cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uskrs

clock-img

22.04.2011, 16:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Bezveze Lilly, neka loša jaja izgleda. Ja ih kuvam na baš laganoj vatri, sipam sirće i so u vodu i retko kada puknu. Danas su doduše 3 pukla, ali sam vrlo malo sirćeta stavila jer nisam imala više.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.04.2011, 16:23

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

meni je oko 4-5 puklo, ali odmah smo ih pojeliuser posted image
sigurno su neka mlada jaja  ili tako nesto lilly

clock-img

22.04.2011, 16:23

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

i mi smo konacno zavrsili farbanje i od 15 mi je jedno puklo , al' dobro user posted image
sad se spremamo na Kalvariju i Krizni put

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.04.2011, 16:26

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Već vidim da će i ova tura otići dovraga user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

22.04.2011, 16:26

clock-img

Verus

pencil-img

11942

I meni su 3 pukla bez obzira na sve mere predostroznosti....jel matora jaja to rade?

clock-img

22.04.2011, 16:27

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  ja sam nesto juce mislila da nisu sveza pa zato, jel to moguce?

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Već vidim da će i ova tura otići dovraga user posted image

clock-img

22.04.2011, 16:27

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Idem da kažem čiki da mu jaja ništa ne valjaju user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

22.04.2011, 16:28

clock-img

Verus

pencil-img

11942

idi idiuser posted image

clock-img

22.04.2011, 16:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.04.2011, 16:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Lilly: "Ciko, a jel znas ti da su ti jaja ispucala?"

Cika: user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 16:45

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mnogo su ti stara jaja bre ciko!user posted image
a znaci 4-5 nije malo kada puknu.. auuu pa ko zna sta sam im skrivila, zla jaja

clock-img

22.04.2011, 16:50

clock-img

oxy7

pencil-img

1123

Mom sinu je rodjendan na Vaskrs, pa kuvam i farbam od jutros, jer će biti gomila gostiju. Ne pucaju doduše dok se kuvaju, ali zato su klasične boje koje sam kupila katastrofalne, ko zna od kad je to. Samo neke ružne fleke su ostale, ali su me gel boje spasile, jeste da su skuplje, ali nema veze...A ona fora sa čarapom kod mene nije uspjela, svima to uspije, ali ja sam nekada antitalenat za najprostije stvari.

clock-img

22.04.2011, 18:30

clock-img

magde

pencil-img

1463

jaooo VERUS tek sam sad videla.......sigurno ofarbala si  jaja ....ja sam ovo uradila.skuvala jaja a boja rastvorila u mali sad sa malo toploe t.e vruce vode i svako jaje posebno stavala u ta boja i susila na gajbu  naravno i tako sa svako jaje jedno po jedno...ali vidi da ti bojsa nije retka znaci pomalo od pole case da bude pun  sad sa sve boje i vodu sto vise vode boja je svetlija aha da i dodas sirce 1 kasiku u boju......pozdrav

clock-img

22.04.2011, 19:27

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ja sam šiznula, od 40 jaja, 15 mi je napuklo! A na svaki detalj sam pazila.user posted image
A i šaranje mi propalo, te neke bojice koje sam uzela da crtam, ništa ne valjaju, fuj. Tako da su samo obojena u 6 nijansi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.04.2011, 19:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Šta je sa jajima ove godine, svima su popucala user posted image

Ja sam ofarbala 15 ukupno, većinu u lukovini, ima malo žutih, crvenih i zelenih. I to mi je bilo previše.

clock-img

22.04.2011, 19:47

clock-img

Anoniman

Baš to i ja čitam... user posted image  user posted image  user posted image
Ja skuvala 17, samo jedno malo napuklo. Koristila one gelove za mramorni efekat i jaja su ekstra uspela, sam još koji detaljčić user posted image

clock-img

22.04.2011, 20:51

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

kod mene su ova ostala. još nisu bila skroz dovršena (kasnije sam šarala još i sličice stavila) ali sam razočarana jer je dosta njih popucalo user posted image
kao što reče Lilly RR slaba mu ova jaja user posted image

user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

22.04.2011, 21:11

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ja sam kuvala 35 kom i 2 su samo napukla.
Boje i nisu nesto posebno ali sam na kraju mesala boje pa pored crvenih,plavih,zelenih i zutih imam i narandzasta i braon jaja.
Nisam ih nista sarala,jedino cu mozda slicice da nalepim.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

22.04.2011, 21:17

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

Joj, ne znam da li mi se samo čini ali kad smo bili djeca i te boje i sličice su bile mnogo kvalitetnije i ljepše. Ne sjećam se ni da su mami jaja mnogo pucala, hm... možda je to do nas? hehehehehe moderno doba pa moderna i jaja user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

22.04.2011, 22:18

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ovako izgleda:
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.04.2011, 22:21

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

bas su lepa jajca... nama nisu bas najsrecnija, ali nije strasno, lose su te farbe.. ili ja nemam pojmauser posted image
inace sta se radi sa cuvarkucom od prosle godine? znam da se baca preko krovauser posted image ali gde da ga bacim na zgradu smrdece godinamauser posted image

clock-img

22.04.2011, 22:39

clock-img

Misica 3

pencil-img

538

I mi smo zavrsili sa bojenjem jaja i super su ispala. Koristili smo lukovinu i boje. Od 50 pukla 3user posted image . Sarali smo travom, mrezastim vrecama, lepili slicice i oblacili jajauser posted image .

clock-img

22.04.2011, 22:41

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Šta je sa jajima ove godine, svima su popucala user posted image

Zadesi se tako nekad, pa sva pucaju user posted image meni ja tako bilo prosle godine user posted image Jos sam ih stavljala na krpe i na laganoj vatri i sva ispucala. da poludis.

A ove godine sam ih kuvala na pari user posted image Imam onaj aparat pa reko ajd da ga iskoristim da ne stoji dzabe. user posted image I bome od 50 jaja samo mi je 6 puklo user posted image Sad da li je do jaja ili do aparata, reci cu vam dogodine user posted image Farbala sam samo u plavu i ljubicastu, obukla u kosuljice i dobro je. Mama mi donjela jos par komada u lucevini i to je to user posted image .

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.04.2011, 22:46

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam farbala samo 15 , ta su za ukras i za polivace
a ona za jelo se kod nas kuvaju sa sunkom i ociscena serviraju , bar kod moje mame a tako je bilo i kod majke i dede

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.04.2011, 22:46

clock-img

Anoniman

Ja sam farbala i puknuta jaja. Kakve veze ima? Svakako će Luka sva da ih polupa za 10min. user posted image