cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Uskrs (Vaskrs)

clock-img

21.04.2011, 11:50

clock-img

prolece

pencil-img

1341

Ne znam da li ste već pisale o tome(mrzi me da čitam unazad) preko jajeta navučete džak(od paprike, krompira, znate one crvene) i dobro zategnete, vežete i posle bojite željenom bojom. Meni se to sviđa.

clock-img

21.04.2011, 11:50

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

znas da postoje slamarke , one prave slike , figure , korsaze , perlice za svadbe , ukrase za kosu i jaja ukrasavaju slamom
slama se bere i onda obradjuje , sece na trake i lepi na jaja , imam negde pa kad se bacim na dekorisanje uslikacu ga i staviti
za to treba puno zivaca i strpljena koje je nemam
mada , kad odem u penziju uclanicu se u jednu njihovu sekciju user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.04.2011, 11:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Olga, to je sigurno prelepo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.04.2011, 12:00

clock-img

Anoniman

Evo nađoh neke meni baš lepe sličice ( a možda neko dobije inspiraciju user posted image )
user posted image
user posted image
i totalni favorit user posted image
user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Wooooow, nina user posted image ja to ni u snu ne bih umela.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.04.2011, 12:02

clock-img

Anoniman

NI JA user posted image  user posted image  user posted image ali lepo je videti,zar ne?!

clock-img

21.04.2011, 12:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Lepo, što jes' jes' user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:07

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Evo nešto interesantno:

Jaja bojena cipkom, svilom i cveklom  KLIK

< Poruku je uredio Modessty -- 21.4.2011 12:10:38 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.04.2011, 12:08

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo jedno jaje ukraseno slamom
user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:09

clock-img

Anoniman

Nice user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:10

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

kad vidim tako lepa jaja ja se odmah zapitam kako im nije žao da ih posle pojedu?!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.04.2011, 12:12

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja imam ukrasna jaja koje su samo ljuska i kad stavim macu ( to je ona vrba sto ima dlakave pupoljke ) u vazu okacim na nju , kao tako treba
i zakacim ih na zavesu i to je kao lepo user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Pa valjda ni ne možeš ova u slami pojesti - vidi kako je to zamotano i zalepljeno user posted image  

clock-img

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ta u slami su izduvana iz ljuske

clock-img

21.04.2011, 13:09

clock-img

magde

pencil-img

1463

evo sad sam nesto ukrasila od jaje i to jedva ofarbala nikako nisu uhvatile boje onako kako je pisalo na uputstvo pa hvala bogu da na TV sam slusala kako treba da uradim inace samo da rastvorim boju i ubacim u vodu so jaja nista nije bilo tako bleda boja pa sam posebno svako jaje farbala u mali sad sa predhodnu rastvorenu boju i tako.a kako sam ih ukrasila....stavila(perduv kako se kaze kod vas)i na pocetku od taj PERDUV zaljepila po 2 cirkoncice svarovske i postale su kao male vile bleskave fenomenalne su kad slikam postavicu da vidite

clock-img

21.04.2011, 14:04

clock-img

Verus

pencil-img

11942

magde, sta si uradila da se boja bolje uhvati?  I ja imam taj problem..neke boje se jednostavno ne "lepe", osobito crvena. Jel neko nesto uradi da to ide lakse? 

clock-img

21.04.2011, 15:18

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sam kupila neke boje, a ni ne kontam kako se koriste, stavis jaje u kesu  i kap boje i sta onda.. ne kontam. ja cu na onaj drugi nacin tu malu bocicu boje u deci vode pa u to jajce umocim. a dobili smo uz boje i kao neki flomaster koji skida boju pa se moze crtati po jajima, ima li neko iskustva sa ovim?

clock-img

21.04.2011, 15:24

clock-img

Verus

pencil-img

11942

ja cu sad u radnju da vidim sta ima, iskreno nisam pre nikad gledala te bojice, flomastere itd za jaja, uvek obicne boje (ono sa tableticom u vodi).  Ofarbacu jedn 10tak ne puno....nemam bas ko da mi dodje, pa necu da preteram, toliko puno ih necemo pojesti...pravicu tortu koju je mis postavila, kasato ili kako se bese zove, ne pece se....sutra radim tako da danas moram sve zavrsiti a uz Helenu, paaaa bice tesko user posted image

clock-img

21.04.2011, 15:26

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ja sam kupila neke boje, a ni ne kontam kako se koriste, stavis jaje u kesu  i kap boje i sta onda.. ne kontam. ja cu na onaj drugi nacin tu malu bocicu boje u deci vode pa u to jajce umocim. a dobili smo uz boje i kao neki flomaster koji skida boju pa se moze crtati po jajima, ima li neko iskustva sa ovim?

i ja sam kupila to danas, bas me zanima kako ce ispasti :) mi sutra farbamo user posted image

clock-img

21.04.2011, 15:27

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

i mi sutra.. nadam se da ce biti ok. inace ovo je prvi uskrs nase male porodiceuser posted image i prvi put ja farbam jaja..

clock-img

21.04.2011, 15:42

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

srećno onda sutra user posted image i nemojte da zaboravite na našu nagradnu igru - izbor za najlepše jaje

clock-img

21.04.2011, 15:48

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

nasa verovatno nece biti bas reprezentativnauser posted image

clock-img

21.04.2011, 23:19

clock-img

Anoniman

Gde beše kačimo naša jajca? user posted image

clock-img

21.04.2011, 23:24

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Tash

user posted image user posted image

Mi ne kacimo nigdje.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

21.04.2011, 23:25

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

IZVORNA PORUKA: Tash

tash pogledaj moj post, iznad tebe :) ima link

< Poruku je uredio Maya21 -- 21.4.2011 23:27:06 >