cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mladeži, benovi...

clock-img

13.10.2017, 22:25

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

E ovako, mladez, tj hiperkeratoznu groznu promenu uklonili smo pre dvadana. Ljudi moji, koliko je to krvarilo, pa to je bilo strasno. Samo sam okrenula glavu, videla 5 gaza natopljenih krvlju.
Kada je usio to, samo mi je rekao, a ovaj razliveni mladez ispod njega, ja cu i to da ti skinem, blizu je, pa hajde i to da uklonimo.
Sekao je covek, koren 4 cm dug, nalegao na misic, pa rezi mico, samo stote nema.
Onda me je fircao, usivao, da kao estetski bolje bude, nista osetila nisam, super sam prosla.
Poslatio je na HP, oba, neocekujem nistalose, ali javljam svakako.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

13.10.2017, 22:38

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Superuser posted image , da ne razmišljaš više. I javi rezultate svakako!
Kad skineš konce verovatno će ti preporučiti nešto za ožiljke. Ja se mackala, al ostao ožiljak. Mada, ko ga šiša, zdravlje je bitnouser posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

14.10.2017, 08:30

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Super Voci draga, user posted image , sacekaj rezultate i posto ce biti sve ok user posted image mozes da uzivas!

clock-img

14.10.2017, 14:37

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sarav hvala ti na podrsci. Bice sve ok, najgoremi je sto od tih ostaju keloidi, a ja sam usput obavezno sa granulomima, kojima treba citava vecnost da se polako povuku, sve u krug.
Ne znam ni sta bimogla, da li Jomelop G ili mozda Contratubex. Videcu sta ce mi hirurg reci. Bas me je sinoc bolelo, nikako nisam mogla.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

14.10.2017, 21:13

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Voci, još pre skidanja konaca neki plastičari savetuju Hloramfenikol, a odmah po skidanju Contratubex. E sad, ja sam stavljala Jomelop, a i moja mala je nakon boginja bila puna ožiljaka pa je Jomelop fantastično odradio stvar. Vidi sa svojim hirurga svakako,ali svakako ćeš to nešto duže da mažeš. user posted image

< Poruku je uredio Sarav -- 14.10.2017 21:14:52 >

Sreća prati hrabre.

clock-img

16.10.2017, 07:24

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24766

Voci, važno da si se toga resila.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.10.2017, 07:59

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Voći već sam ti rekla bravo.Ja se plašim,jeza me hvata.Samo ako budem morala.Jeste primitivno da se plašim ali jače je od mene

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

31.10.2017, 22:38

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

voci, bravo!!user posted image Tek sad čitam...

Što se tiče ožiljka, meni je Jomelop jednom rješioožiljak od cigarete na nozi, ostale rezoveuser posted image , hvala Bogu nisam imala

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

01.11.2017, 08:18

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Voci, jesi li se oporavila?

clock-img

09.04.2019, 23:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Voci, iz kojih razloga si ti skidala mladez? Je l' to sa anestezijom? Na koji nacin se jos, osim laserskim putem, mladez moze skinuti? Zna li neko cenu laserskog uklanjanja, i moze li drzavno da se radi?

,,Carpe diem"

clock-img

10.04.2019, 14:20

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mama jo na poliklinici skidaju. Da ti uput dr opste prakse i odes na polikliniku. Ranije se npr pregledanje mladeza nije.zakazivalo a sad mislom da se zakazuje i slikaju ti mladeze i posle prate u slucaju da trrba

Imas pravo cini mi se 3 mladeza da skines na poliklinici a ako hoces vise iz estetskih razloga mislim da se placa

clock-img

10.04.2019, 19:08

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja tek treba da uradim pregled... ali u poslesnjih godinu dana je promenio i boju i izgled generalno i velicinu. Ja bih ga skinula, sad moram prvo videti sta kazu dr...

,,Carpe diem"

clock-img

11.04.2019, 12:33

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Prvo sto cu da kazem je da me IZLUDJUJE ova kratka sesija za objavu posta!!!!! user posted image user posted image

clock-img

11.04.2019, 12:34

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mama Jo, prvo dermoskopija!
Sledece odlazak kod specijaliste za meka tkiv, mene je operisao onkolog. Apsoluno imas pravo na tu uintervenciju uz uput u bolnici.
Da mi ne bi istekla sesija opet, pisem treci post!

clock-img

11.04.2019, 12:37

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Trece, ja sam povredila hiperkeratpozu, nesto kao bradavica rascvetana, ogromna. Povredila sam i krvarilo je.
Nalazi su uredni. Javi sta si uradila. Treba da skines ako mozes i ja sam apsolutno za to jer se jezim na pomisao melanoma.

clock-img

08.03.2020, 22:05

clock-img

invazijaleptira

pencil-img

4

Ja sam imala jedan mladez onako prilicno veliki koji je bio promenio boju i otisla sam u nanokliniku i skinula sam ga, sve je proslo hvala bogu a i nanoklinici super :) Moje preporuke za njih, nalaze se u Takovskoj u Bg-u.

clock-img

30.04.2020, 08:06

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Primetila sam da je I izaslo par mladeza po licu , tacnije 6. Tri na celu, i tri iznad obraza. Bas sam se nesto uznemirila. Nisam do sada primecivala.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

30.04.2020, 09:53

clock-img

flamingos

pencil-img

25402

Sannalice,ne brini.Anđela ima baš dosta mladeža.Ništa joj ne smetaju.Ja imam jedan,i to na nozi-na istom mestu gde i moja majka,samo na drugoj nozi.

clock-img

23.06.2020, 18:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja sam imala zakazano skidanje mladeza u martu. Sve je odlozeno zbogkorone 🙄
Drzavno u Klinickom centru. sam imala zakazano i totalno sam se smorila, jer sam prvo morala kod dr opste prakse po uput pa posle mesec dana u KC da ga pogledaju, pa mi zakazali za mart a to je sve bilo u oktobru. Znaci sad opet sve u krug lekar opste, pa pregled, paza godinu dana da mi zakazu.
Mislim da cu ici privatno.
Vec sam isla kod Nade Dive na pregled, oko 10000 din.sa biopsijom posle kosta.

,,Carpe diem"

clock-img

23.06.2020, 19:23

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

E , to je kod svakog tako bilo. Sve odlozeno.

clock-img

23.06.2020, 19:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pa znam. A bas sam mislila da cu odraditi.

,,Carpe diem"

clock-img

07.09.2020, 14:20

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Imam na ledjima mladez, dt mj je rekla da pratim i mladeze u trudnoci.

clock-img

30.09.2020, 13:20

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Jedan moj rodjak, operisao pre nekih mesec dana mladez, kaze malo poceo da se menja.
Kad u korenu , malignitet. Rekli su mu dr.da je zakasnio nedelju dana primao bi hemo terapiju.

clock-img

02.03.2021, 21:09

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Bila veceras kod dermatologa, i moram da skinem jedan mladez. Isla sam privatno verovatno cu privatno i skidanje odraditi. Ono sto me brine, nisam pitala dr jer nisam to tamo primetila je da je mladez tacno iznad vene. Ne znam da li to predstavlja problem. Koliko duboko idu kada skidaju mladez? 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.03.2021, 07:31

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao ja sam posle trudnoca puna mladeza. I na licu su mi se pojavili. Najvise po ledjima i grudima. Ppsle 1.trudnoce sam skidala na vma mladeze sa vrata tj to su bili kao sitni polipi. I opet mi nisu sve skinuli. Imam ih i dalje po vratu.