cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Marinirano pečenje

clock-img

20.04.2011, 13:37

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Evo sta ja radim sa mesom-posolim mleko 1l i vise, zavisi koliko mesa imam. Dodam u mleko pesto genovese, ruzmarin, beli luk, bilo sta, izbusim meso i potopim ga. Ostavim u frizideru 24h ili duze, ocedim i pecem. Ima savrsen ukus, probajte.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.04.2011, 13:47

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

od kad si mi ovo otkrila ja ne mogu drugacije da spremim meso...najukusnije na svetu.user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.04.2011, 15:05

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: minavb

Evo sta ja radim sa mesom-posolim mleko 1l i vise, zavisi koliko mesa imam. Dodam u mleko pesto genovese, ruzmarin, beli luk, bilo sta, izbusim meso i potopim ga. Ostavim u frizideru 24h ili duze, ocedim i pecem. Ima savrsen ukus, probajte.



Sta je ovo?

Koliki komad mesa otprilike? i je li ovo za telece ili svinjsko pecenje? Pece se u ulju?user posted image

ja bi malo da promijenim ove godine user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

20.04.2011, 15:28

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ajd da uletim pre mine i kazem, to je OVO:

user posted image

user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.04.2011, 15:30

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Moze koliki god komad hocete. Manji butic, svinjski kare, sta god. Samo je bitno da bude potopljen lepo ili da ga prevrcete s vremena na vreme. Pecete kako god hocete. Ja pecem u zatrostalnoj poasuci, bez ulja i obavezno poklopim.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.04.2011, 15:31

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Hvala puno, isprobacu ako nadjem ovo, a trebalo bi da ima u supermarketima user posted image




_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

20.04.2011, 15:32

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Ja ga ubacim u onu kesu za pecenje i volim da stavim brokoli, karfiol i sargarepu (frikom carska mesavina)...tako dobije neku lepu aromu

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.04.2011, 15:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Choopa, lepo je i bez pesta, samo sa ruzmarinom.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.04.2011, 15:39

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Moram ovo da probam! Choops, ima u Voli sigurno, ma imas u svim vecim supermarketima. Ali ovo zvuci tako socno, njam!

Jeste li probale one Maggi zacine, gdje se dobije i kesica? To je za piletinu idealno. A peceno meso inace izbusim, napunim komadicima bijelog luka, zalijem pivom, maslinovim uljem, crnim lukom, ruzmarinom, namazem zacinom za grill, i ostavil 4-5 sati da se marinira. I u isto to ga i pecem, zalivam, i bude NJAM!


_____________________________

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

20.04.2011, 15:43

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Diabla, bila juce u Voli i da ti pravo kazem ne vjerujem da cu ici sad prije Uskrsa opet. Jer em je guzva, em sam potrosila previse para na stvari koje mi ni ne trebaju user posted image ne smijem se tamo pojvaljivat vise. Pogledacu u Maxiju ili Novito-u (Novitou user posted image ).

Mi imamo problem sa pecenjem, ja ne volim bijeli luk, a MM ne voli ruzmarinuser posted image Ali uvalicu ja ruzmain, kao da ce on da primjeti user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

20.04.2011, 15:53

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Hahaha, znam o cemu govoris! Ja cu osiromasiti zbog Volija, zato idem u Murisica, nema nidje nistauser posted image

Isjeckaj sitno ruzmarin, nece primijetiti. ali ima pesto i u Rodi, onoj ispod Solemara! Taman cu tako meso da spremim za Vaskrs.


_____________________________

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

20.04.2011, 16:14

clock-img

Anoniman

Ja sam par puta spremala cureci batak ili karabatak, narendam koricu limuna, limete, nacedim sok i jednog i drugog, dodam maslinovog ulja, rendanog djumbira i ruzmarina. Naravno so i biber. Obicno napravim to dan ranije i drzim u frizideru. Satavim u onu kesu ili u poklopljenu vatrostalnu (ili u pleh pa preko foliju) i pecem, ali sa sve marinadom. Meni ona posle bude lepa, moze se dodati malko pavlake ili necega (ne bude masna) pa se tako iskoristi za neki sos.

clock-img

09.06.2012, 11:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Kako spremate marinadu za rostilj?

clock-img

13.06.2012, 13:02

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Kako spremate svinjski but? Ja bih premazala senfom i dodala neko povrce ali da ga necekam cele noci nego ono dodjem sa posla i krenem da pravim.
Sanjice kada smo u selu na pikniku smuckam ulja, vegete, mlevene paprike, malo vode i malo piva. A isto pravim od ulja, malo soja sosa, limuna, belog luka mlevenog i jos zacina po zelji.