cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: otapanje frizidera

clock-img

05.11.2019, 19:49

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ladno sam procitala otapanje FRIZERA😂

clock-img

05.11.2019, 21:02

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

No frost i nema maltretiranja.

clock-img

05.11.2019, 21:26

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ladno sam procitala otapanje FRIZERA😂

user posted image user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

05.11.2019, 21:37

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

I naš se ovako čuje, no frost, mislim da je sasvim normalno za no frost, tj. bar ja sam se odavno navikla da je kao da je živ, ponekada user posted image

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Malo ću omašiti temu, ali pošto imam problem sa frižiderom napisaću ovde da ne otvaram novu teme.
Naime, imam Samsungov frižider, No frost sistem. Odličan je, ogroman, friz je u donjem delu a gore su police.
ALI, često se u njemu čuje neka bukauser posted image kao kad lomiš plastičnu flašu, recimo.. pa se čuje kao da kaplje voda, ali neki metalni zvuk... Moja drugarica ima isto No frost ali neka druga marka i kod nje se čuje to lupanje. Mene to užasno nervira, jel to kod svih No frost modela ili smo mi baksuzi user posted image ?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

05.11.2019, 22:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Na zadnjem zinu frizidera ima jedan otvor u kojise sliva voda sa tog zida. Zadnji put kad sam brisala oko tog otvora primetila sam da ima i crno, nesto prljavo.
Da li iko zna o  cemu pricam? 😂
Da li treba mkzda tu posudu iza isprazniti? Ocistiti, dezinfikovati... 
Nikad mi to nije palo na pamet... 

clock-img

05.11.2019, 23:01

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Znam ja😁Ima i na mom frižideru otvor u koji se sakuplja vodu,koju redovno sakupljam(sunđerom i upije)Ali,nema ničeg crnog😀

clock-img

05.11.2019, 23:10

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Imam to i ja... znam o cemh pricas Ivanka.. ali samo sundjerom brisem. Inace mi friz zaglavljen onako u kuhinji ne bi ni mogla da ga sama pomerim. Ali znam da ima iza posudica. Pa ne znam sta ti je to crno..