cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Venčanice

clock-img

07.10.2014, 14:03

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Sanjalice, kad može Andjelina Žoli-zašto ne možeš i ti?user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

07.10.2014, 15:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

evo je moja vjencanica

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.10.2014, 16:25

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Emicee, divnaaaaaaauser posted image
Ja ne mogu da nadjem mojuuser posted image postavljala sam ovde slicicu, ali je mnogo sitna i kad kliknem na nju izlazi nesto bzvz

clock-img

07.10.2014, 16:31

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hvala Klarita,prvo sam bila odabrala jednu drugu i u zadnji čas se odlučila za ovu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.10.2014, 18:06

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Emice divna je.

Sanjalice, sta te briga za druge. Uradi kako tebo odgovara. Ja obozavam vencanice. Ponekad se zezam sa mm da treba jos jednom da se uzmemo kako bi mogla ponovo nositi vencancu user posted image

clock-img

07.10.2014, 18:12

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: emicaa

Nije glupo uopšte,i da imaš desetoro djece opet nebi bilo glupo.

Isto mislim. Ispuni muzu zelju user posted image
Ljudi o tome imaju misljenje kao za razvedenu zenu-da nista ne vredi , Boze sacuvaj !

clock-img

07.10.2014, 18:18

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Prelepa je Emice...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

05.11.2018, 07:27

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Joj, ja isto obožavam, nije mi palo na pamet da se presvlačim, ostala sam ceo dan u njoj, pošto sam znala da je to - nikad više. A i dan-danas bih istu odabrala! Nije bila nešto skupa, prosečna, ali je bio korset_ do kukova, pa je lepo isticao figuru, a od kukova se širila. Pritom sam uzela sve aksesoare koje su mi dali, i svaki čas ih menjala! 😂

clock-img

04.03.2019, 18:45

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Moja je šivena po meri, nije klasična vencanica nego haljina od tila. Ne volim  glomazne vencanice niti preterivanje sa opremom za vencanje.

clock-img

05.03.2019, 17:51

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Emice, vencanica ti je prelepa.

clock-img

23.06.2020, 10:41

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Od,, ne pada mi na pamet da obucem vencanicu''do princeza vencanice user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

23.06.2020, 11:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja sam obožavala moju venčanicu. Nisam htela nikakav žipon već da pada kao haljina i bila mi je tako udobna i lepa.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.06.2020, 11:40

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

Meni su i princeza vencanice prelepe.

clock-img

23.06.2020, 11:41

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Nije ni moja imala zipon, padala je lepo, ali taj deo dole je bio u tilu, dosta tila pa je bila tako kao princeza. Jednostavna je u principu bila. I draga mi je, i sada bih takvu uzela.

,,Carpe diem"

clock-img

12.08.2020, 17:24

clock-img

Mikrokosmos

pencil-img

5

Moja vencanica i 6. Mesec trudnoce. Haljina je bila presavrsena, lagana i da mogu opet bih je birala. Radila sam je u jednom studiju vencanica na vracaru na preporuku. Zove se Kroog vencanice (mislim da imaju samo instagram). Imaju par svojih modela ali znam i da su mojoj preporuci radili po nekoj njenoj slici, samo modifikovanu verziju jer je i ona bila trudna. Bas rade za trudnice i tacno znaju sta moze a sta ce stajati ko piletu s..e.

user posted image

clock-img

12.08.2020, 21:35

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Mikrokosmos,baš je lepa.👍

clock-img

12.08.2020, 21:42

clock-img

Mikrokosmos

pencil-img

5

IZVORNA PORUKA: flamingos

Mikrokosmos,baš je lepa.👍

Hvala @flamingos, i ja sam presrecna. Uz nju sam jos jednu rentirala ali sam je skinula posle sat vremena jer mi je muka bilo sto od tezine, duzine, materijala, ma ko tenk sam sebi izgledala. A pre 2 meseca mi je stajala savrseno. Zato ako ste trudne, niiiiikako vencanice za "obicne devojke" samo nadjite snajderku ili nekog tipa ove devojke iz Kroog-a koje znaju posao. 

clock-img

12.08.2020, 22:26

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Mikrokosmos, jako ti je lepa vencanica.

clock-img

12.08.2020, 22:32

clock-img

Mikrokosmos

pencil-img