cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: brazilska depilacija

clock-img

03.04.2012, 12:03

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne ostavljam ništa i više me ništa ne boli. Nekad to obavi kozmetičarka, a nekad sama skinem.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.04.2012, 12:05

clock-img

minna

pencil-img

3196

I ja sve skidam, ne ostavljam nikom nistauser posted image

clock-img

03.04.2012, 12:05

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Mina, epilatorom sama skidas sve dole? user posted image Ako je tako, zeno, svaka ti cast user posted image Mene boli i noge dok epiliram, o preponama da i ne govorim. Ne smijem ni da pomislim da to cudo prinesem khm...

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

03.04.2012, 12:07

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Pa, nemam pojma jel' brazilska ili holivudska...znam da su je nazvali intimna...Kupila na popustima, depilaciju ruku, nogu, prepona i intimne regije + gratis nausnice... A oduvek sam htela da se "očerupam" skroz dole... Ne računam trudnoću, tad verovatno "nisam ličila na sebe". user posted image user posted image
A brijača mi je već preko glave.. Da budem iskrena ja bih samo kosu ostavila....ostalo bih sve umočila u vosak. user posted image

Always look on the bright side of life...

clock-img

03.04.2012, 12:08

clock-img

Anoniman

I ja mislim da je stvar u redovnom skidanju , ni mene ne boli puno .
Bas ste neke , ja volim da dam po koju dlaku user posted image Sve diplomatski user posted image

clock-img

03.04.2012, 12:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Epilatorom, sve. Ja sam to počela da skidam još dok sam bila pilence, tj sa 18 godina, pa sam se vremenom navikla a i nemam više toliko dlaka. Jedino me smara ruke i noge time da skidam pa ponekad odem kod kozmetičara, mada ruke uglavnom radim kod kozmetičara.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.04.2012, 12:12

clock-img

minna

pencil-img

3196

Ja obrnuto, brazilku, odnosno tu holivudsku (nisam znala da se tako zove) voskom, a leti non stop koristim epilator, al samo ruke i noge, gospodjicu vodim kod kozmeticarkeuser posted image
Ne boli ni mene, nikad me nije jako ni bolelo, malo kad cimne prvi put, posle sve utrne pa nista ne osecamuser posted image
Mada mislim da cu sledece zime na epilaciju, sad nisam stigla

clock-img

03.04.2012, 12:13

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Ma, potšišam se malo, zakažem i odem. Bol trpim relativno dobro, a ako ne istrpim čuće se i do BGD-a verovatno... user posted image

clock-img

03.04.2012, 12:17

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: minna

Ja obrnuto, brazilku, odnosno tu holivudsku (nisam znala da se tako zove) voskom, a leti non stop koristim epilator, al samo ruke i noge, gospodjicu vodim kod kozmeticarkeuser posted image

Kikiki, ja ne volim kad mi se izbečiu gospođicu da vidi da li joj je nešto promaklo.user posted image

clock-img

03.04.2012, 12:19

clock-img

Anoniman

A ja obozavam , jos kad me okrene pa kad sam cetvoronoske ihhhaaa user posted image

clock-img

03.04.2012, 12:22

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

IZVORNA PORUKA: ribizla

A ja obozavam , jos kad me okrene pa kad sam cetvoronoske ihhhaaa user posted image

user posted image user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

03.04.2012, 12:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Amanuser posted image

clock-img

03.04.2012, 12:29

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Joj. user posted image

clock-img

03.04.2012, 12:44

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Jasno zašto je tema u podforumu seksualnost.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

03.04.2012, 13:14

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

I sad ja posle tog "bečenja u gospođicu da vidi da li joj je nešto promaklo" i "četvoronoške" i svog tog bola, treba da zakažem.... user posted image user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:18

clock-img

Anoniman

user posted image
Pa kako bi ti skinula sve ako te ne okrene , to je u mom salonu obavezan polozaj user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:18

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Treba user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:21

clock-img

Anoniman

Ne znam kako da joj opisem taj osecaj promaje , neprocenjivo user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

neprocenjivo

Mislim da joj je jasno user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:24

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Hahhaa, joj vi ste lude. Al' kad tolike žene prežive preživeću i ja...

clock-img

03.04.2012, 13:26

clock-img

Anoniman

Nemoj uopste da se plasis toliko , da , bolece posto to ne radis cesto , ali to je trenutni bol koji odmah posto zavrsis nestane .
Kapiram da neces staviti sliku kad se vratis ali nam prenesi utiske user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:31

clock-img

minna

pencil-img

3196

Nemoj uopste da se plasis toliko , da , bolece posto to ne radis cesto , ali to je trenutni bol koji odmah posto zavrsis nestane .
Kapiram da neces staviti sliku kad se vratis ali nam prenesi utiske user posted image

ahahahahahauser posted image lelaigor srecno i lepo se namesti tetiuser posted image

clock-img

03.04.2012, 13:32

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Ma, kakvi, okačiću je na face... Neki dan sam stavljala novu profilnu zato što sam se ofarbala u crveno, pa ko nova frizura, pa i ovo je nova frizura... biću ćelava! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

user posted image

clock-img

03.04.2012, 13:36

clock-img

anajid

pencil-img

3545

zato što sam se ofarbala u crveno, pa ko nova frizura, pa i ovo je nova frizura... biću ćelava!

user posted image user posted image user posted image user posted image