cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Venčanice

clock-img

17.08.2010, 15:19

clock-img

Anoniman

Imam pitanje - drugarica bi da IZNAJMI odelo za muža, znate li da li to postoji u NS u sklopu salona za iznajmljivanje venčanica??

clock-img

18.02.2011, 19:46

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

U ovoj sam se JA venčala.
user posted image user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

18.02.2011, 19:47

clock-img

limunada

pencil-img

1846

bas je divna vencanica,prekrasna

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

clock-img

21.02.2011, 12:02

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

user posted image

Moja vencanica user posted image

clock-img

27.02.2011, 13:39

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Marija,divna ti je vencanica,i ja sam htela tu,ali imam siroke kukove,tj,neku rupu izmedju struka i kukauser posted image user posted image user posted image ..pa mi ne stoji..koliko si je platila? moja ce biti ovakva,svadba je 1.5.tj slicna ovoj vencanici

clock-img

27.02.2011, 13:54

clock-img

Anoniman

Joj Von, bas je lepa. Samo mi se ne svidja veo, meni je to skroz bezveze. Meni su u stvari i vencanja i vencanice bezveze, ali ova mi se svidja jer bas lici na neku haljnu sa crvenog tepiha. Da li ces i ti imati veo?

clock-img

27.02.2011, 13:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

necu imati veo,to sam zaboravila da napisem..jer imam kratku kosu,pa frizura nece moci da se uklopi sa velom!user posted image user posted image a inace,boja je sampanj,..nije tako tamna kao na slici,videceteuser posted image user posted image user posted image
i meni se odmah dopala,nije klasicna,..i po sebi ima lepih kristalcica,nije napadna,a mocno deluje!

clock-img

27.02.2011, 14:01

clock-img

Anoniman

mnogo je lepa vencanica, von! i volim sto nije bela! (ni moja nije bila user posted image )

clock-img

27.02.2011, 14:01

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Von meni se jaaaako svidja user posted image

clock-img

27.02.2011, 14:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

hvala devojke,i meni se odmah dopala,a najbitnije da mi dobro stoji,prikrije nedostatke a pokaze atribute..cikeuser posted image user posted image cak mi ni grudnjak ne treba,user posted image user posted image jer ima ojacan deo,a odlicno stoje!

clock-img

27.02.2011, 20:16

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Vonavoj iznajmljivanje sam platila 500 eura a ta cena ukljucuje i svasta od pretece opreme: nekoliko bolera, prelep veo, korpu za ruzmarine, torbicu, rukavice, bundicu, jastuce za burme...
U drugom salonu za istu su mi trazili 600 a dodatna oprema se doplacuje user posted image
Inace, jako sam zadovoljna salonom u kom sam iznajmila vencanicu, jako su ljubazni i profesionalni, haljine izgledaju kao nove, sto u vecini salona nije bas slucaj...
Ne znam gde si dosad gledala, ako zelis mogu da ti posaljem na pp u kom sam salonu iznajmila vencanicu

clock-img

28.02.2011, 00:04

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

hvala,izabrala sam vencanicu,i kaparisala..mozda si i videla,gore sam stavila link..nego me je interesovala cena te,jer sam je gledala preko neta..ja moju placam 400evra! sto i nije tako lose,a imam samo bolerouser posted image user posted image

clock-img

28.02.2011, 00:21

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Videla sam tvoju, prelepa je user posted image
Jako volim takvu cipku, uopste te romanticne vencanice. Nikako ne volim saten user posted image

clock-img

28.02.2011, 21:00

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ni ja ne volim satenuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2011, 21:18

clock-img

Brana

pencil-img

4456

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

19.03.2011, 20:40

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Von, prelepa je, volim sto ima te male rukave user posted image

clock-img

19.03.2011, 21:57

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

hvala sunci! i bice mi super,jer ce mi sike porasti jos zbog user posted image ,vec rastu...ali ce sve stati..i stomak i sve..mada stomak i nece biti velikiuser posted image user posted image user posted image .user posted image

clock-img

17.05.2011, 14:03

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ova je bila moja KLIK
Htela sam cipku po svaku cenu, zbog poodmakle trudnoce, debljineuser posted image , ali i visine nisam bas mogla da biramuser posted image

clock-img

17.05.2011, 14:12

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Ja jako volim vencanice, i ako nikad se nisam udavla niti nosila vencanicu niti cu user posted image Volela bih da kad dodjem do nekih para otvorim butik sa vencanicama ih puste zelje....mastanja....

clock-img

17.05.2011, 22:15

clock-img

Anoniman

Ovo je moje 'aljinče user posted image Pošto mi se nije dopala ni jedna haljina u buticima, ja sašila moju po slici sa neta (a na kraju se ispostavilo da je bila u rubrici "haljine za deveruše" user posted image )

user posted image

clock-img

19.08.2011, 21:54

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Ma uzas!

user posted image

Ne mislim na haljine, one su sve Lepe, al kad sam procitala koliko je covek spreman da dâ zbog jednog dana u njoj.....aaaaa!!!!!!!

ja jesam romantik, htela sam lepo vencanje, vencanicu...svadbicu...i imala sam sve to, ne mislim da sam mogla imati bolju, lepsu vencanicu od ove koju sam imala, a kostala je tri put manje.

Jao... sad se setih one jadne dece sirom sveta sto gladuju... bas nemamo mere, ni u cemu!

clock-img

19.08.2011, 22:02

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

A ovo je moja

user posted image

clock-img

25.08.2011, 08:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: AndreaK

kad sam procitala koliko je covek spreman da dâ zbog jednog dana u njoj.....aaaaa!!!!!!!

Ja se vodim onom: ko voli (i ima user posted image ) nek izvoli!
Meni se stvarno ne sviđaju te klasične venčanice, lično ja nisam htela ni da nosim BELU haljinu, ali podlegla sam pod pritiskom user posted image (mada sam ubacila zelene detalje hihihhi), pa sam je šila-platila sam sve ruke i materijal do 100 Eura, a još sam je i zadržala zauvek!!! user posted image Mislim, ne znam koji će mi, ali hoću samo da povučem paralelu: iznajmljivanje 500-lična haljina po meri 100!

clock-img

19.10.2011, 11:43

clock-img

Dok cekam...

pencil-img

218

Prelepe su vam vencanice, devojke! Nemam reci!

Meni se recimo svidja ova ..... user posted image

ali se bojim da nece da mi stoji bas najbolje, jer sam krupnija a i tada cu biti mozda 4, 5 ili 6 mesec trudnoce...

Sta mislite? Koji model? Imam velike grudi, super noge hahahha pa moze i kraca

clock-img

19.10.2011, 11:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nešto ovako?

KLIK

KLIK

KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!