Kada smo se mi vencali vec smo ziveli zajedno......ja sam rekla muzu da bih najvis evolela da se vencamo pre dece .............Jednog dana mm mi je rekao imama iznanadjenje za tebe............Hoces da ti kazem sada ili kada taj dan dodje.....
Tada sam pomislila super kupice mi masinu za parnje sudova,,,,,,,,, ..Ja mu kazem pa kazi mi sada .on kaze hajde das e vencamo,i bukvalno smo se sledece nedelje vencali..
Ja sam htela haljinu pa makar imali dva gosta i dobila sma je ,,tj sila sam po mojoj zelji u bez boji malo ispod kolena i 20cm iznad zelje...TAda sam tako htela...
........................Naravno imali smo 13 gostiju,,na 13 decembar:)))Ali na kraju neki nisu bili pa nas je bilo 11:))U restoranu smo narucili sta je ko hteo..........krkalo se ,,pilo se kupinovo vino............izuli smo se od para.....Ali je bilo super....
Tortu smo narucili i kada se samo setim:))hahahhah torta mi je bila roze sa belim ,,a gore plavo cvece..........znaci da puknes.................ali tada mi je to bilo super..........
Svadbu u crkvi planiramo kada dobijemo dete pa 1 rodjendan,krstenje i svadbu da spojimo.............Ipak dugo ne mozemo dobiti dete,,,,,,,,,,,,,,,i kada ga dobijemo zasluzuje da se slavi!