cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Zdrava i lepa kosa

clock-img

27.01.2015, 21:29

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Gagana kod kineza user posted image Meni su super imam 3 velicine.

clock-img

27.06.2015, 14:53

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Sve mi u glavi nesto kao je pisano o nekom sapunu koji je super za masnu kosu ali nemogu da pronadjem. Jel ima ko problema sa ekstrenmo masnom kosom i kako je resio?

clock-img

27.06.2015, 15:03

clock-img

madre

pencil-img

6600

Imam ja problema ( trebalo bi da je perem svaki,ali je ja perem svaki drugi dan) i nisam rešila. Mislim da je to ipak nerešivo,bar ne šamponima i preparatima. Mislim da pre ima veze sa hormonima,ishranom...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

28.06.2015, 00:51

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

A jeste li probale sa tim običnim šamonom od koprive, ja greškom uzeh za masnu kosu iako je moja presuva...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

28.06.2015, 19:22

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ma nema sanse ja sam farbana plavusa i posle tog od koprive nemogu da se ocesljam.
Pa hormone bar kontrolisem i koliko toliko su sada ok, za ishranu isto nije da nejedm nikad slatkise ali ne preterujem.
Da nema neki Manna sapun za masnu kosu? user posted image

clock-img

29.06.2015, 00:34

clock-img

madre

pencil-img

6600

Cupo,samo taj i koristim,onaj litarski user posted image
Nato,nisam rekla da je u tome sigurno problem,nego da može biti... I da slabo verujem da se to šamponima može rešiti. A vidiš meni moja frizerka predlaže da izvlačimo pramenove,kao manje bi se mastila,a vidiš ti si farbana plavuša pa opet imaš taj problemuser posted image
zapravo teme se jedino i masti tako da se ni farbanjem ništa ne uradi...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

29.06.2015, 12:07

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

nato ovi proizvodjaci prirodnih sapuna imaju sapune za kosu,mislil da su bas za masnu.Ako hoces predlozicu ti neke.

clock-img

29.06.2015, 12:12

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

kod masne kose nema pomoci,ja sam bas plava sa pramenovima,znaci kosa mi je uvek jako tretirana farbama i svim i svacim,nema sta nisam probala,takva je koza glave i kraj,jedino sto radim stavljam bebi puder na kosu pa tako produzim jos jedan dan bez pranja,to naravno moze samo ako vam je kosa svetla

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.12.2015, 11:11

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Zna li neko neku domaću masku za "mrtvu" kosu? ja sam se farbala 3-4 puta celu dužinu, i sjebala je prilično, i sad sam se ošišala al bih malo da je i osvežim nekom maskicom, umrtvila se nekako

A za masnu kosu rešenje je iako znam da zvuči užasno što ređe je prati, izdržiš dva tri puta i odmah bude bolje, jer koža glave reaguje tako da stvara tu masnoću u zavisnosti od toga koliko je pereš, ako je češće pereš brze je masti, ja nisam verovala ali je uspelo ( za prvu pomoć ako je baš baš masna posle 2 dana opereš samo šiške i ono odozgo da izgledaš malo normalnije dok ne dođe pranje) i maske ili balzame isključivo na krajeve nikako na teme, jer oni začepljuju pore.

clock-img

04.12.2015, 13:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Leptiriću ja pravim ivu,ugriješ maslinovo ulje,dodaš cimt i žumanac,možeš i pivo ali ja ne stavljam.Sve promiješaš i na kosu,držiš oko pola sata i opereš.Meni bude baš mekana pisle pa isprobaj,ništa te ne košta user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.12.2015, 14:59

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Hocu, deluje dobro user posted image javiću rezultate u ponedeljak, utorak kad je budem prala

clock-img

04.12.2015, 15:02

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ne znam kolika ti je kosa ali otprilike uzmeš ulja da ti sve može pokriti i teško se pere,čisto da znaš user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.12.2015, 15:12

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Sinoć sam se prilično ošišala, ali je baš gusta i do pola ledja, tako da znam da mi za sve treba dupla doza user posted image

clock-img

15.12.2015, 09:11

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Kosa mi se strasno elektrise . :-(
Promijenila sam cetku , ne cesljam plasticnim cesljem nikako. Vazduh nije suv u kuci. Opet je grozno. Ako prodjem rukom kroz kosu , sve se podigne i tako vijori . :-(

Ima li neko preporuku za neki preparat?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

15.12.2015, 17:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Nado,moja snaja stavlja elseve regenerator u speju koji se ne ispira,ali ne znam koja boja,kaze da joj se kosa ne elektrise tako.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.12.2015, 17:46

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Branki, taj regenerator je super ja sam ga imala. Al ja ne znam sta da radim, imam gustu kosu, ali dosta tanku dlaku, sisam se redovno, i koristim sve i svasta za kosu, al u poslednjih mesec dana mi se kosa mrsi nenormalno tu dole kod vrata, sve čvorići. Imam pramenove koje radim dva puta godišnje , između ničim je ne tretiram, nema farbanja ni preliva....

clock-img

16.12.2015, 07:41

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: branki RR

...moja snaja stavlja elseve regenerator u speju koji se ne ispira,ali ne znam koja boja,kaze da joj se kosa ne elektrise tako.

Meni su ti sprejevi ili uopste pakovanja koja se ne ispiraju, znaci stavljam ih posle pranja na mokru kosu, spas! Em se lagano rascesljam a kosa mi posle bude bas poslusna i svilena. Koristim sprejeve iz Avona jer mi vise odgovaraju nego glis, elseve i dr.

clock-img

16.12.2015, 08:54

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Ja sam za ovo ozivljavanje kose upotrebila neke ampule, kosa mi je kao nefarbana, ekstra su...

clock-img

16.12.2015, 09:05

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Koje ampule Leptirić, ako nije tajna? Gde si kupovala?

clock-img

19.12.2015, 15:31

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

u frizerskom salonu Cvrle, u Beogradu ima na više lokacija, milk shake integrity ampula se zove, košta oko 300 din, evo drugu sam stavila kosa mi je fenomenalna....

clock-img

25.04.2016, 11:57

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Ženi krasi lepa kosa i najlepši ukras je upravo kosa,najlepši nakit.Sve možeš imati,obući ili staviti ali ako kosa odskače onda je krajnji efekat poražavajići.

clock-img

25.04.2016, 12:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sad kad sam bila prehladjena dobijem ona Pantenol za inhalacije i setim se i sipam u dva sampona koja imam, interesuej me zene koje su ga koristile, jel on mora da se ispere ili samo moze u sampon da se stavi?

clock-img

25.04.2016, 12:16

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Nisam razumela pitanje...Pa,ako ga stavljas u sampon,svejedno ces ga isprati :)

clock-img

25.04.2016, 12:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa sta ako ga ne stavim u sampon? Nego direkt na kosu?

clock-img

25.04.2016, 12:26

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ne moras da ispiras.Od pantenola zna da bude malo suva kosa.