cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uskrs

  
clock-img

16.04.2020, 08:59

clock-img

jess021

pencil-img

13382

I mi farbamo jaja na Veliki petak, i uvek se za Vaskrs jede barena šunka.. 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.04.2020, 09:25

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Sve je spremno za sutrasnje farbanje i ukrasavanje jaja.

clock-img

16.04.2020, 11:09

clock-img

gocic

pencil-img

886

Bas lepo. Jutro i sutra farbanje.

clock-img

16.04.2020, 11:12

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

I kod nas sve spremno za sutra. Za nedelju jos razmisljamo sta da spremamo. U subotu pravimo gnezdo za zeku.

clock-img

16.04.2020, 11:31

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Pao je dogovor da se za nedelju spremaju i cokoladne zeke.

clock-img

16.04.2020, 11:38

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ja cu za Vaskrs pogacu sa sirom ili gibanicu, barenu kolenicu, krompir, sos os rena i moram nesto za decu, supa naravno. Od slatkisa milka tortu pola mere i verovatno popsice 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.04.2020, 12:41

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Da sos od rena ide tradicionalno ali nemam trenutno. A nisam ni kupila. Najvise ce muz patiti za barenom sunkom i Dunja 😁 jedina varijanta da zapalim danas il sutra do mojih po sunku. Ne znam razmislicu

clock-img

16.04.2020, 12:56

clock-img

pari

pencil-img

6778



IZVORNA PORUKA: princezica1

Pao je dogovor da se za nedelju spremaju i cokoladne zeke.




Kako ih pravite?

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

16.04.2020, 16:20

clock-img

pari

pencil-img

6778

I kako kuvate jaja da ne puknu? 🙂



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

16.04.2020, 17:16

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Pari, ja stavim jaja u hladnu vodu i cin provre isključim i ostavim tako poklopljeno sigurno sat vremena. Ne popucaju i ne budu prekuvana, onako zumance bude lepo zuto, a ne zeleno.za svaki slučaj otvorim bar jedno sa proverim da li su kuvana😉



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.04.2020, 17:18

clock-img

gocic

pencil-img

886

Jess tako i ja samo sto ih pustim par minuta da provre.

clock-img

16.04.2020, 17:19

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896



IZVORNA PORUKA: pari

I kako kuvate jaja da ne puknu? 🙂


u rerni u kalupu za mafine

clock-img

16.04.2020, 17:24

clock-img

gocic

pencil-img

886

Kako Ljisjo i koliko?

clock-img

16.04.2020, 17:35

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nan160 stepeni pola sata. Nijedno se nece razbiti

clock-img

16.04.2020, 17:37

clock-img

gocic

pencil-img

886

Puno ti hvala. Probacu. A nalijem vodu unutra.

clock-img

16.04.2020, 17:39

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ne ne  bez vode. Zagrejes rernu i stavis unutra

clock-img

16.04.2020, 17:54

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ljiso, pa ti peces jaja, a ne kuvas 🤣



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.04.2020, 18:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Eeeeeee al nema puknutih 😁

clock-img

16.04.2020, 18:35

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Moze li ova Minjina pogaca sa feta sirom, ili bez sira?

Ko o cemu, ja o hrani user posted image

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.04.2020, 18:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Sanjalice, jel sir ide u fil ili u testo?

Ako ide u fil možeš i bez toga. Premaži puterom.

< Poruku je uredio Ana RR -- 16.4.2020 18:44:44 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.04.2020, 18:49

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Sanjalice, može i bez. 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

16.04.2020, 18:54

clock-img

gocic

pencil-img

886

Hvala. Pa valjda mu dodje na isto, pečenje a.
Bitno da je ukus isti.

clock-img

16.04.2020, 20:33

clock-img

nata11

pencil-img

9223


IZVORNA PORUKA: pari

I kako kuvate jaja da ne puknu? 🙂





Stavim jednu krpu u serpu pa nalijem vode i jaja. Malo sode bikarbone i kada pocnu da kljucaju smanjim T i ostavim na ringli jos 7 min. Onda sklonim serpu i ostavim sve dok voda ne bude mlaka. Nakon toga ih vadim iz serpe.

_____________________________




clock-img

16.04.2020, 21:35

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Tako se jako lose ljuste. 



< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.4.2020 7:13:48 >

clock-img

16.04.2020, 21:37

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Da ne bi pucala i da se lepo ljuste ja ibavezno spustim jaja u hladnu vodu, skroz hladnu i na slabijoj vatri da se greje do kljucanja i kad prokljuca ne pojacam, znaci na istoj, slaboj vatri se kuvaju. I dosta soli stavim. Tako mi ne pucaju i kazsm oljuste se onako lako.