cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nameštanje stana

clock-img

14.02.2010, 17:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nejtiri, bas lep stan, veoma u mom stiluuser posted image

Hvala, Verus, jedva cekam da na red dodje sredjivanje bebine sobice! user posted image

clock-img

14.02.2010, 20:00

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Znam da je nekoga zanimala ideja za policu za knjige. Evo nase:

user posted image  

Sjajno! user posted image

clock-img

15.02.2010, 14:18

clock-img

NinaMandarina

pencil-img

349

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Znam da je nekoga zanimala ideja za policu za knjige. Evo nase:

user posted image

Gagana, ovo je wenge user posted image :

user posted image

Prelepo user posted image user posted image user posted image . Posebno polica za knjige user posted image

clock-img

19.02.2010, 18:42

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Danas se setam po stanu i gledam ga i nemogu da se nacudin kako sam mogla godinu dana da zivim u ovako ruznom stanu user posted image Ko da je u meni ziveo neko ko je imao prevladu da ne vidim ovo katastrofu. U dnevnom boravku mi stoje troje kauca i sve troje razlicitih boja ali bar da su jednobojni nego ovo sa nekim uzorcima od pre hrista ma fuj!!! Dodje mi da kazem gazdi da ovo iznese a ja cu kupim novo ali nazalost trenutno nismo u prilici da to uradimo pa sad razmisljam da idem da kupim neki onaj tekstil na m/kg kako vec i da sasijem presvlake da mi bar bude sve u istoj boji + kad se izprlja skines operes osusis i navuces ponovo...  Znate mozda za neku radnju gde imaju taj tekstil na m/kg i da nije nesto skupo da je bolje da kupim drugu sedeznu user posted image user posted image I pod obavezno cu farbati zidove sad imamo neku boju kajsije koju su samo nazvrljali gore a hvalitet je katastrofa u kuhinji sam isprskala zid po nesreci sa vodom i boja ko da se je otopila!!! Razmisljala sam da ofarbam u belo naprimer pa onda izcrtam nesto ono tribal ili nesto tako ali neznam dali sa bojom za zid, vodenim bojama ili mozda temperama? Ili bi jos bolje bilo da kupim one nalepnice tz. wall tattoos vidim prodaju se po netu i to za neke male pare ...

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

19.02.2010, 18:56

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

DG... mozes i da kupis nekakve prekrivace u boji koju zelis... jednostavnije nego sivenje user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

19.02.2010, 19:12

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

DG... mozes i da kupis nekakve prekrivace u boji koju zelis... jednostavnije nego sivenje user posted image

Nado a gde mogu da jih nadjem ja bih one koje bukvalno obuhvate ceo kauc i sad imam na jednom kaucu ali to se skida i moras svaki cas da namestas ovako imas obucenog celog i tu i tamo moras da namestis...

Glasajte za nasu Greti

clock-img

19.02.2010, 20:09

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Ja sam pecena i gotova narucicu nalepnice user posted image  

Glasajte za nasu Greti

clock-img

22.02.2010, 14:55

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Koja boja mi ide najlepse uz zutu kajsiju? 

Glasajte za nasu Greti

clock-img

22.02.2010, 18:08

clock-img

Anoniman

Zutu kajsiju? user posted image

clock-img

22.02.2010, 18:20

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Ma kajsija samo vuce na zuto nesto :) Uglavnom uz boju kajsije user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

22.02.2010, 18:25

clock-img

Anoniman

user posted image ja reko na kraju ce da kazes nedozrela kajsija,tj. zelena!
Meni su lepe nijanse zuto,zeleno i boja kajsije...

clock-img

22.02.2010, 18:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

siva!!!!

clock-img

22.02.2010, 18:39

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Pa pitam koju boju da uzmem za prekrivace/presvlake za namestaj... ja iskreno razmisljala o nekoj lepoj crvenoj boji... Ali neznam kako ce to ici... user posted image

Sivu boju ne volim ni da vidim oti user posted image postanem smorena pored nje ...

Glasajte za nasu Greti

clock-img

22.02.2010, 18:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Možeš i neku smeđu nijansu, uz kajsiju bi išla odlično. Neka bude malo tamnija.
Mislim da 70% stanovništva ima okrečene zidove u boju kajsije, koja je jezivo grozna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.02.2010, 18:56

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Ma i meni se ne svidja ali tu je sta je ... Bar sam toliko dostigla da ova vise ide na zuto nego na roze kao sto je bila ona koju smo pre imali i ono je bilo zaista jezivo da :D Inace ana meni bi lepo isla ona tvoja sedezna user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

22.02.2010, 19:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Draga, a šta je to sedezna user posted image  user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.02.2010, 19:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Misliš na garnituru za sedenje user posted image

clock-img

22.02.2010, 19:45

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Misliš na garnituru za sedenje user posted image

Da da garnitura za sedenje= sedezna

Glasajte za nasu Greti

clock-img

22.02.2010, 22:30

clock-img

Anoniman

Meni se svidjaju ovako vesele boje u stanu! Najvise mi se svidja kombinacija zute,narandzaste i zelene!
user posted image

clock-img

23.02.2010, 08:46

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Meni za par dana stize nova garnitura za dnevnu sobu...user posted image tako da cu malo promeniti ambijent...samo se sada dvoumim oko boja sto se tice krecenja....user posted image imam par varijanti u glavi i ne znam sta biuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

23.02.2010, 09:11

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Sto ja volim te promjene u kuci... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.02.2010, 11:22

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Zene da li bi ste mi pomogle u mom dvoumljenju?user posted image Trenutno su mi zidovi crveno zuti,a ja razmisljam da ih prekrecimo u ljubicasto-kivi zeleno,sta vi mislite o tome?I nace namestaj u dnevnoj sobi je svetlo bez boje....ili mozda neka od vas ima bolji predlog?

< Poruku je uredio bebironcic -- 23.2.2010 11:23:03 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

23.02.2010, 11:32

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

bebi evo kod mene su bili crveni pa smo prekrecili u zeleno...
Najbolje se ne vidi ali to je najbolje sto imam sada...
ja sam jako zadovoljna sa zelenom,otvorila mi je dnevnu kao da ima vise prostora...
user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

23.02.2010, 11:40

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ja planiram tako da krecim sobu, mada necu kivi zeleno, ja sam se odlucila za pistac zelenu... user posted image

IZVORNA PORUKA: bebironcic

Zene da li bi ste mi pomogle u mom dvoumljenju?user posted image Trenutno su mi zidovi crveno zuti,a ja razmisljam da ih prekrecimo u ljubicasto-kivi zeleno,sta vi mislite o tome?I nace namestaj u dnevnoj sobi je svetlo bez boje....ili mozda neka od vas ima bolji predlog?

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

23.02.2010, 11:46

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

e,da Mari ,moze ta zelena koju ti imas,dopada mi se...a sta bi moglo jos uz zeleno a da nije narandzasto,zuto,drap...ala sam kompikovana....sta da radim,ja ne volim bele zidove i nama u kuci nema belog zida....i zato sada mozgam i mozgam...user posted image