cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Zdrava i lepa kosa

clock-img

25.04.2016, 18:17

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Anck mislim da je najbolje da ga stavs u sampon , ja sam ga koristila zajednno sa AD kapima i ricinus ulje

clock-img

03.08.2016, 09:02

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Potrosih brdo para na preparate za kosu dok smo bili na putu, rekoh da kupim kad sam vec u inostranstvu jer je tamo kao bolje i kvalitetnije. Da je bolje ne verujem ali da je jeftinije nego kod nas, jeste.
Uzela sam Lorealovu masku link , Orofluido elixir za kosu link, Revlon Equale sapmon i regenerator u spreju, i jos neki profesionalni sampon i regenerator italijanske marke od po 500ml, i neku no name masku za koju kazu da je fenomenalna.

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 3.8.2016 9:03:46 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.08.2016, 12:39

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Bas si se lepo nakupovalauser posted image user posted image svaka castuser posted image

clock-img

04.08.2016, 20:40

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Treba mi preporuka za neki sprejza kosu koji je stiti od sunca i soli. Ne bih da ostetim boju sada na moruuser posted image j

clock-img

05.08.2016, 15:11

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja stavljam ono elselve ulje, ono hrani koliko stiti nisam sigurna... a imas svasta u dmu od tih stvari za kosicu...

clock-img

05.08.2016, 16:00

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja sam bas pre mora pricala sa frizerkom i rekla mi je da je Elseve jako los i da je bacanje para, isto i za Gliss.
Ja bih ti preporucila neku dobru masku kao sto je ova Loreal mytich i ovaj sprej link.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

05.08.2016, 16:13

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Sanjalice uzela sam danas kod moje frizerke revlonov sprej. Samo drugaciji narandzasti ona ga hvali, videcemo.
Hvala vam na preporukama..

clock-img

05.08.2016, 16:26

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Kazu da su ti sprejovi jako dobri. Ja imam plavi, odlican je. Mislim da ce ti ipak trebati i neka maska zbog sunca i slane vode.

clock-img

05.08.2016, 16:53

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ti Revlon odlicno mirisu...nekada davno sam imala ulje. A sada neko ulje silikonsko ...

clock-img

05.08.2016, 16:56

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Meni ke bas ok ovo ulje otkud to da je bacanje para... Bas mi je kosa fina od njega, nemam uopste procvetale krajeve... user posted image

clock-img

05.08.2016, 17:51

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja Elseve proizvode koristim jos od srednje skole. Sad sam presla na ove po njenoj preporuci i vidim razliku.

clock-img

05.08.2016, 17:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Elseve definitivno nije vise ono sto je bio. Revlon i Loreal se nekako i drze jos. Mada, naravno, razlicitim tipovima kose odgovaraju razliciti proizvodi.

clock-img

05.08.2016, 20:30

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Kad potrosim ovaj probacu Revlon :-)

clock-img

05.08.2016, 23:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Khaleesi, ako tebi odgovara nema potrebe da ga menjas.

clock-img

06.08.2016, 08:30

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Iskreno ovo je treca flasica i bas mi je fino... Ali sto da ne kada potrosim...:-)

clock-img

06.08.2016, 18:04

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Masnice ja svake godine uzimam Revlon. Odlican je. Mislim da je to taj koji si ti uzela. Oko 1300din Je. Dvofazni jel da? Ma Revlon je super za kosu. Samo je naprskaj kad izadjes iz vode. Kosa se bas lepo rascesljava. Jos ja farbana plavusa , da ne stavljam to na kosu , ne znam kako bi je rascesljala.

clock-img

08.08.2016, 21:20

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Stvarno Revlon nisam uzimala, vidim kako ga hvalite, probacemo, bas zbog mora...user posted image

clock-img

20.08.2016, 09:52

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Ja sam provalila da je za moju kosu od presudnog znacaja voda. Naime ovde je voda izuzetno meka, mineralna, za pice kao flasirana, ali za moju meku i tanku kosu uzas. Volumen 0, mora uvek biti vezana jer ne lici ni na sta, i pranje pod obaveno drugi dan. Kad odem u Srbiju zivne mi kosa od kamencauser posted image Znaci kao periku da stavim. Ne znam u cemu je fora, u potrazi sam za preparatom koji ce da neutralise tu mekocu vode ili sta je vec u pitanju, mozda nesto za ispiranje itd, sampona sam isprobala milion.

"I don't insult, I diagnose."

clock-img

21.08.2016, 19:59

clock-img

nata11

pencil-img

9224

SF kod mene obrnuto user posted image U Becu kao da sam fenirana kod frizera a u LE kao metla. user posted image

clock-img

21.08.2016, 21:48

clock-img

SunFlower

pencil-img

321

Pa da nato, za suvu kosu je ova voda spas. Ne samo kosa, nego i lice i koza generalno mi se ovde mnogo mastiuser posted image

"I don't insult, I diagnose."

clock-img

22.08.2016, 07:45

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Moja je metla u svakom slucaju, a sa ovim opadanjem, kao secerna vuna na stapicu, da se covek upisa od smeha kada me vidi, katastrofa!
Koristila sam Revlon dvofazne sprejeve za kosu, pre dosta godina, kao i one preparate u kruskica flasici, za loknastu kosu i povremeno za ispravljanje kada sam kao pokusavala da se sama isfeniram kuci, nisam bila nesto odusevljena, zasto ne znam, toliko kose imam, ali tanju i gluplju kosu niste videli u zivotu.
Nemam pametan savet.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

24.08.2016, 08:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Meni je kosa bas zdrava, pre neki dan sam je osvezila jednim sisanjem, samo krajeve. A pocela je baas da opada sad posle porodjaja, ne smeta mi jer mi je bas gusta ali mi dlake po citavoj kuci smetaju user posted image

clock-img

14.09.2016, 10:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Imate li iskustva sa sprejevima za kosu koji sadrže keratin,jel lakše ispeglati kosu?Moja je izludila skroz,koliko god da peglam i dalje izgleda užasno,kao da me struja tresla.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.09.2016, 21:16

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Imam ja, jer ja ispravljam siske keratinom, dlicna stvar, tamo sigurno imas odlicnih proizvodjaca, ovde sam uzela od Alfaparf Milano, jako je mali ali vrlo efikasan. Probaj slobodno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

14.09.2016, 21:23

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jel treba i pored toga peglati?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...