IZVORNA PORUKA: mmms
U CG jos uvek moze roditelji sa licnim kartama a deca izvod iz maticne knjige i zdravstvene knjizice,mada decija dokumenta skoro nikad ne gledaju,nama nisu nikad decija dokumenta gledali.
Ovako i ja mislim. Jedino ako klince vode recimo baba, deda, tetka i ostala rodbina onda obazvezno mora punomoc. Moja sestra je nedavno isla za Bg, avionom, ponijela regularno pasose i trazili su joj punomoc od muza
Meni su jednom trazili na granici sa HR. Tako da se za takve stvari treba obavzeno raspitati u MUPu prije nego krenete da ne bi bilo frke.
Lanajelena kako preko Tare? Preko Zlatibora mislis? Put je prilicno dobar sada, kroz CG je dosta renoviran pa je sve mnogo blize. Kasnije iz PG ides prema Petrovcu, pa ako hoces da skratis do Bara ides kroz tunel Sozinu (2.5e ja mislim).
isidora imas sa aerodroma minibuseve koji te vode do bilo kojeg mjesta u CG. Mislim da je karta do HN 8 ili 10e eto cisto kao orjentor. Do BD ili Bara je mozda i jeftinija. Ja ti nemam nikakvu preporuku za Tivat, nisam se tamo nikad kupala. Osim na PHorizontima, koji su divni, ali bez auta ni u ludilu
To ti je vise kao izletisno mjesto.