cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uskrs

clock-img

22.04.2011, 00:05

clock-img

Anoniman

Kristale? Jel to ono sa plastičnim jajetom, sipaš te bobice (pirinač user posted image ) u plastično jaje, pa ubaciš kuvano jaje u plastično (šejker), i blago protreseš? 

clock-img

22.04.2011, 00:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Diabla

lomila sam se, jos ako mi ne uspije, ima da dobijem slom!

Jedne godine sam farbala lakom za nokte i tankim markerima. Nisu za jelo ali su lijepa dekoracija. Ja sam onako bez talenta, ali ovo mi je islo. Doduse bila sam trudna, napucana horminima sa tahikardijom od 150 otkucaja, tako da mi je to smirivalo zivce, pa sam mu se bila posvetila.

E da, kupila sam i one kristale. To sam isto koristila prije 2 godine, i mnogo su lijepa jaja.

user posted image

Sto nije za jelo ovo sa lakom? Bome kod mene svi jeli prosle i pretprosle i jos su zivi user posted image A ako im se sad nesto i desi recicu da je to od ovog zracenja iz Japana user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.04.2011, 00:08

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:16

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa zbog acetona i ostalih otrova. Znas da imam hemicara doma, glavu nam otvara sa pricama. user posted image Na kraju ce naci da i u lukovini ima emulgatora, fekalija itduser posted image

Ma jok, jaja se skuvaju, ofarbaju i onda se opet vrate u vodu sa kristalima, malo prokuvaju i to je to.

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

22.04.2011, 00:21

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Pa zbog acetona i ostalih otrova. Znas da imam hemicara doma, glavu nam otvara sa pricama. user posted image Na kraju ce naci da i u lukovini ima emulgatora, fekalija itduser posted image

user posted image Moji nisu naucnici, pa nema veze user posted image . Sta oni znaju, ja cu i ove godine malo da šarnem lakom. Al' da ne budem bas previse user posted image , stavicu manje laka nego proslih godina user posted image

A sad bez sve zeze, pa kako moze da udje unutra boja? Ne racunam ona sto ispucaju...

clock-img

22.04.2011, 00:22

clock-img

Anoniman

Ma jok, jaja se skuvaju, ofarbaju i onda se opet vrate u vodu sa kristalima, malo prokuvaju i to je to.

Ovo?

user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:25

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Valja upije kor, tanka je. A bas sam citala i u nekim novinama- nikako da se jedu, samo za oci. A uzmi i tanke markere, pa pravis sare, mnogo lijepo ispadne. Cek da vidim imam li koje u kredenac od prosle godine. 

clock-img

22.04.2011, 00:31

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

user posted image ">">user posted image ">user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:31

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Valja upije kor, tanka je. A bas sam citala i u nekim novinama- nikako da se jedu, samo za oci

user posted image

Jok i nisam pretjerala sa lakom prosle godine user posted image
user posted image [/URL]

clock-img

22.04.2011, 00:32

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Da Tasho, takva budu!

clock-img

22.04.2011, 00:32

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Wow strava je ovaj sa markerom user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 00:33

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Cupooooo, pa ti si talenat!!!!! kuku, znas kakva su moja jadna bila sa lakom! Nikakva!

clock-img

22.04.2011, 00:38

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ma to ti se cini, bzvz su bila, samo sam ih napiturala na brzinu i napisala imena. Nego poenta je da su sva bila sa lakom user posted image I sve smo jeli naravno. Jos djeca sva odusevljena uzimala vecinom ta sa sarama user posted image user posted image

clock-img

22.04.2011, 09:06

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Fala bogu ove godine mm dezura i necemo ici kod njegovih, i zato sam se naoruzala sa svim i svacim. 40 jaja cu da farbam. Obozavam to, podsjeca me na djetinjstvo kada sam sa babom i djedom farbala. Pripremila sam lukovinu, ove sadefaste boje, klasicnu farbu, "obuci me"slicice, i planiram onu foru u carapi sa travcicama. E ima li tu neka posebna tehnika ili samo sledece: nanizem jaja u carapi,sako vezem povise, nalijepim neku travcicu, i to je to?

Diabla, svako jaje moraš posebno, staviš na njegu travku, pažljivo zategneš komad najlonke čarape i jako stegneš i svežeš koncem, onda u boju!
Ja sam prošle godine radila sa tim sedefastim a sad sa zlatnim efektom, oboje mi je lijepouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

22.04.2011, 09:12

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Evo naš Uskrsni kutakuser posted image
user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

22.04.2011, 09:48

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Lu, svaka cast, prelijepo je! user posted image

clock-img

22.04.2011, 10:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Lu divno je user posted image

clock-img

22.04.2011, 12:41

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

lu predivno!

clock-img

22.04.2011, 12:46

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Divno Lu, savrseno!!!!  na svaki si detalj mislila.

Meni nisu ispale sadefaste bojeuser posted image 3 ampule su bile kao pokvarene, prah, a ostale dvije su bile gel, zelena i plava. Od crvene  nis'! A da ne pricam da sam nagrdila kucu od boja, sebe i oko sebe! Najljepsa mi je ispala lukovina, jaja iz carape. Jutros sam zorom brala biljcice. Malo sam i lakom za nokte sarala, ali nista posebno jer nemam talenta, kao npr Choops. Pokusala sam da crtam, i sve zamuljam. Zadovoljna sam, poslacu slike, ali nista posebno.

clock-img

22.04.2011, 12:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Divno Lu, savrseno!!!!  na svaki si detalj mislila.

Meni nisu ispale sadefaste bojeuser posted image 3 ampule su bile kao pokvarene, prah, a ostale dvije su bile gel, zelena i plava. Od crvene  nis''! A da ne pricam da sam nagrdila kucu od boja, sebe i oko sebe! Najljepsa mi je ispala lukovina, jaja iz carape. Jutros sam zorom brala biljcice. Malo sam i lakom za nokte sarala, ali nista posebno jer nemam talenta, kao npr Choops. Pokusala sam da crtam, i sve zamuljam. Zadovoljna sam, poslacu slike, ali nista posebno.

ja uvek samo lukovinom farbam i takva su mi jaja najlepša user posted image naravno pored onih sa voskom, kojima se divim kada ih neko lepo ukrasi

lukovina + vosak moja omiljena kombinacija

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.4.2011 12:49:29 >

clock-img

22.04.2011, 12:52

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Aaaaaaaaaaa,od 30 jaja 16 mi je puklo dok se kuvalo user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

22.04.2011, 14:09

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja po maminom receptu, kuvam na najmanjoj mogucoj vatri, jeste da se kuvaju bas duuuugo ali njoj nikad ne pukne nijedno -  pa se ja nadam da nece ni meni, videcemo, mozda dodjem posle da kukam user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

22.04.2011, 14:26

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

i meni je mnogo jaja popucalo user posted image ali smo i ta farbali user posted image Maki se igrao user posted image

clock-img

22.04.2011, 15:36

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Po prvi put mi nisu popucala jaja jer sam ih kuvala na tihoj vatri dugo. Farbala sam bojom iz kapsule, stavljala slicice "obuci jaje" i crtala sam markerom za cd-ove razne stvarcice, dekorisala korpu, a drugu mi je majka kupila...prezadovoljna sam! user posted image

clock-img

22.04.2011, 16:16

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Sva jaja su mi popucala user posted image Tačnije, jedno je ostalo celo user posted image Uopšte ne znam u čemu je fora user posted image Kada inače kuvam jaja, samo ih bubnem u šerpicu, sipam vodu i skuvam, jako retko mi neko pukne. Sada sam ih stavila u hladnu vodu, ušuškala ih u novine, sipala i sirćeta i soli i kuvala na "tihoj vatri"i sve džabe! Sada kuvam drugu turu (jaja namenjena za tortu user posted image ) da bih imala bar neka da ofarbam user posted image Ufff!

Nemoj plakati, bata je tu