cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uskrs (Vaskrs)

clock-img

22.04.2011, 22:49

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Meni nijedno nije puklo ove godine, sokirana sam! Jaja su bila svjeza, i kuvala sam ih na najjacu vatru. Mislim da je ipak do kvaliteta jaja. 

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

22.04.2011, 22:51

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Šta je sa jajima ove godine, svima su popucala user posted image

Zadesi se tako nekad, pa sva pucaju user posted image meni ja tako bilo prosle godine user posted image Jos sam ih stavljala na krpe i na laganoj vatri i sva ispucala. da poludis.

A ove godine sam ih kuvala na pari user posted image Imam onaj aparat pa reko ajd da ga iskoristim da ne stoji dzabe. user posted image I bome od 50 jaja samo mi je 6 puklo user posted image Sad da li je do jaja ili do aparata, reci cu vam dogodine user posted image Farbala sam samo u plavu i ljubicastu, obukla u kosuljice i dobro je. Mama mi donjela jos par komada u lucevini i to je to user posted image .

Ja sam bas zbog pucanja kuvala na pari u onom aparatu i 16 jaja mi je puklo user posted image
A kad kuvam ovako bezveze da jedemo,ne pukne ni jedno...A sad u prvoj turi mi je od 30 puklo 16,a u drugoj turi od 16 puklo 5...U frizideru imam 20 skuvanih jaja,jedno je pojeo Vuk,tj zumance user posted image
Pravicu rusku salatu user posted image

Evo nasih jajca user posted image

user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

22.04.2011, 22:55

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Diabla

Meni nijedno nije puklo ove godine, sokirana sam! Jaja su bila svjeza, i kuvala sam ih na najjacu vatru. Mislim da je ipak do kvaliteta jaja. 

Gdje si uzimala? Ja sam tri razlicite vrste, jedna iz Novita, druge dvije vrste kod Murisica (na karton i u kutiji). Mozda ni toliko ne bi puklo, nego sam ih malo preforsirala. Kuvala prvu turu 20min user posted image

Nensiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image Super su :)

Ja sam dala L ona puknuta da sara lakom, da me ne ometa user posted image , pa smo ih bacili u smece.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.04.2011, 22:57

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja sam farbala samo 15 , ta su za ukras i za polivace
a ona za jelo se kod nas kuvaju sa sunkom i ociscena serviraju , bar kod moje mame a tako je bilo i kod majke i dede

Ko je to? user posted image

meni dolazi cijeli komsiluk, plus mi idemo (mada ove godine necemo vjerovatno jer je L bolesna) i svugdje nosimo po jedno jaje po osobi. Zato sam i napravila vise, da budem sigurna da ce bit user posted image

clock-img

22.04.2011, 22:59

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

40 komada sam ofarbala, i nisam ih forsirala. Cim prokljucaju, 7-10 min i finito. Uzela juce kod Murisica 30, i u Volija 10. A u Voliju su bila po 0.09 centi ona ogromna, sto su inace 0.15 c. i bas sam se pokajala sto sam kod murisica uzimala, al nema veze bar nisu pukla. kukala, da mi nisu rovita ostala?

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

22.04.2011, 23:02

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Evo moja
user posted image

clock-img

22.04.2011, 23:03

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

40 komada sam ofarbala, i nisam ih forsirala. Cim prokljucaju, 7-10 min i finito. Uzela juce kod Murisica 30, i u Volija 10. A u Voliju su bila po 0.09 centi ona ogromna, sto su inace 0.15 c. i bas sam se pokajala sto sam kod murisica uzimala, al nema veze bar nisu pukla. kukala, da mi nisu rovita ostala?

user posted image user posted image user posted image To mi je nocna mora za Uskrs user posted image

Kod M su 0.11c? Ili tako nesto cini mi se?

clock-img

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

hahahahaha,tako me slatko nasmija! ma, nemoj da ih urekneš, naravno da nisu.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

22.04.2011, 23:04

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Iva, savrsena su!!! user posted image user posted image user posted image Tigar?Miki Maus?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 23:08

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala Choopa! Gledala sam u slike Mikija i Rua i markerom za cd-ove crtala po jajima, iz Volija od 9 centi! user posted image Majka nije mogla da vjeruje, mislila je da sam naljepnicu stavila pa je dosla kod nas taman kad sam Mini crtala. user posted image

clock-img

22.04.2011, 23:09

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Ove godine sveki farba jaja, a ja cu da uzivamuser posted image

clock-img

22.04.2011, 23:10

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Hvala Choopa! Gledala sam u slike Mikija i Rua i markerom za cd-ove crtala po jajima, iz Volija od 9 centi! user posted image Majka nije mogla da vjeruje, mislila je da sam naljepnicu stavila pa je dosla kod nas taman kad sam Mini crtala. user posted image

Jao tek sad vidim Mini user posted image Lara bi se O D U S E V I L A! user posted image

clock-img

22.04.2011, 23:13

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mini mi stoji za izbor za miss jajeta user posted image , i to u tegli dje mi stoji vegeta! user posted image user posted image

clock-img

23.04.2011, 18:07

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Konacno sam i ja zavrsila sve oko jaja.Nisam ih jos poredjala u korpu,ali evo ih sveze uradjena,sinoc farbana danas ukrasena na tacni user posted image
user posted image
Ovo jedno sa bubamarom ce ici za izbor za najlepse user posted image
user posted image
Inace,svako sam jaje posebno crtala i svako je drugacije osim ovih 4 sa bubamarama user posted image .Zadovoljna sam user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 23.4.2011 18:11:49 >

clock-img

23.04.2011, 18:11

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

kako lepa jajca user posted image

clock-img

23.04.2011, 18:12

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

LJ,dodji da se tucamo sutra user posted image

clock-img

23.04.2011, 18:26

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: JMPM

LJ,dodji da se tucamo sutra user posted image

user posted image user posted image  i mi jajca za trku imamo user posted image

clock-img

23.04.2011, 23:20

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

JMPM user posted image

clock-img

24.04.2011, 00:09

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nek je nazdravlje Uskrs i da ga provedete u miru, ljubavi i sreci! Hristos Voskrese!

clock-img

24.04.2011, 00:11

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ovo je tema gde se zene pokazuju svoja jaja user posted image

...i sva su im jaja...do jaja user posted image

< Poruku je uredio marince -- 24.4.2011 0:12:22 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

24.04.2011, 00:22

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Nek je nazdravlje Uskrs i da ga provedete u miru, ljubavi i sreci! Hristos Voskrese!

Vaistinu Voskrese!

clock-img

24.04.2011, 00:24

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Vaistinu Voskrese
Srecan Uskrs svima

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.04.2011, 00:30

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Vaistinu Vaskrse!

clock-img

24.04.2011, 00:43

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Hristos Voskrese ! Vaistinu Voskrese ! I kao što Iva lepo reče ,neka vam je svima u zdravlje ,da lepo provedete naš radosni praznik !

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!