writing-img

RE: Kako dete odvići od spavanja u bračnom krevetu?

clock-img

05.10.2016, 22:06

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

U pocetku nije spavala sa nama. Sve je bila u krevetcu... Posle oko druge godine, nesto pre rodjendana je pocela da dodlazi jer je stalno plakala valjda je sanjala... I tako je ostala kod nas... Kad je i beba pocela da dolazi tata ode...
I tako malo spavam... Ne znam kako bih spavala da moram celu noc da idem u drugu sobu kada place jedna pa duga.
I sada nam se desava da starija sanja pa po pola sata place ne mozemo da je smirimo...
A i meni je ok, stvarno ne smeta. Volim sto su pored mene mazimo se... jos godina dve i gotovo, porastu i same ce da traze u svoju sobu.
Dok su male neka ih... Vise nece da budu mala decica...user posted image

clock-img

05.10.2016, 22:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Emice ...Pa i to mi je bolja opcija nego onako svako svoj krevet ..misliuser posted image m kada smo u startu razvedeni

clock-img

05.10.2016, 22:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27000

Moje dve nikad nisu spavale sa nama. Samo kad su bolesne su spavale. Njima je mesto u svom krevetu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.10.2016, 08:53

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Elena je kad sam prestajala sa dojenjem trazila vise paznje pa cim je spustim u krevetac, trgne se i pocne da place, i naravno da sam odustala jer je danima bilo kuknjave..tako da je presla kod nas. A Petra spava u krevecu jos...potrudicu se sto duze. Izbegavam da je uspavljujem lezeci na bracnom.

clock-img

06.10.2016, 09:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas je tako kad su bolesni, ili se uplase necega ali cim to prodje nazad u svoj krevet. nema popustanja.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image