cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako dete odvići od spavanja u bračnom krevetu?

clock-img

05.10.2016, 22:06

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

U pocetku nije spavala sa nama. Sve je bila u krevetcu... Posle oko druge godine, nesto pre rodjendana je pocela da dodlazi jer je stalno plakala valjda je sanjala... I tako je ostala kod nas... Kad je i beba pocela da dolazi tata ode...
I tako malo spavam... Ne znam kako bih spavala da moram celu noc da idem u drugu sobu kada place jedna pa duga.
I sada nam se desava da starija sanja pa po pola sata place ne mozemo da je smirimo...
A i meni je ok, stvarno ne smeta. Volim sto su pored mene mazimo se... jos godina dve i gotovo, porastu i same ce da traze u svoju sobu.
Dok su male neka ih... Vise nece da budu mala decica...user posted image

clock-img

05.10.2016, 22:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Emice ...Pa i to mi je bolja opcija nego onako svako svoj krevet ..misliuser posted image m kada smo u startu razvedeni

clock-img

05.10.2016, 22:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Moje dve nikad nisu spavale sa nama. Samo kad su bolesne su spavale. Njima je mesto u svom krevetu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.10.2016, 08:53

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Elena je kad sam prestajala sa dojenjem trazila vise paznje pa cim je spustim u krevetac, trgne se i pocne da place, i naravno da sam odustala jer je danima bilo kuknjave..tako da je presla kod nas. A Petra spava u krevecu jos...potrudicu se sto duze. Izbegavam da je uspavljujem lezeci na bracnom.

clock-img

06.10.2016, 09:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas je tako kad su bolesni, ili se uplase necega ali cim to prodje nazad u svoj krevet. nema popustanja.