cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Lh trakice

clock-img

27.05.2014, 12:41

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Od nocas pa do sutra uvece ce ti biti ovulacija.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

30.05.2014, 11:06

clock-img

gogili75

pencil-img

159

gde se mogu kupiti lh trakice

clock-img

31.05.2014, 14:44

clock-img

nata11

pencil-img

9228

U apoteci ili preko neta. pusticu ti link na pp.

clock-img

31.05.2014, 22:30

clock-img

Linaaaa

pencil-img

119

Jer moze i meni link?

clock-img

17.06.2014, 13:09

clock-img

7marii

pencil-img

438

Devojke mala pomoc,prvi put radim ove testove,danas je 12dc evo slicke,ja mislim da je ovo pozitivno zar ne?radela sam 9 i 11dc,T crtica je bila bas bleda jedva se i videla
user posted image

< Poruku je uredio 7marii -- 17.6.2014 13:13:21 >

clock-img

17.06.2014, 13:12

clock-img

gogili75

pencil-img

159

da, danas i sutra u akciju

clock-img

17.06.2014, 13:17

clock-img

7marii

pencil-img

438

Eto zasto meni akcija vec nekoliko meseci ne pali,ja sam imala O bolove jos 8dc ja mislila tad bila,a te bolove uvek imam ali izgleda dosta ranije pre O,sad znam kad da se akcionisem user posted image Hvala devojke,akcija bila i sinoc a bice i danas user posted image

clock-img

17.06.2014, 16:40

clock-img

nata11

pencil-img

9228

To je to 7marii user posted image

clock-img

05.10.2014, 22:29

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

user posted image ]

Moji testovi od 14tog dana ciklusa do O. Ovo su testovi iz Engleske.

< Poruku je uredio tatjan@ -- 5.10.2014 22:34:09 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

clock-img

07.10.2014, 08:35

clock-img

nata11

pencil-img

9228

To je to tatjan 20 dcuser posted image

clock-img

07.10.2014, 12:31

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

Jos i 21 dc je prilicno tamna crtica ali ipak svetlija nego 20-og. E sad jos da se lepo sve smucka, pa da me i testic trudnoce obraduje user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

clock-img

10.10.2014, 13:48

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Navijam user posted image

clock-img

16.11.2014, 21:32

clock-img

madre

pencil-img

6600

da li pozitivna LH trakica i velika kolicina plodne sluzi pokazuju da ce se ovulacija SIGURNO dogoditi? ili postoji mogucnost da se ipak ovulacija ne dogodi ili da bude nekako nepravilna ili nesto trece?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

16.11.2014, 21:54

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Nista nije 100%. :) Al racunaj da da. :)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

16.11.2014, 21:55

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

U sustini samo ostvarena trudnoca garantuje da jeste bilo ovulacije.

clock-img

16.11.2014, 21:57

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

pozitivan LH stapic je pouzdan koliko i folikulometrija. user posted image

clock-img

16.11.2014, 22:02

clock-img

madre

pencil-img

6600

ohoho, znaci definitivno se dogodi PRAVAuser posted image ovulacija...
hvala vamuser posted image
maslacak, mozes li mi reci sta znaci kada lutealna faza traje 15 dana, moze li to biti nekakav problem?

clock-img

16.11.2014, 22:04

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

to je optimalna duzina lutealne faze. Ni ne moze da traje duze, eventualno 16 ali to je bas bas retko... Problem je ako je kraca od 11 dana.

clock-img

16.11.2014, 22:09

clock-img

madre

pencil-img

6600

aha, mislila sam da je 14 dana jedino skroz u redu. ne da je kratka, vec nego duza nego sto treba...
hvala ti jos jednomuser posted image

clock-img

17.11.2014, 11:26

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

IZVORNA PORUKA: madre

da li pozitivna LH trakica i velika kolicina plodne sluzi pokazuju da ce se ovulacija SIGURNO dogoditi? ili postoji mogucnost da se ipak ovulacija ne dogodi ili da bude nekako nepravilna ili nesto trece?

Ja bih da odgovorim na ovo pitanje, posto nije dat tacan odgovor u postovima dalje. Pozitivna LH trakica ne znaci da ce doci do ovulacije 100%! Samo povisena bazalna temperatura pokazuje da je do ovulacije zaista doslo. Moze doci do toga da se LH hormon povisi i da se telo sprema na ovulaciju, ali nesto je spreci (stres, prehlada ili neka druga bolest, PCOS..).
Zato je najbolje raditi trakice i pratiti bazalnu temperaturu, da bi bili sigurni da je do O zaista doslo. Imala sam prilike da vidim na netu da zene prijavljuju i dva puta mesecno pozitivan rezultat testova, telo krene da ovulira, do ovulacije ne dodje i posle nedelju dana ponovo krene da ovulira.. Svasta je moguce. Znaci samo jasno razlika izmedju temperature pre O i temperature posle O, plus jos simptomi kao sto su sluz i bolovi u predelu jajnika i pozitivna LH trakica, mogu da potvrde ovulaciju. Ne racunamo folikulometriju ;)

< Poruku je uredio tatjan@ -- 17.11.2014 11:27:22 >

clock-img

17.11.2014, 13:10

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Meni to nista nije pouzdano. Lh trakica mi je pokazivala da imam O. a ja sam bila tad trudna. Da se nije pojavilo krvarenje mislila bih da imam ovulaciju.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

17.11.2014, 14:32

clock-img

Lota

pencil-img

609

Mene interesuje da li i od duzine folikularne faze zavisi mogucnost zatrudnjivanja? Prvi put kada sam koristila trakice, tamna crta se pojavila tek 19. dc, sto je bilo krajnje neobicno, jer su mi ciklusi uvek od 26 do 30 dana. Tog meseca sam imala biohemijsku trudnocu. Ostala sam trudna nakon 3 meseca, kad je trakica pokazala tamnu crtu 11. dc.
Ovog meseca sam pocela ponovo da koristim trakice. Nadam se da ce mi ponovo biti od koristi, ako ne ovog meseca, onda narednih meseci.

Sosa Mena, neko ce ti drugi potvrditi da li je to tacno, ali sam citala na ovom forumu da trakice reaguju i na trudnocu.

clock-img

17.11.2014, 14:41

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Meni to nista nije pouzdano. Lh trakica mi je pokazivala da imam O. a ja sam bila tad trudna. Da se nije pojavilo krvarenje mislila bih da imam ovulaciju.

KLIK

clock-img

17.11.2014, 19:05

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Bas Tako New Mom :) Soso, LH i HCG hormoni su vrlo slicni i moze da dodje do krosreakcije na stapicu. Obicno zena nema uopste beta HCG a tako da ta mogucnost ne postoji. Ali ako dodje do trudnoce HCG koji naglo raste moze da dovede do "pozitivnog" LH stapica. Samo ja ipak nebih preporucila to kao metodu jel su LH stapici ipak napravljeni za LH a testovi za trudnocu za beeta HCG...
Ali stapici za LH deifnitivno rade i vrlo su pouzdani ako se pravilno koriste. Jedino ko ne treba da ih koristi su zene sa poremeceno visokim LH kod njih mogu da dovedu do konfuzije. Meni su radili kao sa razglednice.

clock-img

24.12.2014, 11:51

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Da li je neko skoro narucivao tracice iz Engleske? Ako moze da me malo uputi, kako se placa i koliko se ceka