writing-img

RE: Upis prvaka

clock-img

21.05.2015, 21:26

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Znas li Bibi ista o ceni knjiga za 1.razred ?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

21.05.2015, 21:54

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: mila83

Znas li Bibi ista o ceni knjiga za 1.razred ?

7500 din tako su nama rekli za komplet.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

22.05.2015, 09:46

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala Serpi,nama jos uvek nista nisu rekli u skoli, ne znam kada ce.Ja bih vec polako da pocnem sa spremanjem za skolu. nesto su spominjali da ce biti na rate preko skole, ali nista konkretno.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 00:43

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Narucili smo knjige,kod nas je komplet za prvaka 7600 dinara,nisam zapamtila koji izdavac je u pitanju.

clock-img

04.07.2015, 00:46

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Skupe su knjige,za prvi razred su jos i jeftine koliko su za starije razrede.

clock-img

04.07.2015, 00:51

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Za drugi razred su 7300 a za 5 su 11800

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.07.2015, 00:55

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Strasno koje su cene za udzbenike,nije mi jasno samo zbog cega su toliko visoke cene.Kada smo mi isli u skoli komplet knjiga nije bio ni priblizno skup kao sada.

clock-img

04.07.2015, 00:59

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Za osmake ide i do 16000,rece mi komsinicauser posted image strasno,izdavaci rade sta hoce...

clock-img

04.07.2015, 01:08

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ne znam kako ću sve moći da platim još kada mi i najmlađi krene u školu...nema više kod nas ništa besplatno,pa ni knjiga

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.07.2015, 01:13

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ista stvar i kod nas,nema nista besplatno a njih troje ..Brzo ce to doci,T je jos beba ali vreme leti...

clock-img

04.07.2015, 01:18

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mila jako brzo to proleti...evo ja već dva đaka a za tri godine imaću njih troje u školi...biće 1 razred,5 razred i 8 razred...ta godina će mi biti baš haos

clock-img

04.07.2015, 01:20

clock-img

mila83

pencil-img

3821

A kod mene za 6 godina 1.raz, 5raz. i 7 razred..

clock-img

04.07.2015, 08:02

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Joj žene, ja sam šokirana cenama knjiga. Ovde se knjige ne kupuju već se uzimaju iz škole i vraćaju po završtku prvog. ali se zato kupuju neke radne sveske

I flunked anger management! }:->

clock-img

04.07.2015, 08:24

clock-img

branki*

pencil-img

20828

trco,bre,pa nije valjda da ana polazi u skoluuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.07.2015, 08:37

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Yep. Ovde se kreće sa 6 godina u prvi razred i imaju osnovnu 9 godina. E sad, Ana neće imati punih 6 ali kažu da je za školu. Ja i dalje mislim da je za jasle (kako se nekad ponaša)user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

04.07.2015, 09:08

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Trco, a moja opet ima nekad takve bube,da mislim da imam tinejdzerku..ne zna se sta je gore.
I meni je to rano, sto kazes,pa onda devet godina jos...

clock-img

04.07.2015, 09:08

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Isto kao kod nas, Trco. I mi imamo prvaka od septembra. Kod nas su knjige za prvi oko 50€.

clock-img

06.07.2015, 15:43

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Naravno da treba izvod iz maticne knjige za upis prvaka.

clock-img

06.07.2015, 15:46

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Moja cerkica je ranije krenula u skolu jer je bilo nedovoljan broj dece i onda je morala jer je rodjena u prvoj polovini godine.Verujte mi da je to velika greska.Jeste dete bilo sposobno psihicki na samom pocetku ali za daljke ucenje,zadatke je bila mala i nije,odnosno vrlo tesko je savladala gradivo."Meni nista nije jasno" i sad mi ova recenica odzvanja u glavi.

clock-img

06.07.2015, 15:47

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Knjige su preskupe,izvinjavam se ali skolovanje nije besplatno.

clock-img

06.07.2015, 15:47

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: jabudic

Isto kao kod nas, Trco. I mi imamo prvaka od septembra. Kod nas su knjige za prvi oko 50€.

Ajmee ,pa tacno nisu normalni. Bas previse. Ovde djaci dobijaju knjige za prvi i drugi razred.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

06.07.2015, 16:42

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Nado ovde su deca sve do prošle godine dobijala knjige od 1 do 4 razreda,ali od ove god svi kupuju knjige.Cena za 2 razred je 7500 a za 5 razred 11800.Znam jer imam dva đaka

clock-img

06.07.2015, 16:46

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Kod nas se od drzave inace dobije jedan veliki sipak, za sve dogadjaje user posted image
Za ostale razrede su skuplje, nemoj mi vjerovati, mislim da za ove visoke razrede u jednom trenutku cifra bude oko 100€.

clock-img

06.07.2015, 19:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jabudić ,kako koji razred više,tako i cena knjiga skače,znači 8. razred su najskuplje knjige

clock-img

05.01.2017, 10:13

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mamite,pisem molbu, sta da navedem kao razlog sto zelimo u drugu skolu, tj. ne u onu kojoj pripadamo?
Nismo blizu...ne radim blizu... ne znam sta da pisem...Help user posted image