cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vakcine

clock-img

12.03.2010, 08:56

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Gagana, ovako je i Andrej primao. Samo što još nije primio HepB sa 6 meseci, jer je imao T. Idemo sledeće nedelje da primi.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

16.06.2010, 19:04

clock-img

Grejs

pencil-img

250

Mom bebanu se na mestu gde je primio BCG vakcinu pojavilo crvenilo a kao i da ima gnoja ispod,da li je ovo neka reakcija ili mu se nesto drugo dogadja?

clock-img

16.06.2010, 20:47

clock-img

micketta

pencil-img

795

pa koliko je to veliko, grejs?
kad mu se to pojavilo?
i mojoj se pojavilo crvenilo i kao nekakav sasuseni gnoj ispod, ali sigurna sam da bi pedijatar na redovnom pregledu reagovao da je nesto...

zna baba

clock-img

16.06.2010, 21:00

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Grejs, to je sasvim OK, i treba tako - tako je bilo i mom Andreju. Ja se šlogirala, otišli kod pedijatra, kaže da ne diramo, ako gnoj ispada, čistom pelenom samo obrisati i obući čisto. Ne premazivati alkoholom, jodom... ništa.

clock-img

16.06.2010, 23:26

clock-img

Grejs

pencil-img

250

Hvala, pomislila sam da je reakcija ali nisam bila sigurna,pa nije mnogo veliko samo je crveno i ispod je neka tecnost kao gnoj ne buni se kad mu pipnem pa verujem da ga ne boli.A pojavilo se danas u ovom obliku.

< Poruku je uredio Grejs -- 16.6.2010 23:27:03 >

clock-img

17.06.2010, 00:05

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

kad se pojavi reakcija znaci da se vakcina primila user posted image

clock-img

17.06.2010, 15:48

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Grejs

Mom bebanu se na mestu gde je primio BCG vakcinu pojavilo crvenilo a kao i da ima gnoja ispod,da li je ovo neka reakcija ili mu se nesto drugo dogadja?

Pa da, tako treba da bude... a ja sam bebu htjela voziti u hitnu jer sam mislila da mu je nešto naraslo, nije mi pala na pamet vakcinauser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.06.2010, 15:50

clock-img

liliana

pencil-img

4820

jao, ja sam moju vodila kod doktora, jer sam mislila da nešto nije u redu!!!user posted image user posted image user posted image

Da se pohvalim: juče smo primili 3. "Pentaxim" i , hvala Bogu, nije bilo nikakvih reakcija!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

17.06.2010, 17:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Grejs

Pa da, tako treba da bude... a ja sam bebu htjela voziti u hitnu jer sam mislila da mu je nešto naraslo, nije mi pala na pamet vakcinauser posted image user posted image

Dobro se sećam znači Lu! Znala sam da si ti bila ta! user posted image

clock-img

17.06.2010, 18:20

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Nisam jedina i Liliana je čak odnijela bebu, ja sam ipak samo nazvala da se najavimuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.06.2010, 19:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

tei nije bilo nista..ni na mestu uboda...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2010, 20:01

clock-img

Anoniman

Ni Luki. Da nije pisalo na otpusnoj da je primio, ne bih znala. 

clock-img

17.06.2010, 20:56

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: lanajelena

tei nije bilo nista..ni na mestu uboda...user posted image user posted image user posted image user posted image

nije ni mojoj Lani ali se Dusanu sad pojavilo pa kad smo pitali na pregledu oni kazu znaci da se primilo,kao ostace onaj oziljak a ni ja ni moja cerka to nemamo

clock-img

17.06.2010, 21:22

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam negde pročitala da, ako nema ožiljka od BSG, da se mora ponoviti? Ali to uzmite sa rezervom, ko zna odakle to meni.

clock-img

17.06.2010, 21:29

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Meni su u porodilištu rekli da se ožiljak od BSG vakcine može pojaviti bilo kad u toku prve godine.
A znam da se nekad (ne znam da li i dalje) oko 10.-12. godine radio test osetljivosti na tuberkulozu, posle čega se ponavljala vakcinacija u slučaju negativne reakcije.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

17.06.2010, 22:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Ja sam negde pročitala da, ako nema ožiljka od BSG, da se mora ponoviti? Ali to uzmite sa rezervom, ko zna odakle to meni.

Nikada mi to niko nije rekao od lekara. user posted image

clock-img

18.06.2010, 09:16

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Meni je ovo receno u porodilistu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

18.06.2010, 09:33

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

to je tačno, ali mislim da je usvojeno da se više ne vrši revakcinaciju, u svakom slučaju. Ako sam dobro razumela sestru u domu zdravlja, davno kad sam pitala

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

18.06.2010, 10:43

clock-img

mihi

pencil-img

4968

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

to je tačno, ali mislim da je usvojeno da se više ne vrši revakcinaciju, u svakom slučaju. Ako sam dobro razumela sestru u domu zdravlja, davno kad sam pitala

Tačno je i kada nema ožiljka revakcinacija se ne radi.

clock-img

18.06.2010, 17:49

clock-img

izabella7

pencil-img

256

Jesu li vam bebe puno spavale poslije vakcine?Nema temp nema ni otoka ni crvenila,samo prespava citav dan user posted image  

clock-img

18.06.2010, 17:59

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Da,hoce od vakcine vise da spava,ne brini seuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

18.06.2010, 19:48

clock-img

izabella7

pencil-img

256

Gagana thanx....
razbudio se prije sat v i ipak je bilo malo temp 38.Dala sam mu paracetamol i vec je bolje.E sad jel smijem da ga kupam?Za jedno sat mozda?

clock-img

24.06.2010, 19:34

clock-img

simke

pencil-img

2713

Eh,evo i nas u ovoj temiuser posted image Do sad nije imao nikakve reakcije,ali smo danas primili poslednju revakcinu DiTePer+Polio,ceo dan kuka na bolove u ruci,a sad ima i temperaturu 38cuser posted image Dala sam mu brufen, na jedvite jade ga je popio i malko je živnuouser posted image Nadam se da će do sutra biti sve OKuser posted image
Izuzetno mi je drago što smo sad mirni do 7.godineuser posted image

clock-img

24.06.2010, 19:36

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ma sutra cete vec biti kao novi .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

24.06.2010, 19:39

clock-img

simke

pencil-img

2713

Uh Nado,iz tvojih usta u Božije ušiuser posted image Malko off ali nov avataruser posted image