Maslacak, hvala puno 😊
Primetila sam (nevezano za temu) da potenciras to "da ne smaram, ne davim", itd, citala sam I tvoje postove na nekim drugim temama I uvek ti se to provuce, ne znam da li si imala neka losa iskustva na forumu ali ako jesi strasno mi je zao jer zaista volim da te citam, ne da ne davis i gusis nego me na mene podsecas jer sam i ja po prirodi i detaljna i opsirna, tako da sto se mene tice uvek mozes kilometarske postove da mi pises, sa zadovoljstvom cu ih ispratiti i zahvalna sam ti uvek.😊 Plus me ova tema jako zanima, citam sve i svasta mesecima vec, apsolutno nema toga sto moze da me smori a i realno pametno pises i vidi da znas, plus imas dosta vise iskustva od mene. Hvala jos jednom na izdvojenom vremenu i svakoj napisanoj recenici 😊
Citala sam vec da zene proveravaju progesteron 21.ili 22.dana ciklusa I bas to htedoh da pitam, ne znam o cemu se radi I zasto je to bitno ali me zanima.
Pokusavamo vec neko vreme, radimo na prvom detetu, nismo se proveravali kod doktora jos jer iskreno do ore dva meseca mozda (ili 3) nismo nesto ni bili ozbiljni u smislu redovnih odnosa ili pracenja ovulacije I svega o svacega. Ja resih da probam sa trakicama posto sve imam osecaj da smo do sada promasivali ovulaciju ali ako ni to ne upali onda pregledi, pa kad mogu svi mogu I ja. Cudno mi je ovo za lutealnu fazu jer onda stvarno ispada da mi je ovulacija bila juce, a videla si trakicu. Danima pre su bile blede, krenula sam sa testiranjem od 9.dana. Imam simptome I juce I danas, mislim da sam imalq I prekjuce a sad vec imam osecaj da imam I temp sto je kod mene stanje redovno uvek nedelju do 10 dana pred ciklus, ne moram ni da merim, uvek oset_im kad skoci. Sad me sve ovo zbunjuje, ako je ovulacija bila kalendarski onda znaci da trakice nisu dobre ili ih mozda ja nisam dobro radila? Navodno ne some tecnost 3-4h pre testiranja a kod mene je to nemoguce, ja pijem oko 4-5 litara dnevno, voda mi je stalno u ruci mada uspevala sam ovih dana da budem nekih sat, dva bez tecnosti, valjda je dovoljno.
Hvala ti jos jednom na detaljnim odgovorima I izvini sto sam I ja malo opsirnija 😊