cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dragi, prisloni me uz ormar

clock-img

04.04.2009, 23:15

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Verus, suvislo je i pitati "Kako je bilo?"...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne znam zašto, ali mene ta vertikala baš, baš... hmmmm... user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.04.2009, 23:26

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Joj mm nesto uvek u sobu u poslednje vreme, ko da ne zna kako umem biti luda...nikada necu zaboraviti njegovo lice kada me je jedno vece dovezao kuci i pricamo u autu ispred moje zgrade....a ka odjednom prekinem i kazem "Hoces da se k*** u autu?" pre nismo nikada, on se siroma spetljao i zbunio ko malo dete!  Bas je to bilo sexy, sto je tako reagovao me je jos vise na***user posted image , a inace mi je sav cican macan, pa mi bilo super sto sam ga tako zbunila!  Ma sex na cudnim mestima je najbolji!!!  Eto, nisam samo romantichna user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 23:28

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako i treba! Mi smo i fizička bića satkana od strasti.. Grrrruser posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.04.2009, 23:30

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  

IZVORNA PORUKA: eugenija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako i treba! Mi smo i fizička bića satkana od strasti.. Grrrruser posted image

clock-img

05.04.2009, 08:48

clock-img

bebać

pencil-img

2235

ha dobra tema,nevaljalice jedne koliko ste već ispisaleuser posted image user posted image user posted image ja taj brzinski keks obožavamuser posted image user posted image user posted image mm i nije baš za te varijante,više je za čitavu ceremoniju od kupke pa do kreveta,ali zna me nekad iznenadit(il ja njega 'zeznem')...sjećam se da smo jednom nekad naveče kad se smrklo uz zid na balkonu,to pamtm puna srcauser posted image user posted image user posted image evo proljeća,moglo bi se to ponovitiuser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

05.04.2009, 08:58

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.04.2009, 10:01

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Gagi spavala sam,ono me dijete izdresira 'ko malog majmuna' eno pišem tamo na onoj temi o tome...ali vidim ja da ste se lijepo provele po ovolikim postovima,baš mi je žao što propuštam teme ovakvog 'akcenta'user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

05.04.2009, 10:17

clock-img

Buba76

pencil-img

659

za drugarice iz dve crtice- nemojte vertikalno u toku ovulacije

clock-img

05.04.2009, 10:56

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

05.04.2009, 11:39

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Važi dragauser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2009, 15:13

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Tuš kada tri strane pločica uglancamo ih samo tako...to kad se sjeti navratiti kući pa ne možemo čekati do krevetauser posted image

clock-img

05.04.2009, 15:52

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

07.09.2009, 16:15

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Uz zid,ali nije bas sjajno ako imate bavalituser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

07.09.2009, 18:07

clock-img

marince1

pencil-img

4824

IZVORNA PORUKA: Zille

Uz drvouser posted image user posted image user posted image

Malko zulja,al zaboravis user posted image user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

07.09.2009, 18:15

clock-img

cicko

pencil-img

982

Eee, blago vama, ja od polovine juna...NISTA- rekao dr da cuvamo trudnocu!

clock-img

07.09.2009, 18:35

clock-img

marince1

pencil-img

4824

IZVORNA PORUKA: cicko

Eee, blago vama, ja od polovine juna...NISTA- rekao dr da cuvamo trudnocu!

''ja volim sex i rado ga se secam'' user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

07.09.2009, 18:58

clock-img

bonita

pencil-img

860

vrbaci,sljivaci,kukuruzi,ambariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verujem u ljubav za celi zivot

clock-img

07.09.2009, 20:28

clock-img

BINCE

pencil-img

455

hhahahah...kako sam se ismijala...pa ja ne mogu bas da se sjetim...al, ima dosta mjesta...u autu...user posted image user posted image user posted image ...na kadi...u kadi..user posted image user posted image user posted image ... u parku na klupiuser posted image user posted image user posted image ....u kuhinji uza zid..hahahah......pokusali na kuhinjeskom stolu..hahah al,nije izdrzao bio je klimav,pa smo se bacili na pod,pa sam i ja ledja i guzu zgulila....hahhah....eto tolko od sjecanja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 20:30

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: marince

''ja volim sex i rado ga se secam'' user posted image

Tacno tako,eh user posted image

clock-img

07.09.2009, 20:31

clock-img

BINCE

pencil-img

455

snezo kako ces izdrzati bez sexa  user posted image user posted image user posted image user posted image ......

clock-img

07.09.2009, 20:34

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Izdrzacu.Vec sam se i odvikla od toga.Nesecam se kad smo zadnji put imali sex.A kad se samo setim bilo je vreme kad smo ga imali svaki dan.Jos malo pa ce biti i toga.A onda kao da nam je prvi put.user posted image

clock-img

07.09.2009, 20:44

clock-img

BINCE

pencil-img

455

Izdrzacu.Vec sam se i odvikla od toga.Nesecam se kad smo zadnji put imali sex.A kad se samo setim bilo je vreme kad smo ga imali svaki dan.Jos malo pa ce biti i toga.A onda kao da nam je prvi put.user posted image

ma hajde brzo ce proci i ovo pa onada u pravu akciju...mogu mist kako ste se pozelili...user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 20:55

clock-img

cicko

pencil-img

982

user posted image

clock-img

07.09.2009, 21:34

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Pokusajte da ne budete previse zivahne na podu-mene je jednom malcice iskocio prsljen.Jest da je vrijedilo,ali objasni ti doktoru kako se to desilouser posted image Ili dodatno uradite par vjezbi za istezanjeuser posted image
I stepenice mogu biti malo zeznutije,ali nije tako strasnouser posted image
P.S.Sad me kicma boli samo od stomaka...ali jos malo pa cu valjda ponovo u ozbiljniju akcijuuser posted image

< Poruku je uredio Brand new mama -- 7.9.2009 21:37:04 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

07.09.2009, 21:39

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Eh...odkad nisam bila prislonuta uz neštouser posted image