sustigla tek u kasnom pubertetuuser posted image

clock-img

13.09.2011, 18:55

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Nina, to nikako nije pametno. Ako zapises sve ko te je povrdio, razocarao, iznervirao, itd. onda ces kada uzmes dnevnik u ruke iznova da se nerviras svaki put user posted image . Pisala sam kao devojcica a posle ne.

clock-img

07.06.2017, 08:25

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ja sam pisala do kraja srednje skole :)

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.06.2017, 08:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jesam u osnovnoj skoli user posted image

clock-img

07.06.2017, 12:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

PIsala pa mi mama nasla i procitalauser posted image posle tog nisam dugo i onda sam opet pocela ali sam pisala na engleskom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.06.2017, 12:30

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Emice, snašla si se user posted image
Ja sam pisala još u srednjoj školi. I sad ih ponekad prelistam, pa se čudim šta sam sve pozaboravljala. Ne bi bilo loše da počnem ponovo.

clock-img

07.06.2017, 12:36

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Jesam kao klinka, nesto kratko. Nikada mi nije bila privlačna ta ideja da čitam šta mi se u prošlosti dogodilo. Više volim da smišljam budućnost.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

07.06.2017, 12:36

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Milena ja kad citam pitam se gdje mi je mozak bio user posted image
Kad ga je mama nasla tad stvarno nije bilo nista zanimljivo za procitati i bila sam mnogo ljuta sto ga je citala.Drugi put nisam ni imena pisala nego nadimke neke davala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.06.2017, 16:48

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Nisam nikada a skoro sam našla leksikone iz osnovne i umirala od smeha čitajući user posted image

clock-img

07.06.2017, 17:29

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Milena ja kad citam pitam se gdje mi je mozak bio user posted image

Haha, i ja isto. Ali tada mi je sve to delovalo tako ozbiljno i najvažnije na svetu.
Joj, da, i leksikoni. Najsmešnije mi je ono Dd, Sd, Nd (dobar drug, super drug, najbolji drug)

clock-img

24.06.2017, 18:38

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jesam. Imala sam ih nekoliko. I sad ponekad nesto skrabnem.

clock-img

25.06.2017, 21:48

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ja jesam negde od sedmog razreda i pisala pesme, to je bio moj nacin sa se otvorim,da izbacim sve iz sebe, inace postoje stvari o kojina ne mogu da pricam, samo da pisem, to pomaze.
A volim da procitam, Boze koliko sam bila iskompleksirana, mislila sam da sam najruznija na svetu user posted image , moje ljubavi,on me pogledao, namignuo user posted image ali nikad se ne bih set_ila nekih situacija da nisam zapisala.

< Poruku je uredio degu -- 25.6.2017 21:50:01 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

05.09.2017, 15:26

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Jesam.I neke od njih sam sačuvala.Ima tu i sličica i stihova(mojih) i lepih uspomena

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

05.09.2017, 15:39

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Jesam, ali sam davno prestala...mislim da je dnevnik super stvar, dodje ti kao neka self psihoterapija, napises na papir sve sto te muci, svoja razmisljanja...

clock-img

05.09.2017, 15:43

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Moju N ne zanima...baš bih volela da i ona piskara

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.09.2017, 15:01

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pa i RR negde dodje kao dnevnik licni, zar ne?
Pod nickom koje ti krije identitet mozes lepo da se pozalis na zaovu, svekrvu... hahahah

clock-img

06.09.2017, 15:03

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Pa ako tako posmateaš stvari...

clock-img

12.09.2017, 17:43

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Vodila sam kao klinka a sad nemam vremana ni za ozbiljnije stvari :D

clock-img

26.02.2018, 01:38

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Pokusala sam pa sam skontala da to nije za mene

clock-img

26.02.2018, 10:49

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Bilo nekad, sad ne stižem, a baš mi nedostaje. Tako sam beležila utiske sa lepih događaja i tako sam sređivala misli.

clock-img

26.02.2018, 10:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jesam kao dete
Sad ne bih

clock-img

26.02.2018, 11:21

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ni ja.Malo mi to bezveze u ovim godinama.

clock-img

26.02.2018, 11:36

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Jesam neko vreme u srednjoj, ali sam se brzo smorila

Sreća prati hrabre.

clock-img

26.02.2018, 12:20

clock-img

lokicagagica

pencil-img

287

Dnevnik je sjajan nacin da saberete utiske, sredite misli, izbacite emocije na papir. Vodila sam dnevnik 7godina, a onda prestala. Sad ne vodim dnevnik, ali kad osetim potrebu tad napisem neku pricu, pesmu cisto da zabelezim trenutak ili olaksam sebi.

You will never understand life until it grows inside of you...