cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nezgode iz spavaće sobe

clock-img

02.12.2011, 00:58

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Kad sam već na ovoj temi ....
Mm i ja smo se jednom prilikom u ljubavnom zanosu user posted image tako klepili glavom o glavu da smo zaboravili gde smo stali.
Sve sam svetlavce videla a onda mi je pao mrak na oči

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

02.12.2011, 18:53

clock-img

vesnam

pencil-img

872

Jednom prilikom bivši i ja krenuli kolima da obiđemo obližnju njivu (ljubav na seoski način), i lepo obavimo posao, kad smo krenuli auto zaglavljen u blatu, ni da mrdne, i on lepo kao pravi džentlmen, izađe da pogura auto,ja dala gas, i naravno okupam ga propisno. Imao je bar tonu blata na sebi, jedva smo se iskopali.
Drugi put, mrzelo čoveka da oblači farmerice i onako vozi u boksericama, I naravno zaustavi nas pandur i kaže:" Momak izađi napolje", kad ovaj moj:"Je l' mogu bar pantalone da obučem?" user posted image
A bilo je i slomljenih kreveta i izgrebane haube (kažu da ne trpi štikle) i još svašta nešto, ako se setim napisaću user posted image

clock-img

02.12.2011, 19:25

clock-img

zoća

pencil-img

1957

pa ajd da se upišem.MM i ja smo se dohvatili na nudističkoj na Adi pošto je bilo hladno ne očekuješ nikog i tako mi radimo to što radimo čujemo razgovor neko prolazi stazom u momentu mi nije bilo dobrouser posted image snimi ih mm i kaže da ćutim prošli su pored nas sa belim štapovimauser posted image

clock-img

08.12.2011, 22:29

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Moj bivsi i ja smo upali u krevet, propali.
Prvo smo se sokirali pa onda smejaliuser posted image

clock-img

08.12.2011, 22:35

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

meni je moj dragi rekao nakon 49 dana apstinencije...u krevetu ..."ja ne znam sta treba da radim sada sa tobom..."ali se prisetio...a njegova mama nam je upala u predigru toga dana kada smo se vencali i kada smo hteli malo da overimo brak :):):)Duca nasa ...struja....tek smo bili poceli...a moja draga sveki ..niti kuca ,niti zove...oma upadauser posted image

user posted image Meni je upala baba jednog bivseg u po akcije user posted image

clock-img

08.12.2011, 22:40

clock-img

limunada

pencil-img

1846

IZVORNA PORUKA: MakiJ

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2011, 22:44

clock-img

limunada

pencil-img

1846

Mm i ja prvi put kad smo imali odnose,bas se zaneli a i nasli smo usred bela dana kad sveki ulazi,˝˝sineeee ˝˝ user posted image al sreca muz e odma vratio,onako u zanosu jadan vikao ne ulaziiii,ona jadna odma pobegla jooj al me bilo sramota verovatno je skontala.

clock-img

08.12.2011, 22:47

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Dok smo mm i ja jos bili u vezi odemo kod nekih njegovih rodjaka, uhvati nas nevijeme, nestane struja i ostanemo da spavamo. Dohvatismo se ja i on onako posteno, ne bas tiho... Nisu ukucani bili zaspali, ali briga nas, mi u zasebnoj sobi...
Budimo se ujutru, kad soba nedovrsena, pored vrata fali pola metra zida. Umrla sam od blama user posted image

clock-img

08.12.2011, 22:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Jao jabude user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.12.2011, 22:50

clock-img

razlicak

pencil-img

1051

Jaaaaoooo ala ste lude majko moja!!! user posted image  user posted image  user posted image Pa ovo je najbolja tema na rr!!! user posted image  user posted image  user posted image Jao suze mi idu od smeha...
user posted image user posted image user posted image za temu-svaka cast!!!1

clock-img

08.12.2011, 22:53

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hahaha Mico majstorice user posted image

clock-img

08.12.2011, 22:54

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: jabudic

Dok smo mm i ja jos bili u vezi odemo kod nekih njegovih rodjaka, uhvati nas nevijeme, nestane struja i ostanemo da spavamo. Dohvatismo se ja i on onako posteno, ne bas tiho... Nisu ukucani bili zaspali, ali briga nas, mi u zasebnoj sobi...
Budimo se ujutru, kad soba nedovrsena, pored vrata fali pola metra zida. Umrla sam od blama user posted image

e citam temu i cekam da naidjem na neki tvoj post. prijo, opravdala si moja ocekivanjauser posted image user posted image
liunadice user posted image user posted image .
evo i moje price: bivsi momak i ja odlucili da malo proset_amo... vracamo se pored nekog fudbalskog terena pa kroz parking koji je u prilicnom mraku i tamo parkirano dvoje kola, ali posto je takav mrak i nigde nikoga mislili smo da se neko prakirao posto ima zgrada na nekih par minuta hoda... i tako mi na brzinu nismo imali gde nego ajd na haubu od jednog auta, brzinski odradimo posao kada na kraju izlaze momak i devojka iz auta i kaze taj tip mom bivsem ''brate mnogo brzo je..s a i kupi auto neko ce te ubiti zbog ovog''
kad oni radili isto sto i mi samo u autu...

clock-img

08.12.2011, 22:56

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Hahaha, prijo, nisi mi ni ti za bacit' user posted image

clock-img

09.12.2011, 09:35

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: limunada

Mm i ja prvi put kad smo imali odnose,bas se zaneli a i nasli smo usred bela dana kad sveki ulazi,˝˝sineeee ˝˝ user posted image al sreca muz e odma vratio,onako u zanosu jadan vikao ne ulaziiii,ona jadna odma pobegla jooj al me bilo sramota verovatno je skontala.

user posted image user posted image nalevo krug

clock-img

09.12.2011, 11:19

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Bubulence i can''t believeuser posted image user posted image

mi nismo uopšte imali nekakvih ''nezgoda'',kad bolje razmislimuser posted image

p.s kad čitam te vaše ''haube'' zavidim vam(bila sam u autu,ali ne i na haubi)user posted image user posted image , to mi je želja, a sad posle 5 godina braka i sa djetetom od 4 to mi je nekako ''za nedoživit'', a ipakuser posted image

< Poruku je uredio bebać -- 9.12.2011 11:23:53 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

09.12.2011, 14:10

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: MakiJ

Ovo se desilo meni i mom bivsem decku,samo sto je bio krevet na sprat,a mi gore user posted image user posted image
Od silnog hopa-cupa razdvojile se lestvice i dusek propao dole a i mi zajedno sa njim user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

09.12.2011, 23:05

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

E to mora da je bilo bolnouser posted image

clock-img

16.05.2012, 11:31

clock-img

Anoniman

Evo i mog doprinosa ovoj temi...Ja i moj bivši trebali da proslavimo godišnjicu zabavljanja,i on kaže kako mi je pripremio iznenađenje...Njegovi roditelji jugom otišli u selo kao na par dana ,a on i baba su sami kući...user posted image  Sredim se ja,i odem da se nađem sa njim,i on me odvede do garaže  ispred njegove kuće.Uđem u garažu kad on mukica ceo dan je sređivao garažu i čistio,postavio sto sa svećama,neku večeru i neki sunđer kao zamena za krevet,jeli mi ,pili crno vino,sveće gore,mi prešli na taj sunđer i krenuli...kad čujemo jugo se zaustavlja ispred garaže user posted image  njegovi dolaze...U sekundi smo se obukli dok su oni izašli iz kola,istovarili gepek sa hranom,kada je njegov otac otključao vrata garaže a mi unutra za stolom user posted image ,smejali su se njegovi,a ja u zemlju da propadnem...

clock-img

16.05.2012, 11:40

clock-img

Anoniman

Meni se ponekad desi da prdnem user posted image

clock-img

16.05.2012, 11:53

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image kraljice, volim sto si iskrena, i nisi jedina, dok je necujno nema problema user posted image

clock-img

16.05.2012, 12:02

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

IZVORNA PORUKA: ribizla

dva puta user posted image user posted image za koje ja znam.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

16.05.2012, 12:33

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: ribizla

meni se desi da mi prne mala valjda se napuni vazduha al to samo u svijeca pozi. onda u po frke mu kazem nisam prnula boga mi to je vazduh iz koke. kaze on ma nema veze suti bona i nastavi on dalje :)((((

clock-img

16.05.2012, 12:40

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

e kad se setiste ove teme! user posted image
evo kidam se od smeha ovde na poslu a kolege me gledaju ko da sam poblesavila! user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2012, 12:45

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jednom mi je komšinica sa sprata lupala na ulazna vrata i vikala "Jel ti doobrooo?" user posted image da mi nije bilo dobro, verovatno me ne bi ni čula.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

16.05.2012, 12:48

clock-img

branki*

pencil-img

20828

indy,isti slucaj kod mene,samo ja ne obracam paznju i ne komentarisem nistauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !