cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nezgode iz spavaće sobe

clock-img

26.03.2009, 23:21

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ili su u pitanju one male crne koje moja baba zove zicarke?user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

26.03.2009, 23:30

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

27.03.2009, 00:03

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Ne mogu sada da se setim ali bilo ih je, slatko sam se nasmejala sa vama na ovoj temi Znam da sam se jednom upiskila, malcice jbg. Jedan pokusaj u prirodi se lose zavrsio posto sam legla u mravinjak pa kada su poceli da peckaju u sred posla sam pocela da trcim i bezim, muzu nije odmah bilo jasno jer smo imali prostirku............bilo je i slomljenih kreveta.....

clock-img

27.03.2009, 18:39

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

27.03.2009, 18:48

clock-img

Lu

pencil-img

15094

gagi user posted image

clock-img

27.03.2009, 18:49

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

27.03.2009, 18:49

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: gagi
zaboravila sam rec da mi je svekar donio grudnjak u kesiuser posted image user posted image

hahahaha user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 18:51

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: gagi

ti nisi procitala to sve procitaj ima svasta za nasmijatuser posted image

Jesam,jesam al ti ne prestaješ s iznenađenjimauser posted image

clock-img

27.03.2009, 18:52

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

27.03.2009, 18:55

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ma sigurno da imam u svom bogatom iskustvu i neku nezgodu al se ne mogu sjetit sad.
Dok nadođem malouser posted image

clock-img

27.03.2009, 18:56

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja bih crkla od smeha!!!

IZVORNA PORUKA: Anoniman

ja i mm vodili ljubav on zavrsio i bas kad je zavrsio tako je prdnuo da mi se onesvjestilo.

clock-img

27.03.2009, 18:57

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

27.03.2009, 18:58

clock-img

Verus

pencil-img

11942

moram ovu da potpisem, samo nase je bilo na necijoj vikendici...svi spavali gore, a mi otisli dole i ko ludi tamo vamo gore dole po namestaju, ja skakala po mm i slomimo krevet...presli siroti na stolicu, i puce i ona....ma neki stari namestaj. Dovrsili stojeci.

IZVORNA PORUKA: Anoniman

na moru, u hotelu, nakon zestoke hmhm polomili krevet user posted image

clock-img

27.03.2009, 19:02

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

13.04.2009, 09:51

clock-img

Anoniman

hahaha....moram se prikljuchiti ovoj temi....imam brdo dogodovshtina....od polomljenog kreveta, stolica, ulubljenih hauba, odvaljenih vrata na automobilu...slomljenog sedishta takodje u automobilu.... slomljen poklopac na wc sholji user posted image user posted image user posted image bolje da stanem ovde user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2009, 09:53

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

13.04.2009, 13:57

clock-img

Anoniman

Juce sam sa mm uspjela razbit wc solju kad dodem s posla moram trazit majstore da je stave.

clock-img

13.04.2009, 13:59

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

13.04.2009, 14:02

clock-img

Anoniman

haha....ovo mi neshto poznato user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2009, 14:06

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Kad smo se tek uzeli ja i mm uhvatili zalet, kad zvono na vratima, mi nista, on zvoni, zvoni, mi nekako pokupimo to sto smo razbacali, kad gosti na vrata, pocnem ja da posluzujem kafu, sok...moj brus stoji pored nogu naseg gosta. Nije proslo ni petnaestak minuta oni se pokupise i odose. Kad tad nisam umrla od stida nikad necu

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

13.04.2009, 14:08

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: mamanp

Kad smo se tek uzeli ja i mm uhvatili zalet, kad zvono na vratima, mi nista, on zvoni, zvoni, mi nekako pokupimo to sto smo razbacali, kad gosti na vrata, pocnem ja da posluzujem kafu, sok...moj brus stoji pored nogu naseg gosta. Nije proslo ni petnaestak minuta oni se pokupise i odose. Kad tad nisam umrla od stida nikad necu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

13.04.2009, 14:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.04.2009, 14:14

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
yamalo da padnem od stolice kolko se smejem!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

13.04.2009, 14:18

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

najludji su bili moji drugari....
jedno dve nedelje pred svadbu bila rasprava sta da im kupi ujak: krevet ili veš mašinu

Jedno jutro se oni dovatili na trosedu na kom su spavali. Kaye Pavle ja se zaneo i radim li radim. Kad cujem Sonju " Pavle ja propadam" Ja pomislim lele što sam dobar misli da pada u nesvest, pa zapnem još jače. Kad se Sonja razdere " Pavle bre puko krevet, šta si zapeo ko sivonja! Stani propadoh načisto!" user posted image user posted image user posted image

kad su ustali njegova mama izjavi da im treba nova mašina i da bi bilo dobro da im ujak kupi jednu za svadbu. Pavletov odgovor je bio " krevet i tačka! nemoj da si mi to ponovo pomenula!!!" user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

14.04.2009, 19:23

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166