cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Gde u Crnu Goru?

clock-img

21.05.2011, 14:07

clock-img

Anoniman

Nensi, savet, prijateljski : ne izgovarajprvo reč "apartman" ljudima koji nude smeštaj user posted image . Zašto? Zato što nisi ni svesna šta sve ljudi poturaju pod apartmanom, a naplate ti ko da si u Hajatu. Pitaš lepo : interesuju me sobe (dvokrevetna, trokrevetna, bla bla) pa pitaš cene, pa pitaš za opciju gde imaš da skuvaš sama, pa tu cene, pa polaaaaako okolo naokolo ispitaš sve šta nude, pa izabereš šta ti odgovara. Jedan moj drug koji izdaje stanove je jednom rekao: " e što volim ove što ne znaju da izgovore drugu reč osim "apartman" user posted image .

Uostalom, zna se i šta je apartman , kako izgleda, šta sadrži i koliko košta, i mnogi tripuju da su odseli u apartmanu, a u stvari su bili u običnoj dvokrevetnoj sobi sa rešoom.

< Poruku je uredio BubaMira -- 21.5.2011 14:08:58 >

clock-img

24.05.2011, 13:39

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Hvala Bubo,znam ja to,zivela sam kao podstanar i znam sta sve ljudi izdaju...

Idemo u Sutomore pocetkom jula user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

24.05.2011, 14:37

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Nensiiiiiiiii,onda stizete i vi na druzenje user posted image  user posted image

clock-img

24.05.2011, 15:08

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

user posted image user posted image user posted image

e izgovarajprvo re

clock-img

24.05.2011, 15:09

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Sto bi ovo? Bravo za sve sto se gledamo ovog ljeta!

clock-img

24.05.2011, 15:11

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Ja sam uzasno nestrpljiva user posted image  user posted image

clock-img

24.05.2011, 15:16

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: isidora88

hoce li biti nekog u avgustu na moru?hocu i ja da se druzim

Mi bi trebali u avgustu ,tada mm ima godišnji. Ja bih u svoje Igalo ,opet user posted image a,možda bude Kumbor,nije ni to uopšte daleko.Videćemo ,za sada se samo nadam da će biti,pa gde god.Samo da se nešto ne iskomplikuje u zadnjem momentu,kako se to zna desiti user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

24.05.2011, 15:23

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mi jos ne znamo dje cemo, a tu nam je proimorje caskom. Znam samo da ce 10-ak biti mm sa nama, posle se vraca na posao a mi ostajemo da uzivamo...Ali sve to kad zavrsim sa ispitima. user posted image

clock-img

24.05.2011, 18:16

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: JMPM

Nensiiiiiiiii,onda stizete i vi na druzenje user posted image  user posted image

Pa sve zavisi gde ce biti druzenje jer mi nemamo kola...

clock-img

30.05.2011, 09:19

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Kupili smo vozne karteeeeeee user posted image

clock-img

30.05.2011, 09:20

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Jupiiiiiiiiiii,bas mi je drago user posted image ,znam koliko si mislila o tome kako necete otici na more ove godine user posted image .Ajde mi napisi na pp gde idete i tako to user posted image

clock-img

30.05.2011, 09:26

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Poslala user posted image
Odoh da uspavam Vuka,budan je odaaaaaaaaaavno...
On vec vezba rano ustajanje za more user posted image

clock-img

30.05.2011, 09:29

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Mi smo to uvezbali od rodjenja user posted image .Ici cemo na plazu vec u 7h user posted image

clock-img

30.05.2011, 09:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mm jos ne zna od kog datuma mu je godisnji,ja cu poludeti od njegovog posla,sve sami debili rade i namerno ga zavlace da ne bi mogao nista da planira user posted image

JMPM kako cete do aerodroma?ja ne znam koliko je prevoz ali ne daju mi se bas neke velike pareuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

30.05.2011, 09:42

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Kupili smo vozne karteeeeeee user posted image

Baš mi drago što idete,mali dečak lepo da se nahoda tamo user posted image user posted image
Mi, ipak izgleda nećemo moći ići user posted image Ali,biće,nadam se sledeće godine.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

30.05.2011, 11:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: isidora88

JMPM kako cete do aerodroma?ja ne znam koliko je prevoz ali ne daju mi se bas neke velike pare

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.06.2011, 12:00

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Zene kojim putem je najbolje da idemo za CG...Ibarskom,preko Tare ili Bosne(i treba li nam pasos za Bosnu?)

clock-img

13.06.2011, 12:03

clock-img

nela79

pencil-img

1365

LJ za Bosnu pasos ne treba

clock-img

13.06.2011, 12:07

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

LJ a gde u CG idete?
Meni je put preko Bosne mnogo bolji i kad god sam isla U Boku isla sam tu jer je blize.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

13.06.2011, 12:56

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Idemo u Utjehu posle Bara...svi mi govore da je najbolje kroz Bosnu ali mi frka nikad nismo isli tuda sad sa dvoje male dece,jos mi uvek u glavi zvuci kad mi je sestra rekla nema ni vuka da ga pitas za put user posted image

clock-img

13.06.2011, 14:26

clock-img

bea83

pencil-img

5169

nama ove godine ne gine Tivat jer mi brat ove godine tamo radi i ima svoj stan. Posto nikad nisam bila u tom kraju imate li neki predlog za plaze u okolini?posto znam da u Tivtu nema bas gde da se kupa

clock-img

13.06.2011, 14:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Idemo u Utjehu posle Bara...svi mi govore da je najbolje kroz Bosnu ali mi frka nikad nismo isli tuda sad sa dvoje male dece,jos mi uvek u glavi zvuci kad mi je sestra rekla nema ni vuka da ga pitas za put user posted image

E, moja drugarica ima kuću u Utjehi. Proveli smo mi par "divn(lj)ih" leta tamo user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2011, 14:31

clock-img

oxy7

pencil-img

1123

Bea, ja sam često u Tivtu, meni se tamo sviđa da odmorim mozak, a ako hoćeš provod nije bog zna šta, ali su ti blizu i Kotor i Budva. Mi idemo na Plave horizonte kada smo u Tivtu, ali se nekada okupam i na nekoj od gradskih plaža, nisu nešto, ali nije loše, niti je pretjerana gužva.

clock-img

13.06.2011, 14:33

clock-img

bea83

pencil-img

5169

ma kakav provoduser posted image nama treba odmor i to praviuser posted image imamo kola pa mozemo da cunjamo levo desno

clock-img

13.06.2011, 14:33

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Ja sam detinjstvo maltene provela tamo.. tj. svako leto user posted image  Prijatelji imali kucu tamo..ma milina user posted image

IZVORNA PORUKA: n i n a

IZVORNA PORUKA: lanajelena

E, moja drugarica ima kuću u Utjehi. Proveli smo mi par "divn(lj)ih" leta tamo user posted image user posted image user posted image