cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Gde u Crnu Goru?

clock-img

25.07.2011, 21:35

clock-img

simke

pencil-img

2713

Rešili smo da idemo početkom septembra u Igalouser posted image Gde ste Crnogorke trebaju mi infouser posted image Choopa,Diabla javite seeee...

clock-img

29.07.2011, 09:45

clock-img

MERYEN

pencil-img

1390

Mi idemo na plave horizonte od 03.08.user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

clock-img

29.07.2011, 18:50

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

simke mi imamo prijateljicu (to je ustvari prijateljica moje mame) koja ima kucu i Igalu i izdaje i sobe i apartmane pa ako ti nesto treba javljam ti broj.
Kuca im je ogromna imaju posebno sobe ,a posebno 2 apartmana.
Mi smo 3 godine letovali kod njih i za jednu N.Godinu smo bili dole.
Super nam je bilo.
Ljudi su fenomenalni i sve je veoma cisto.
Ne znam koliko znas Igalo ,ali kuca je blizu hotela "Metalurg" i bolnice "Simo Milosevic"

Znam da su im cene za septembar bas snizene

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

29.07.2011, 22:11

clock-img

simke

pencil-img

2713

Alexis šalji mi broj,od ovijeh crnogorki nema vajdeuser posted image

clock-img

29.07.2011, 22:38

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Imas pp

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

29.07.2011, 22:43

clock-img

simke

pencil-img

2713

Videla tnxuser posted image

clock-img

31.07.2011, 16:24

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Mi 20. avgusta idemo u Petrovac. Uh jedva čekam da pobjegnem malo iz ove učmalosti.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

31.07.2011, 20:18

clock-img

snješka

pencil-img

1611

I odlučila sam da ne kupujem jednodijelni kupaći. Zabole me ćošak što sam debela, smršaću za iduće ljeto. user posted image Koji god sam probala čini mi se da izgledam još deblje u njemu.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

01.08.2011, 10:39

clock-img

Cecana

pencil-img

376

Ja svima preporucujem hotel Palmu u Tivtu.Hotel je na samoj plazi,hrana odlicna,polupansion kosta 30 evra,svedski sto.Gradic je lep i pun sadrzaja.Mi smo bili vec dve godine za redom.Hotel je lep,uredan,cist.

clock-img

01.08.2011, 16:53

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Meni se Tivat ne sviđa. Još sa dva mala klinca. Meni je Petrovac zakon za porodičan odmor.
Evo i jedna info, u Šušnju pun pansion, krajem avgusta će biti 100e za 10 dana. Stavim gdje tačno čim dobijem crno na bijelo. Naravno, ako nekoga zanima.user posted image

clock-img

01.08.2011, 17:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: snješka

Meni se Tivat ne sviđa. Još sa dva mala klinca. Meni je Petrovac zakon za porodičan odmor.
Evo i jedna info, u Šušnju pun pansion, krajem avgusta će biti 100e za 10 dana. Stavim gdje tačno čim dobijem crno na bijelo. Naravno, ako nekoga zanima.user posted image

To je džabe, da li je moguće?

clock-img

01.08.2011, 19:19

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Dunja, tako mi reče rodica danas, dobila je neku brošuru sa ponudama. Ići ću ja prekosutra kod nje pa ću uzeti i napisati ovdje šta i kako. user posted image

clock-img

01.08.2011, 19:56

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Drage moje, sve sam obisla po CG. Petrovac jeste interesantan ali ima ubedljivo najhladniju vodu- iskustvo nije od jedne sezone! Mislim da je s klincima idealna plaza plavi horizonti-plicak za njih a za nas deo gde su stene. Ima i plaza :"Ploce" extra je za svaciji ukus i potrebu

clock-img

01.08.2011, 20:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: zivka

Drage moje, sve sam obisla po CG. Petrovac jeste interesantan ali ima ubedljivo najhladniju vodu- iskustvo nije od jedne sezone! Mislim da je s klincima idealna plaza plavi horizonti-plicak za njih a za nas deo gde su stene. Ima i plaza :"Ploce" extra je za svaciji ukus i potrebu

I meni je ova plaža najlepša, pored Bečića. Obišla sam celu CG ali jedino ove dve plaže volim.

Za Plave Horizonte je pisano ovde da je mana što je malo mesto i uveče se nema gde. Ja sam išla sa 20 god. tako da smo lutali svako veče u Kotor, Krašiće ali sa decom je drugačije.

clock-img

01.08.2011, 20:04

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: zivka

I meni je ova plaža najlepša, pored Bečića. Obišla sam celu CG ali jedino ove dve plaže volim.

Za Plave Horizonte je pisano ovde da je mana što je malo mesto i uveče se nema gde. Ja sam išla sa 20 god. tako da smo lutali svako veče u Kotor, Krašiće ali sa decom je drugačije.

Naravno i Žanjice:)

clock-img

01.08.2011, 20:43

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Ustvari ja racunam na auto i odlazak na tu plazu! Mi smo vec tri god bili u Tivtu(sticajem okolnosti) i tamo smo uvek voleli uvece pa i ujutru da sedimo ispred hotela Pine(kolaci su im za medalju!) Pa se svrckamo po plazama 

clock-img

01.08.2011, 20:53

clock-img

Zell

pencil-img

804

meni je Budva i okolne plaze zakon pogotovo zbog provoda nocu a danju samo lezim na plazi user posted image
Lepo se provedite sve koje idete ja cu mozda dogodine ponovo i kakvi vas jednodelni kupaci spopali? Opustite se i uzivajte.....

clock-img

01.08.2011, 22:01

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Idite na sajt www.turistickedestinacije.com mozda tamo nadjete nesto interesantno!

clock-img

01.08.2011, 23:21

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: Zell

meni je Budva i okolne plaze zakon pogotovo zbog provoda nocu a danju samo lezim na plazi user posted image
Lepo se provedite sve koje idete ja cu mozda dogodine ponovo i kakvi vas jednodelni kupaci spopali? Opustite se i uzivajte.....

user posted image Jaooj Zell, kakav crni provod, idem sa dvoje male djece. user posted image

clock-img

17.08.2011, 14:49

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Mi krećemo noćas. Jedva čekam, ali neka nam je Bog na pomoći sa Viktorom kojem niču zubi zbog čega nikako ne spava i plače po cijeli dan.

clock-img

17.08.2011, 14:53

clock-img

jovana j

pencil-img

1418

GDE??? user posted image
Pa kod Jabudica user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

clock-img

17.08.2011, 15:09

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Mi smo ove godine bili u Petrovcu i ja sam se odusevila,super mjesto za porodicu i uopste nije hladna voda,nego onako taman !!!
Pored Petrovca jos su zanimljivi Becici i da Plavi horizonti al pored plaze nemaju nista drugo to je bas ono da se odmoris,al ja bar nisam taj tip - penzionerski !user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

17.08.2011, 15:45

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Bojana, mi od 2007. godine idemo u Petrovac i bude nam super uvijek.

clock-img

17.08.2011, 15:46

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: jovana j

GDE??? user posted image

Ovo baš i ne kontam.user posted image

clock-img

17.08.2011, 22:50

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: snješka

IZVORNA PORUKA: jovana j

GDE??? user posted image

Ovo baš i ne kontam.user posted image

Hm, skontala sam nekad danas.
Kako se nešto grozno osjećam, sad mi se nigdje ne ide.