cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uskrs (Vaskrs)

clock-img

26.04.2011, 10:34

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Evo naših jajaca user posted image

user posted image

Kako umetnička fotografija ,Ana user posted image i lepa elegantna jaja.
A,Vika ,pa stvarno ,svaka čast ,ne kažem ja džaba -svemoguće žene user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

26.04.2011, 11:11

clock-img

Anoniman

vika, user posted image  user posted image  user posted image sve izgleda za 5*** A verujem da je toliko i ukusno user posted image

clock-img

26.04.2011, 11:53

clock-img

Anoniman

Jeste, Nado, 2013. je 05.maja a 2012. je 15.aprila.

Nado, jesi li videla ovouser posted image
I meni je Đurđevdan devojačka slava, a pogledaj kad sledeće godine pada user posted image

clock-img

26.04.2011, 16:25

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

evo i mojih JAJAAAAA 2011
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

26.04.2011, 16:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ciklama, ženo, pa tu ima bar 100 kom user posted image

Svaka čast user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.04.2011, 19:16

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

180user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

26.04.2011, 19:18

clock-img

Anoniman

Sledece godine farbas i za mene, ne pitam sta kosta user posted image

clock-img

26.04.2011, 19:21

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  jel uspes ti to sve da razdelis?

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

180user posted image

clock-img

26.04.2011, 19:25

clock-img

Anoniman

Nama nasa stoje u korpi. mm i ja se nismo ni kucnuli user posted image ako ne racunam ono kod mame na rucku. Ne znam ni sta cu sa tih 7 sto imam ofarbano. Sada ne mogu ni da ih gledam, a ne da ih jedem

clock-img

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Sledece godine farbas i za mene, ne pitam sta kosta user posted image

ok!

Verus RR, naravno da smo uspele (sestra i ja) pošto nam je kuća pored crkve 100 kom uvek pripremimo (to su ova crvena i ciklama sa zečevima) da podelimo deci koja dodju u crkvu..klinci se oduševe..a i pop i popadijauser posted image

clock-img

clock-img

Verus

pencil-img

11942

WOW VIKA! Nisam nista impresivnije videla!  I da dodam: tvoj zeka je lepse ispao od onog iz receptauser posted image

clock-img

26.04.2011, 19:30

clock-img

Anoniman

Vika, ja bih sad maznula to jedno zecije uvo i malo sunke user posted image

clock-img

26.04.2011, 21:15

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Uh, nisam ovoliko komplimenata dobila u životu! user posted image

Može Mišu zekino lisnato uvce i šunka u kojoj je ruska salatauser posted image  Prebila sam se od ždranja

clock-img

26.04.2011, 21:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

180user posted image

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.04.2011, 21:47

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Jeste, Nado, 2013. je 05.maja a 2012. je 15.aprila.

Nado, jesi li videla ovouser posted image
I meni je Đurđevdan devojačka slava, a pogledaj kad sledeće godine pada user posted image

Super Nedjo , sve o jednom trosku user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

26.04.2011, 21:47

clock-img

minna

pencil-img

3196

Vika stvarno svaka cast!!!!!
ciklama wau koliko jaja!!!

clock-img

16.03.2012, 17:32

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

stize Uskrs za manje od mesec dana , nije valjda da sam se ja prva setila user posted image
je l pocinjete da se spremate za farbanje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.03.2012, 17:51

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Uvek se tih dana setim i pevam onu cuvenu pesmicu sto peva Manda u "lepa sela lepo gore".....posle zene da farbaju jaja dal' ce koja da ofarba .....user posted image

A meni inace ove godine rodjendan dan pred Uskrs ,pa cu gostima posle 12 h da pronesem korpicu sa jajimauser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

16.03.2012, 17:56

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.03.2012, 17:58

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ja nisam nikad farbala jaja, deklarisem se kao ateista pa mi je licemerno da ih farbam iako mi je simpaticno sve to, korpice, tucanje, cokoladne zeke posebno...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

16.03.2012, 18:00

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

15. aprila . Do godine pada 5. maja . Mi tada slavimo - 5.6. i 7.-og imamo goste . Kako cu praviti kolace na Veliki petak ? Ooo Boze .. user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 16.3.2012 18:01:43 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

16.03.2012, 18:38

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ja sam rodjena na Uskrs, a mm na veliki petakuser posted image
Ne znam koji me praznik vise veseli Bozic ili Uskrsuser posted image

Mada necu farbati vise od desetak jaja, donece nam svako po malo, sta ima da preterujem.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

16.03.2012, 20:13

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja nisam nikad farbala jaja, deklarisem se kao ateista pa mi je licemerno da ih farbam

Viking, ja ni Božić ni Uskrs ne shvatam kao praznike za vernike. Meni su to porodični praznici (kao i slava). Iako sam i ja ateista ili šta već, ja farbam jaja, volim da dobijem (i da dam) poklon od Zeke i/ili Božić bate. Nije licemerno, ofarbaj koje.

Ja se uvek setim porođaja kada se spomene farbanje jaja. Elem, ja sam ceo dan bojadisala 15 jaja, na kraju sam se sve umazala (i sebe i kuhinju). I između petka (velikog) i subote krene porođaj. Kada sam stigla do napona, uhvatim se za noge, i tada ugledam svoje prste (koje sam oprala nekoliko puta), majku mu, mramorna zelena i ljubičasta po njima (a po jajima ništa se nije primila). Htela sam da puknem od blama, kao najgora štrokavica.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

16.03.2012, 20:17

clock-img

Anoniman

user posted image
Viking, ja isto kao LillyT. Ateista sam, i farbam jaja, zbog doživljaja i lepog običaja - zeka donese jaja, porodica se okupi. Nama je mama svake dve nedelje farbala jaja i sakrivala po dvorištu i kući da je malo ostavimo na miru dok tražimouser posted image
I Nadinom i mom mužu user posted image je rođus na Uskrs ove godine .

< Poruku je uredio Nedja RR -- 16.3.2012 20:18:09 >

clock-img

16.03.2012, 20:28

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Mi slavimo oba Uskrsa (i Božića) kod nas je uvek duplo slavlje. I onda kada za katolički (ili prvi kako ga zovemo) ostanemo u BG-u (jer to nije zvanično državni praznik, pa ne možemo da zdimimo iz BG-a), ja ofarbam jaja i proslavimo mi sami.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try