Evo ja sad kad imam malo vremena, da napisem svoja iskustva koja ce, nadam se, nekome koristiti
Nismo jos bas sve zavrsili, uselili smo se pre tri meseca i, naravno, tek kad pocnes zaista da zivis tu skontas sta bi i kako bi. Ja uvek imam zamerke, takav mi horoskop
Najveca greska, ali ne mojom krivicom jer jednostavno nisam mogla vremenski da postignem, je ne biti sa majstorima dok rade i nadgledati bukvalno sve. Bio je moj tata stalno sa njima ali opet to nije to. Milion sitnica tipa ormarici u kupatilu su zakaceni vislje nego sto sam htela i tome slicno, ali kazem, obaveze mi nazalost nisu dozvolile da stalno budem tu. Na srecu, nista nije nesto previse zeznuto, u globalu sam zadovoljna.
Odmah svima da kazem - mat plocice - ne, nikako!! To sam i znala, i mislim da sam pisala to kao glavnu dilemu, ali eto, bas su mi se takve svidjale. Medjutim, nisam znala da se bas toliko svaka tackica vidi, cak i od vode, i sad me naravno nerviraju
Drugo, sad po ovom kijametu se malcice kajem sto ipak nismo zastaklili terasu, mada to moze i naknadno da se uradi, to nije strasno.
Jos jedna fantasticna stvar i topla preporuka - police i komode u bez boji (ne boja drveta nego bas bez) - nista se ne vidi! Cak i otisci umazanih decijih prstica se vide samo pod odredjenim uglom. Odlican je za odrzavanje.
I naravno, nezamenljivi cupavi tepisi, milina
< Poruku je uredio pepeljuga -- 11.2.2012 11:13:43 >