cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: HPV vakcina protiv raka grlića materice

clock-img

31.08.2022, 08:10

clock-img

flamingos

pencil-img

25494

Hvala Didy što si sa nama podelila mišljenje svog doktora po ovom pitanju.Ne znam šta da kažem...

clock-img

31.08.2022, 16:18

clock-img

Tiziana

pencil-img

2661

Moj doktor je takodje dugo bio protiv vakcine, medjutim poslednji put mi je rekao da dam cerki.
Sestra mog muza zivi u Spaniji i ona ni ne razmislja da li da da ili ne, ona ce je dati jer tamo svi dr to savetuju.
Naravno da je preventiva bitna, sa vakcinom i bez, ali ako ista moze da pomogne, sto da ne..

clock-img

31.08.2022, 18:34

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Tako sam i ja nešto razmišljala. Zato i tražim što više stručnih mišljenja. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

16.04.2025, 22:57

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Da malo podignem ovu temu - odlučili smo se da vakcinišemo oboje dece. Pre nedelju dana su dobili prvu dozu. Stefan će dobiti 3 doze jer ima 16 godina, a Sofija 2 doze jer još uvek nije napunila 14 godina. Nisu imali nikakvu reakciju. Moj stav je - Bolje sprečiti nego lečiti. Tako da smo se mm i ja složili da treba da prime HPV vakcinu oboje. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

17.04.2025, 10:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18945

Didy, Iva je primila obe doze u sedmom razredu.
Nije imala reakciju. Moja mama je imala rak materice i to je bio glavni razlog za vakcinu. Bolje sprečiti nego lečiti. 

clock-img

17.04.2025, 13:22

clock-img

mati

pencil-img

6676

I ja sam za to da vakcinisem momke. Ne znam samo da li postoji odredjeno doba za vakcinaciju?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

17.04.2025, 14:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34369

Mati, negde piše od 9. do 19. godine a negde od 9. do 26. godine. Svakako ima vremena. Ja planiram ove godine da odvedem Marka da primi vakcinu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.04.2025, 18:23

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18945

IZVORNA PORUKA: mati

I ja sam za to da vakcinisem momke. Ne znam samo da li postoji odredjeno doba za vakcinaciju?

Do 14. godine 2 doze na 6 meseci, posle 3 doze na 6 meseci. 
1. Najbolje je dok ne postanu sexualno aktivni2. Do kraja puberteta, e sad to se razlikuke kod decaka i devojcica, raspitaj se.