cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Upis prvaka

clock-img

27.02.2017, 09:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mi smo se razmisljali o celodnevnom boravku ali smo odustali.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.02.2017, 09:58

clock-img

mati

pencil-img

6667

Sanjice pa kako cete?
Mi cemo morati, ne bih smela samog da ga ostavljam bas toliko dugo. Mene recimo nervira kada majke koje ne rade upisu dete u boravak kako bi se posvetile sebi i imale vise vremena za sebe. Imam par primera u okruzenju.

Po meni je boravak nuzno zlo, ali kad izbora nemas.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

27.02.2017, 10:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mati, pa ovako cemo. Ako ide pre podne vodim je ujutru u skolu. Meni su uvek casovi kasnije. Kad bude zavrsila sa casovima ako sam jos kod kuce onda je preuzimam i vodim kod.mm u kancelariju. Ako sam na casovima mm je preuzima i dovodi u kancelariju. Njemu je crkva, tj.kamcelarija preko puta skolskog dvorista. Ako ide posle podne onda cu morati pre posla da je odvedem kod mm i da je on odvede. Malo komplikovano ali to ce biti samo u prvom. Od drugog ce polako da se osamostaljuje. Jedino u vecernjim satima cemo je uzimati iz skole. To je sve plan, ali videcemo kako cemo sprovesti u delo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

27.02.2017, 10:17

clock-img

mati

pencil-img

6667

Jao Sanjice ne znam. Eto jedna lepa stvar, deca nam postaju prvaci, a mi ne mozemo ni da se opustimo ni u miru radujemo. Za sve postoji razmisljanje i strah, kako cemo ovo, kako ono... Samo brige pa i oko necega sto bi trebalo biti bezbrizno.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

27.02.2017, 10:32

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Sanjice, a zašto ste odustali?
Ne mora ona tamo da bude ceo dan i svaki dan.
Meni je boravak bas znacio.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.02.2017, 10:41

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ivancice, da moze tako odmah bi je upisali. Kod se dodje u 8 i do pola pet dete je u skoli. Ne mozemo da je uzmemo kad mi hocemo. I mora da ide tako. U stvari to se zove celodnevni. Nemamo produzeni.
Mati, necu unapred da se sekiram. Razmisljam o tome, ali ja tu situaciju ne mogu da promenim
Vise.se moja mama sekira. I grdi sto smo odustali od dadilje. Ne shvata da vise finansijski ne mozemo da izdrzimo. a s druge strane ni ona ne bi mogla.da.se bakce oko toga

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.2.2017 10:45:03 >

clock-img

27.02.2017, 10:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Bas glupo.
Nas boravak je bio do sest sati popodne. Kad su pre podne imali su oko jedan rucak, a ja sam ga uzimala oko tri. Do tada napisu i domaci. Naravno, nekad i kasnije ili ranije. Kad je popodne nastave bilo je bitno da dodje do devet, zbog dorucka a u pola sest se zavrsavala nastava.
Kada nije isao u boravak ja javim dan, dva ranije.

clock-img

03.04.2017, 08:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Poceo upis..mi jos samo cekamo da vidimo jesmo li.primljeni u zeljenu skolu...ne mogu da docekam!
A T sve pita kad.krece, mestrpljiva je user posted image

clock-img

03.04.2017, 22:35

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Kod nas još nije zaživeo taj produženi boravak u pkoliuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.04.2017, 09:00

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Poceo upis..mi jos samo cekamo da vidimo jesmo li.primljeni u zeljenu skolu...ne mogu da docekam!
A T sve pita kad.krece, mestrpljiva je user posted image

anck bicete primljeni u zeljenu skolu. Ma sad se svaka skola bori za svako dete. Poslednjih nekoliko godina je tako.

clock-img

04.04.2017, 09:02

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Znas kako , iz iskustva mama nisam cula da je neko negde odbijen. Ali opet za ovu skolu gde smo slali molbu kazu da je podneto cak tri puta vise molbi nego sto oni primaju user posted image

clock-img

28.04.2017, 20:00

clock-img

mati

pencil-img

6667

Napokon smo zavrsili sve za skolu. Danas sam odnela papir sa lekarskog i to je to. Cekamo septembar.
Inace, zovem ja da rezervisem odmor i kao posto je malo jeftinije, zovem muza i kazem mu da je bolje da idemo u septembru... On kaze da deca polaze u skolu tada. Ja, jos bolje taman nece biti guzve...
A onda mi on kaze da NASE dete polazi u skolu... user posted image Meni nije bilo ni na kraj malog mozga.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

28.04.2017, 20:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I mi smo se upisali u skolu. Jos da se testiramo i cekamo septembar.
Matiuser posted image

clock-img

28.04.2017, 20:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja cu da pozelenim.oko mene mame ni sistemacki ni vakcinu ne zure se Onako bas su opustene..a ja spremna sve odradili , spremila.papire ma sve samo jos iz skole ne zovu..danas rekose posle praznika grrrrrr
Zelim da to sve resimo vec jednom nemam.vise zivaca da cekam.

clock-img

28.04.2017, 20:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Anck, oni su bas neozbiljni. I oko mene puno roditelja sve laganica.

clock-img

29.04.2017, 07:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa ne znam.... ja sam u svemu takva volim da zavrsim obaveze i posle sam.mirna. nikad ne cekam zadnji dan ni u cemu. A sto se tice skole ja jos od Januara kad smo predali molbu cekam upis user posted image

clock-img

29.04.2017, 09:39

clock-img

mati

pencil-img

6667

Anc , vidis kako se razlikuje po gradovima. Kod nas ti sekretarica da papir sa terminom za psihologa i terminom za sistematski. Vecina roditelja je sve zavrsila. Mi smo cak i kasnili, posto se ne lecimo u DZ onda su mi rekli da predam kad stignem, ali da se potrudim do juna jer pocinju odmori.
A za trku oko biranja uciteljice da i ne pricam.
"to u moje vreme nije bilo"

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

29.04.2017, 11:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da draga ali.mi jos nismo nigde ni primljeni user posted image cekam da obrade te molbe pa da nas zovnu na upis pa tek onda testiranje..

clock-img

04.05.2017, 11:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Primljeni smo u skoluuu user posted image sutra nosimo papire na upisuser posted image

clock-img

04.05.2017, 15:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Normalno da jeste. Rekla sam ti u startu da ne mogu da vas. odbiju Znam kako rade skole, po kom principu.
Mi sutra idemo na testiranje.user posted image

clock-img

04.05.2017, 18:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Super Anck!
E kod nas od prošle godine postoji problem pri upisu dece. Roditelji koji bi trebalo da upisu decu u drugu skolu dolaze kod nas i sad, na primer, prijatelj sto zivi blizu skole i sin mu vec ide u tu skolu dobio odbijenicu za cerku.
Pre se znalo ko ima prednost pri upisu i ko bi trebalo da ide u koju skolu, sad se vise nista ne zna.

clock-img

04.05.2017, 19:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Super Anck user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.06.2017, 21:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Evo ga nas ranac user posted image

clock-img

26.06.2017, 21:19

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Sanjice ranac vam je baš predivan...mnogo mi se sviđa

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.06.2017, 21:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Teodora je birala, a nama se isto svideo.