cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Venčanice

clock-img

19.10.2011, 11:51

clock-img

Anoniman

Prva mi je preslatka user posted image

clock-img

19.10.2011, 11:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Da, baš je nežna i romantična user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.10.2011, 11:55

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

sve su lepe ali mislim da ce joj trebati bar bretele da se ne bi ceo dan provela vukuci vencanicu gore

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

19.10.2011, 11:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Moja venčanica nije imala bratele i nisam je ni jednom povukla na gore. Ne bi trebalo da spada. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

19.10.2011, 12:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa da ali ona je trudna pa ce grudi da nabreknu user posted image
ja imam uvek problem sa dekolteom ili ga vucem gore ili dole ( zavisi od situacije ) user posted image

moja vencancia je bila satenska duga princes haljina bez rukava , imala sam srece jer je bio oktobar a lepo vreme

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

19.10.2011, 12:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa da ali ona je trudna pa ce grudi da nabreknu user posted image

Da, sad mi to pade na pamet user posted image

Moju venčanicu možeš videti negde na početku ove teme, druga ili treća strana. Ja sam verovatno jedina žena na svetu koja se ugojila pre venčanja user posted image

clock-img

19.10.2011, 12:06

clock-img

Anoniman

Moja je na prethodnoj-a ja krenula u teretanu kao da se lepo zategnem, pa se nabila user posted image Ni grama nisam skinula!

clock-img

19.10.2011, 12:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nina, baš je lepa user posted image  

clock-img

19.10.2011, 12:14

clock-img

Anoniman

Ih, hvala user posted image

clock-img

19.10.2011, 17:41

clock-img

Dok cekam...

pencil-img

218

Hvala Anci....mnogo su lepe sve tri :))) Ali u pravu je Olga, meni i da nisam trudna bi trebale bratele , hahahhah, obim grudi mi je 100 cm.... sta reci..... super je ova grupa na fejsu, bas cu da pregledam modele....

user posted image  

ili ova druga ali sa bratelama....

user posted image

clock-img

19.10.2011, 17:58

clock-img

Dok cekam...

pencil-img

218

Joooooj moram jos ovu da dodam, zaljubila sam se na prvi pogled!   PRELEPA JE! 

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2011, 18:11

clock-img

hanka

pencil-img

3504

DIVNA JEEEEE user posted image

clock-img

23.02.2012, 14:15

clock-img

Marina.

pencil-img

1

Marija, vencaninca ti je prelepa! user posted image
Ja hocu slicnu, videla sam jednu u sreci, ali jos nisam sigurna da li da nju izaberem.
Inace, svim buducim mladama preporucujem da poset__e makar njihoc sajt pa mogu da prelistaju galeriju sa vencanicama.

Edit: zabranjeno je stavljati sajtove radnji.

< Poruku je uredio viking RR -- 23.2.2012 14:43:26 >

clock-img

20.08.2012, 15:13

clock-img

nenuska12

pencil-img

55

meni vencanice izgledaju lepe na srugima, ali ne na meni

clock-img

01.10.2012, 09:45

clock-img

Milica cica

pencil-img

887

moja je ovako izgledalauser posted image
user posted image

clock-img

14.06.2013, 13:01

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

lepa je

clock-img

07.10.2014, 11:07

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mi planiramo vencanje sad u novembru i krstenje. MM bi voleo da me vidi u vencanici, meni je svejedno da li je vencanica ili neka lepa haljina. Ali svi oko mene mi kazu da vise nisam za vencanicu, i da je glupo da je obucem kad imam dete. Sta vi mislite o tome?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

07.10.2014, 11:10

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

NIje glupo,ja volim vencanice,ali u princupu moze neka svedena vencanica-haljina! IMa ih zilion!

clock-img

07.10.2014, 11:11

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

koja je razlika da li se udajes trudna ili vec imas dete??? po meni je to isto a svaka cetvrta mlada nije trudna...
tako da, ako tm ima zelju da te vidi u vencanici, ako ti isto to zelis - slobodno je obuci...

clock-img

07.10.2014, 11:17

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Mi planiramo vencanje sad u novembru i krstenje. MM bi voleo da me vidi u vencanici, meni je svejedno da li je vencanica ili neka lepa haljina. Ali svi oko mene mi kazu da vise nisam za vencanicu, i da je glupo da je obucem kad imam dete. Sta vi mislite o tome?

Kakve to veze ima? Zasto glupo,evo moja drugarica je u braku vec 10 god i nije imala crkveno venacnje sad ce da se venacaju a imaju dete od 9 god,obucice vencanicu ja sam za to...samo napred.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

07.10.2014, 11:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nije glupo uopšte,i da imaš desetoro djece opet nebi bilo glupo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.10.2014, 11:43

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Sanjalice, zeno, pa sta cekas, kreni u potragu za onom pravom user posted image

Ja sam veliki fan vencainica i volim da ih gledam i sad kad bi se udavala opet ne bih dozvolila da se udam trudna, sacekala bih pa kao sanjalica, da si budem zgodna mlada, a ne kao sifonjer. Jedva sam se udenula u vencanicu, svadba mi bila 10 dana pred ulaz u 9. mesec user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 7.10.2014 11:46:24 >

clock-img

07.10.2014, 12:14

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Sanjalice sta te briga sta ce ko da kaze. Ako hoces da obuces vencanicu, oblaci je user posted image

clock-img

07.10.2014, 12:14

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Hvala vam zene, isto razmisljam kao i vi. Bukvalno svi, i moji i njegovi kazu da je bezveze. Evo pocela sam da tragam. Imam u glavi kakvu bih volela.

Klarita, s obzirom da mislim da sam trudna (nije jos potvrdjeno user posted image ) ipak cu biti trudna mlada ali nece se stomacic videti jos user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

07.10.2014, 13:14

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Sanjalice, pusti šta ti pričaju, ako želiš da je obučeš obuci je, bilo bi ti žao kasnije. To je ipak jednom u životu! user posted image

Always look on the bright side of life...