IZVORNA PORUKA: liliana
Devojke, nisam uspela da nađem adekvatnu temu, pa molim moderatore, ukoliko postoji, da me upute tamo.
Naime, radi se o sledećem:
Tini se pre oko 3 meseca na desnom kolenu pojavio kao mali mladež svetlije braon boje. Kada bih prešla prstom preko njega-osećalo se da je malo izbobčeno (ako me razumete-nije u ravni sa kožom). Tako je stajao do pre 7 dana, a onda je to počelo da raste. Naraslo je na veličinu oko otprilike 1 do 1,5mm u prečniku i bilo je vidljivo izbobčeno (videlo se bez nekog preteranog zagledanja). Više nije bilo svetlo smeđe boje, već je bilo potpuno crno. Malopre , kad sam je spremala za spavanje i skinula joj helanke, zamalo ne adoh u nesvest: TO nešto je otpalo!!! Nema ga!!! Na mestu gde je bilo nema tragova krvi, niti crvenila; samo stoji onako kad se bolje zagleda, izgleda kao kad se dete udarilo, pa otpadne krastica, dakle, samo koža malo (gotovo neprimetno) svetlije boje.
E, sad, ja imam te izbobčene mladeže, ali kod mene su oni kao ostala koža, samo braon boje, a to što je bilo kod tine je bilo suvo, nije bilo kao ostala koža (ono, kao, sveža koža). Kad bi se to dodirnulo, imao se utisak da je pala , pa joj se zabio neki kamenčić u koleno (tako je najplastičnije opisati tu pojavu). Moja mama kaže da je moguće da je kada je pala (a to je bilo neposredno pre nego što se to pojavilo) ostala neka nečistoća ispod kože, pa da se koža tim putem "iščistila".
Da li neko ima slično iskustvo?