writing-img

RE: Pentaxim i Infanrix vakcina

clock-img

26.02.2015, 15:41

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

U Goodwill apoteci su mi rekli da ce je naruciti.Ni ja ne bih da ih mesam ali eto pedijatar mi kaže da može bez problema.
A ovo je stvarno strašno, ovo se u normalnoj državi nemože desiti, ali u zemlji Srbiji čuda su mogućauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2015, 15:48

clock-img

imperial

pencil-img

729

Kakav je to haos sa vakcinama,mi kao da ne zivimo u istij drzavi??!!Mi smo sve do sad primili bez problema, na vreme i bez ikakvih para,nema ni govora o nestasici ili o tome da mora da se plati....

clock-img

26.02.2015, 15:51

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

serpicee ovo je stvarno da se smrznes... ostaje nam samo da se nadamo da nece bas nase dete tesko podneti vakcinaciju i imati poslediceuser posted image
posle svega sto sam cula i procitala strepecu posle svake vakcinacije.. uf...

don't shit where you eat :))

clock-img

03.03.2015, 10:34

clock-img

Lota

pencil-img

609

Mislim da su glasine da je MMR vakcina kriva za autizam, odavno napustene. Imam drugaricu lekara koja u Americi radi na ispitivanju autizma. Uzrok se i dalje ne zna, ali kaze da se vreme primanja vakcine poklapa sa vremenom kada nastaju promene na mozgu kod autisticne dece i da je to razlog zasto ljudi povezuju vakcinu sa autizmom.

Inace, mi treba da primimo Pentaxim, revakcinu za dva dana, naravno, nema je i dalje u prodaji. Mesec dana sam obilazila sve moguce apoteke i odgovor je svuda isti:"NEMA"!

clock-img

05.03.2015, 10:04

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

za vakcinu nije nikad kasno. Nemojte da požurite, a nećete zakasniti sigurno.
Nikola još nije primio zadnju dozu Pentaxima, što zbog njegovog zdravlja što zbog nestašice. Juče mi reče kuma koja radi u apoteci da vakcina neće biti do kraja aprila.
Što se tiče hexa ili tih šestovalentnih, one koliko se sećam su i protiv hepatitisa, a moje dete je to već isprimao pa ne vidim razlog da mu je dajem opet, a i nenormalno je skupa! Negde je 5000 a negde čak 6000 din.
Tako da i mi čekamo Pentaxim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

05.03.2015, 10:19

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Mod, a zar niste primili Pentaxim one srede, kada sam i ja bila?

clock-img

05.03.2015, 14:05

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

nismo Daco. NEma Pentaxima pa nismo mogli ni da ga primimo. Mi ne upadamo u one besplatne vakcine

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

05.03.2015, 14:13

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Zar se Pentaxim ne daje od januara o trošku državeuser posted image
Šta bi sa tim?

clock-img

05.03.2015, 17:03

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Daje se o trosku drzave ali za decu rodjenu od novembra. Pre par dana je ministar najavio uvoz 65.000doza sredinom marta,aj da vidimo i to. Inace ni mi nismo primili vakcinu sa dva meseca,rekli su nam u DZ da ce zvati kad stignu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

06.03.2015, 07:59

clock-img

Lota

pencil-img

609

mi smo juce bili na sistematskom pregledu, vakcinu naravno nismo primili. Bile su jos dve bebe koje treba da prime pentaxim o trosku drzave, ali ih nema ni u dispanzeru, tako da svi cekaju. Doktorka nam je rekla da mozemo da cekamo 2, 3 meseca.

clock-img

06.03.2015, 08:38

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Ja sam cula da pentaxim nece vise moci da se kupi

clock-img

06.03.2015, 08:39

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ma biće ga smao je pitanje kada.

clock-img

06.03.2015, 08:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: MakiJ

Ja sam cula da pentaxim nece vise moci da se kupi

I sta cemo onda? da primamo onu iz dz? ili kako?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

06.03.2015, 09:00

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Tako kazu da uzmemo drzavnu, mi nikako to necemo

clock-img

06.03.2015, 09:14

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja prosto ne mogu da verujem sta se desava u 21.veku

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

06.03.2015, 09:17

clock-img

serpica

pencil-img

8707

A sta se desava ako se ne primi poslednja doza? jel tada padaju u vodu i prve tri doze pa organizam nije zasticen?
mi smo samo prvu dozu primili drzavnu i bilo je bogu plakati ja to nikad necu da zaboravim,a imao je samo dva meseca user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

06.03.2015, 09:19

clock-img

adulence

pencil-img

7314

koliko sme da se kasni sa revakcinom,tom poslednjom vakcinom jer mi prilicno kasnimo??

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

06.03.2015, 09:29

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

razdvajaju decu, sad stize jedna tura ali u domove zdravlja

clock-img

06.03.2015, 18:56

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Čitam ovo i mislim samo šta nas čeka za mesec dana. Koliko neko mora da ima OBRAZ ĐON da bi mogao da se igra sa zdravljem beba i dece.Strašno!

clock-img

08.03.2015, 08:02

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Sad trenutno ni u dispanzerima nema vakcina

clock-img

13.03.2015, 10:42

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: Mariya

U Goodwill apoteci su mi rekli da ce je naruciti.Ni ja ne bih da ih mesam ali eto pedijatar mi kaže da može bez problema.
A ovo je stvarno strašno, ovo se u normalnoj državi nemože desiti, ali u zemlji Srbiji čuda su mogućauser posted image user posted image user posted image

Meni rekli da ne moguuser posted image

clock-img

14.03.2015, 22:14

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: MakiJ

razdvajaju decu, sad stize jedna tura ali u domove zdravlja

Nisam mogla da verujem u ovo ali istina je! Stiže vakcina samo za Domove zdravlja. Znači deca rođena pre novembra nek crknu! Jbt koja smo kretenska država!
započeta distribucija petovalentnih vakcina

clock-img

14.03.2015, 22:23

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Mene svekrva sinoc zove sva sretna sto stizu vakcine, a onaj deo kad je ministar rekao da u domove zdravlja to nije cula.
Mi jos nismo nasli resenje za trecu dozu.

clock-img

16.03.2015, 21:26

clock-img

vesnadj

pencil-img

2

Dragi svi. Pored domova zdravlja vakcinu je dobila u privatna bolnica Belmedic u Beogradu. Mi zakazali vakcinaciju za sutra. Vakcina +pregled oko 9.000 dinara. Apoteke je nece imati u ovoj turi.

clock-img

17.03.2015, 14:41

clock-img

klimentije

pencil-img

1

Zvali Belmedic i nemaju Pentaxim...a nema ni u domu zdravlja :(