cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mladeži, benovi...

clock-img

03.03.2021, 08:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Maraj meni su se posle trudnove pojavili oni ravni sa kozom,kao tackice po tijelu.Ja imam veliki na vratu.Ne svrbi,ne boli ali je bas velik.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

02.04.2024, 11:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Isle smo jutros kod dermatologa povodom mladeza na nosu i stomaku. Taj na nosu je ispupcen i prosle nedelje se bas na njemu napravila bubuljoca koja je konacno pukla za vikend. Detetu je lice cisto, bas vodi racuna i eto, tik pored tog mladeza se napravi bubuljica. Rekladr sneku antibiotsku mast da maze, higijenu da sprovodi, cuva nos od sunca 😂 i mehanickih povreda. A onaj na dnu stomaka je bezopasan, kao masna bradavica. Kako ona raste tako i taj mladez raste i seboreican je, tj počeće da se kruni.  Za svaki slučaj pedijatrica će nam zakazati i kod doktorke u bolnici koja je stručnjak za mladeže. Čekamo da nam javi termim.

clock-img

09.04.2024, 08:46

clock-img

nata11

pencil-img

9216

Ja imam na ruci na nezgodnom mestu mladez koji mi zakaca. Dobila sam uput od dr. Odem u DZ i on mene pogleda i kaze: Nemam ja vremena za te gluposti. I tako user posted image To je zdravstvo Srbije. Naravno vremena bi imao kada bi otisla popodne u njegovu privatnu kliniku.

clock-img

09.04.2024, 09:57

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Strasno.
A vrsi se pritisak na sve,kako kasnimo vecito,kako ljudi umuru od banalnosti koje prerastu u ozbiljno stanje.
Uzas!

clock-img

28.05.2024, 11:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Bili na kontroli za nos, još mesec dana 1x dnevno, uveče, acidi borici i gentamicin pa kontrola za mesec dana.