cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija histerija, izlivi besa

clock-img

23.06.2017, 21:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Anck i kod nas je sa Sofi duze trajalo.user posted image Ne znam sta je to sa mladjom decom. Mogu malo da uzdahnem jer prodje taj period. Naidje jos ponekad njeno njarenje ali mi iskuliramo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.06.2017, 22:02

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Inace kazu da je srednje dete.uvek naj problematicnije user posted image
Nama.je H haos pravila oko trece godine. Sad je super.
I onda kad mi sad kazu jao decak nadrljala si...samo ae slatko nasmejem. Ne znate vi..nista me vise ne moze iznenaditi posle njeuser posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.6.2017 22:03:05 >

clock-img

24.06.2017, 07:58

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Anci, u pravu si. Mozda previse ocekujem, aliu globalu sam jako strpljivasa njim. Tacno je da trenutno ispituje granice...da li ih uopste ima. Medjutim, juce je za divno cudo bio fin, bas fin. Nedostajala sam mu. Neka istrazuje svet, mada sam i ja generalno malo odmornija sada, muz je uglavnom bio na ivici kada smo se juce culi. Ne znam, bas je vrlo neprijatno kada krene da urlice, znaci svi, alisvi prisutni u nas gledaju.
Mada Krin, ja sam odrasla uz moju pokojnu Inu, nisam smela da pisnem, ona je bila toliko stroga, ali divna opet, nisam osecala da je to tesko. Samo bi je pogledala i svemi je bilo jasno.
Nadam se najboljemuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

24.06.2017, 09:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Voci draga neka su svi gledali...zar je bitno?
Meni je to normalno. Ko god ima dete razumece.

clock-img

24.06.2017, 13:23

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Voci, moras da kuliras te "sve koji uvek gledaju", oni su nebitni totalno, bitna si ti i tvoje dete. Znaci, oni ne postoje, uvrtis sebi u glavu, i mirna si. A histerija samo faza, kad oguglas totalno, neces ni primecivati da te nervira user posted image

clock-img

24.06.2017, 13:32

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ma ja i ne gledam, ali mm ima drugacije iskustvo sa cerkom, pa mu prosto neverovatno deluje da jedan malac od 14 meseci moye tako da reaguje. Ja ga stavim u kolica i pustim da vristi, pa se u nekom trenutku i smiri.
Ljubim vas devojke.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

24.06.2017, 13:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Malo se opustite bice vam sve lakse.
Ja sam vec navikla na to gledanje na ulici, ali ne obracam paznju na to

clock-img

24.06.2017, 13:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Svako dete je razlicito. Ono sto jedno radi, drugo ne radi. Ono sto kod jednog deteta prolazi, kod drugog ne. Sto kaze moj tata zivce u cvor.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.06.2017, 13:47

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

user posted image bas si me nasmejala, nisam cula za taj izraz.

clock-img

30.06.2017, 13:06

clock-img

Viksica

pencil-img

84

Joj, mrzim histeriju kod dete. Mnogo je tesko to trpeti, ali znam da mi sa kcerkom nista nije pomagalo, morala je da dobije sta hoce plakala bi satima, to je tamo mucno i zamorno za psihu majke.

clock-img

30.06.2017, 13:07

clock-img

Viksica

pencil-img

84

Srecom, sve je bila samo faza koja je prosla sa odrastanjem. user posted image

clock-img

30.06.2017, 13:22

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

I moja ima te napade histerije, tako mi dodje da joj nalupam guzu .

clock-img

02.07.2017, 18:36

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Inace kazu da je srednje dete.uvek naj problematicnije user posted image
Nama.je H haos pravila oko trece godine. Sad je super.
I onda kad mi sad kazu jao decak nadrljala si...samo ae slatko nasmejem. Ne znate vi..nista me vise ne moze iznenaditi posle njeuser posted image

Aahahahaha, isto i kod nas!
Kad god mi neko kaže "jao, imaš dečaka, videćeš kakvi su oni", samo im kažem - imam ja H, ona je kao 3 dečaka user posted image

clock-img

02.07.2017, 18:54

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Dečaci i jesu zlato ako se vaspitaju na vreme.Moj sin 20 god ni jedna sekiracija zbog njega,a N džigerice jede..malopre sam pisala u temi "sta se desava oko vas"😃

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

02.07.2017, 21:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ne volim ta razdvajanja decaci devojcice, uvek kazem imam dve devojcice nebo i zemlja su, tako da od malise ocekujem sve pa kakov god bio nece me iznenaditi user posted image

clock-img

02.07.2017, 21:25

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Nesto sto posebno mrzim jeste kad mi kazu da je meni lako jer imam cerku, ko ima sinove jaoj jadan on... prosto mislim da su deca, dok su mala, vrlo slicna... generalno neke stvari koje roditelje dovode do ludila rade i decaci o devojcice, tako da smo svi u istom sosu dok malisani ne postanu svesni sebe i svog okruzenja... e, onda nastupa vec i karakter, sredina, dotadasnji modeli vaspitavanja... sa devojcicom ne treba nista manje zivaca negonsa decakom... ko ne veruje - evo neka uzme moju malenu na par dana da vidi 😂😂

clock-img

03.07.2017, 11:33

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Hahahah, nasmejaste me Mama Jo, isto je i sa mnom i mojom cerkicom. Zenska deca su, cini mi se, vise sklona napadima histerije user posted image

clock-img

03.07.2017, 13:27

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Svako dete,razlicita prica. Moja mladja setsricicna je uzasna, sa izlivima vristanja, bas je nezgodna, a moj mali se sada smirio, definitivnose razumemo, radim onako kako njemu prija, setao, mada sada vise ne piz...kada ga stavljam u kolica, sada se malo smirio. inace bilo mi je uzasno u tom njegovom periodu.

clock-img

03.07.2017, 21:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Ja joj necu udovoljavati pa makar vristala tri dana. Hoces da setas, izvoli setaj. U kolica ces kad te ja stavim, a ti placi do sutra.
Blago tebi Voci, ako se razumete, ja svoju 90% ne razumem.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.07.2017, 22:20

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hhaha Ivana user posted image Da znas da je nemoguce razumeti ih ponekad.
Nina vec pocinje da place glasno kada joj nesto ne odgovara,kada joj ispadne igracka,ponekad se i baci onako unazad.

clock-img

03.07.2017, 23:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pravi izlivi dodju tek oko trece do izrazaja,ovo prije nije nista.Svaka beba ima takve momente user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.07.2017, 23:11

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Haha trogodisnjaci,nesto najsladje i najludje u istom trenuuser posted image

clock-img

03.07.2017, 23:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

TRInejdzeri 🙄

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.07.2017, 23:50

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hahah da,obozavam ovaj izrazuser posted image user posted image

clock-img

05.07.2017, 18:12

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Uh, ne znam, ja sam isto pokusavala da ignorisem i da ne popustim tim hirovima i kuknjavama ali ne vredi, mislim da bi mogla satima dok ne crkne od muke, pretvrdoglava je :(