IZVORNA PORUKA: Iwana87
...Do tad sam cutala i ako sam se uzasavala kad nadjem izguvane cigarete i td.Posto od nje nista pocnem ja da pricam(da se razumemo PRICAm,jer nikad nisam udarila dete niti cu pogotovu ne tudje)sto puta je posegao za paklom i sto puta cuo ne,bez da pomerim cigarete od njega,sad svaki put kad zapalim sadm kaze ne,i mase prstom.Ali da bi ga umirila nekad ona mu da i pored svega.Nije moje dete i glupo je da se mesam,cisto primer.
Naravno da ćeš da reagiraš, tvoje cigarete tvoja stvar!
Ja što ne dozvoljavam svom djetetu u našoj kući ne dozvoljavam ni drugoj djeci i baš me briga što mama ne reagira...daljinski, mobitel, skakanje po krevetu- moje dijete to ne radi e pa neće ni neko drugo u mojoj kući, nek mame šute, ja pričam!
Primjer ,kad meni dođu mame sa djecom ja po potrebi upozorim na nešto što se ne smije , Roko ima svoju sobu i tu mogu da izbace sve igračke i da se igraju do mile volje, ako neće mogu da histerišu do mile volje jer ja ne popuštam!
Ja poštujem pravila u gostima i isto očekujem od drugih i ono što moje dijete ne radi u svojoj kući sigurno neće ni u tuđoj!