cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Lady marmelade

clock-img

02.12.2010, 17:22

clock-img

Anoniman

Falauser posted image Neša gledao Pepu prase i spominje se čokoladna torta...kaže da mu napravim (ispeći ću Pepu, definitivno, na ražnjuuser posted image )...i ja, šta ću, nego ovouser posted image

clock-img

02.12.2010, 17:29

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Kad smo kod Pepe, gledala danas neku epizodu gde Pepa ima PenPal-a iz Francuske i uči francuski user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2010, 21:18

clock-img

Anoniman

Kako je dobro sa voćnim jogurtom, ne mogu vam opisati!
Inače ne podnosim v.jog.  al ovako testo ima šmek na jagode, i nekako je još mekše, i još pekmez od jagoda...savršenouser posted image

clock-img

03.12.2010, 11:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Super!! Moraću i ja da probam user posted image mrzi me da idem u prodavnicu inače bih je danas napravila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.12.2010, 14:14

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Sinoc sam opet pravila i Lady
user posted image

clock-img

31.12.2010, 15:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.01.2011, 09:58

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pravila sam i ja napokon i super je , moj R. obožava čokoladne kolače a ove je jeo po dvauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

26.01.2011, 10:32

clock-img

Anoniman

Mrzim kad neko podigne ovu temu, pa me podseti na ovaj kolač. Odmah moram da ga pravimuser posted image A guzica mi samo raaaaasteuser posted image

clock-img

01.03.2011, 14:41

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Upravo se pece user posted image I deluje super...
Imam slican recept, dosta je prostiji - na solje se sve meri, ali mi se cini da je ovaj mnooogo bolji user posted image
Napravila sam male izmene, tj stavila sta sam imala u kuci - pola kakao - pola nesquik i dzem od kajsije.
Javljam kako je ispalo user posted image

clock-img

01.03.2011, 17:55

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Savrsen je, mmmmm
Nisam ni sumnjala!
Moram jos da dodam da sam glazuru napravila u duploj kolicini po svom- malo margarina, malo mleka i cokolada +kasika dzema user posted image

clock-img

22.03.2011, 15:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pripremila sam sve da pravim Lady i onda vidim da nemam slatku pavlaku user posted image
Valjda će biti ok sa običnom glazurom..?

clock-img

22.03.2011, 15:10

clock-img

Anoniman

Pravila sam bez slatke pavlake, dodala sam samo par kapi mleka da bude malo "mekša" glazura i bilo je superuser posted image
Inače, pravila sam i sa voćnim jogurtom od višnje, ne znam koji mi je lepši, a ovo su jedini kolači koje Neša ne jede, nego proždire,pa baš često pravimuser posted image

clock-img

22.03.2011, 15:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja volim onu klasičnu glazuru - čokolada, šećer, mleko i puter, pa ću nju napraviti.
Imam džem od crne ribizle, mislim da će biti super user posted image

Sad još samo da dignem dupe user posted image

clock-img

22.03.2011, 15:14

clock-img

Anoniman

Ma ne može se kod ovog kolača pogrešiti, sve varijacije su superuser posted image A džem od crne ribizle, jaoooo, sigurno će biti superuser posted image Meni je sledeći na redu od kupineuser posted image

clock-img

22.03.2011, 15:19

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

nedjo, jel ti to probas? user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

22.03.2011, 15:25

clock-img

Anoniman

NE probam, ja to jedemuser posted image
Nisam ja nešto preterano disciplinovana u poslednje vreme, stalno varamuser posted image

clock-img

22.03.2011, 15:27

clock-img

Verus

pencil-img

11942

sta je slatka pavlaka?  Tecni slag?? Ne znam?

clock-img

22.03.2011, 15:29

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja ne mogu da se nateram da pocnem da varam...zato pitam user posted image  no necu vise da offujem

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

22.03.2011, 15:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

sta je slatka pavlaka?  Tecni slag?? Ne znam?

Mislim da je to touser posted image

clock-img

22.03.2011, 15:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Aaaaa, nije mi tu duguljasti pleh user posted image

Jel mnogo velika tepsija od 25x35? Imam još samo duplo manju od toga..

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.3.2011 15:49:15 >

clock-img

22.03.2011, 15:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nedjo, heeeeeeelp!

clock-img

22.03.2011, 15:54

clock-img

Anoniman

Nije tecni slag nego whipping cream, slatka pavlaka je obicno malko sladja za razliku od one za kuvanje

clock-img

22.03.2011, 15:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja istresla u ovu veliku pa šta mu bog da user posted image

clock-img

22.03.2011, 15:56

clock-img

Anoniman

Anci, ja nisam pravila, ali ako ne dobijes to sto ispadne iz pleha za hleb, dobices neke tanje kocke ili nesto. Povedi samo racuna kad ga peces. Najlakse ces proveriti kad gurnes cackalicu, mora biti suva kad je izvadis, to znaci da je resto peceno. Ako nisi sigurna za vreme proveravaj cesce

clock-img

22.03.2011, 16:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja kad spremam nešto ovako potrošim brdo čačkalica user posted image svaki čas proveravam.