IZVORNA PORUKA: bubulence
naravno, ima milion stvari od kojih opada kosa tako da to nije samo kupiti sampon protiv opadanja i resiti problem. treba malo detaljnije ispitati
Kod mene jedino moze biti neki hormonski disbalans (mada bi to dalo jos neke simptome, odrazilo se na ciklus ili sta ja znam
) posto sam sve istalo proveravala, iz drugih razloga i nikakvih drugih zdravstvenih tegoba i simptoma nemam. Stitna je u redu, gvozdje i komplet krvna slika odlicna, zub sam imala jedan kvaran u zivotu u trecem osnovne, ama bas nikakvih tegoba nemam da bih opadanje povezala sa time. Najvise sam sumnjala na anemiju, ali nije to. Bice da je zbog stresa - preseljenje u drugu drzavu, promena nacina zivota, integracija.
A sto je interesantno, volumen kose mi je isti, nije se istanjila. Imam prirodnu tanku i ne bas gustu kosu, pa bih svakako primetila da je ima manje. Takodje mislim da mi kosa lose reaguje na cesto pranje i mnoge od sampona. Farbu za kosu da ne pominjem. Zimus sam smuckala onaj domaci sampon sa ricinusom, pantenolom i ostalim, trajao mi je dva meseca i dosta oporavio kosu.