writing-img

RE: Kupanje - prelazak na vecu kadicu

clock-img

20.07.2010, 10:00

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

I Lari je kada okracala, zao mi je bebe, ne moze da mase nogama. Hocu da joj kupim ono veliko korito da pliva dete, samo ne znam sta cu posle sa njim (malo mi kupatilo)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

20.07.2010, 10:04

clock-img

Anoniman

ja ne koristim kupka,
jednom sam probala i beba leti sa njega i batalila.

i meni je malo kupatilo.
ma mali mi ceo stan a tea ga okupiralauser posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 10:06

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: OTI

ma mali mi ceo stan a tea ga okupiralauser posted image user posted image

Toliko su mali, ali teritorijalni user posted image

clock-img

20.07.2010, 10:42

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

moj Luka neće da se kupa više u kadi. Poslednja 3mes se samo tušira

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.07.2010, 12:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: LillyT

I Lari je kada okracala, zao mi je bebe, ne moze da mase nogama. Hocu da joj kupim ono veliko korito da pliva dete, samo ne znam sta cu posle sa njim (malo mi kupatilo)

Baciti u đubre. user posted image Košta celih 500din u prodavnicama plastike.

clock-img

20.07.2010, 12:26

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ma ne to, svakako ce da leti, nego posle u smislu posle kupanja, kuda da ga denem, gde da mi stoji? Ovo je manje pa ga uglavim nekako, a to vece ne znam kako ce stati u moje usko kupatilo. 

clock-img

20.07.2010, 12:30

clock-img

Anoniman

Ostaviš unutra u kadi. Nama je tako stajalo godinu dana. Izvrnem, naslonim na zid, navučem zavesu, i kraj. Kada idemo mm ili ja da se kupamo, samo je izbacimo na veš mašinu, kada završimo, vratimo u kadu iza zavese. user posted image

clock-img

07.04.2011, 08:06

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Moje dete se plaši tuša, valjda onog zvuka koji tuš pravi, nemam pojma. A stvarno me više smara da ga kupam u kadici, sve kontam da treba da pređe u kadu, kao veliki. Za početak da mu kupim onaj neklizajući podmetač, pa da mu punim kadu par puta, pa da mu kupim onaj dečiji nastavak za tuš?
Kad ste počeli sa tuširanjem dece? Kada ste bacili kadicu?

IZVORNA PORUKA: BubaMira

A da ga ubaciš u kadu kad je već napunjena , da ni ne dolazi u situaciju upoznavanja sa tušom ? A na tuš navučeš neku igračku , pa mu bude zanimljivije ?

IZVORNA PORUKA: Jele

Moje dete se plaši tuša, valjda onog zvuka koji tuš pravi, nemam pojma. A stvarno me više smara da ga kupam u kadici, sve kontam da treba da pređe u kadu, kao veliki. Za početak da mu kupim onaj neklizajući podmetač, pa da mu punim kadu par puta, pa da mu kupim onaj dečiji nastavak za tuš?
Kad ste počeli sa tuširanjem dece? Kada ste bacili kadicu?

Ja nemam pojma kakav je to nastavak Ajde Alexx objasni ili stavi sličicu...
Ja Uroša kupam u njegovoj kadici u našoj kadi... nekako mi je higijenskije tako... naravno da uvek oribam kadu pre kupanja, ali se onda tripujem da nisam dobro isprala Cif iako sam je ogulila od ispiranja... Šta ću kad se tripujem...

IZVORNA PORUKA: Jeca*

ja sam mesecima kupala luku tako sto sam drzala kadicu u kadi i on je i dalje sedeo u svojoj kadici, ali u kadi...pa smo prvo ukljucivali tus da ga kao gleda, analizira, pa se vremenom oslobodio, pa onda smo prali samo nogice...i tako postepeno. Ukljucis tus na tiho...pa vremenom pojacavas.....

IZVORNA PORUKA: mati

Mi planiramo u najskorije vreme. Postalo je nemoguce kupati ga u kadici, hoce da stoji i mm i ja smo mokri skroz... I pola vode zavrsi van, pravi haos. Planiramo da taja krene sa njim u kabinu pa da se zajedno kupaju jer i ovako se oboje okupamo. Inace moja drurica je sa osam meseci pocela dete da kupa u tus kabini.

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Bas mi ovo zapalo smesno i slatko   I mi kadicu stavljamo u kadu...pojma nemam kad cu poceti drugacije-ova kadica je dosta velika i ima ugradjeno sediste, super je...

Ukljucis tus na tiho

meni luka nikad nije seo u nasu kadu. Kad smo izbacili kadicu on je odlucio da stoji i da se tusira, tako da se vec eto mesecima tako kupamo.

Ja Urošu perem ruke tušem tako da se ne boji, ali ga svakako još ispiram iz bokala jer kad zgrabi tuš dok se kupa, ne da mi da ga uzmem

Pa to je u obliku neke životinje, valjda navučeš na tuš, sad kao za inat ne mogu da nađem sliku

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Mi kadicu, pa u kadu. Tuš obožava, za sada bar, otkud znam šta će posle biti. Kad se iskupa onda je tušem ispiram, a nekad se i ne kupamo nego samo pod tuš, ali je držim još u ruci. Sva sreća jer nije teška. Uglavnom ja joj dam tuš u ruku, bude naravno sve isprskano, ali kontam da treba da vidi i prostudira šta je.

IZVORNA PORUKA: magnetic

Meni se Dunja neki dan sva umazala od kake.Ma i ruke,pa rukama stomak,pa onda umocila noge u pelenu i ja u onom haosu sta cu-trk u kadu i tusiranje.Kad je videla tus-odusevljenje,cika od srece.
Ipak nemam jos nameru da je tako kupam svako vece,jer mi je kicma otpala tada.

Pa to je u obliku neke životinje, valjda navučeš na tuš, sad kao za inat ne mogu da nađem sliku

Zvuči interesantno, možda ti to pomogne, da shvati tuš kao igračku.... I što Jeca kaže, stavi ga na 'najtiše', tj. ne na previše jak mlaz...

Evo tražim po ebayu taj nastavak i jedino što sam našla je ovo:
user posted image

user posted image

ali to ima i neko crevo i neki ventil

Gde si Alexx videla to, nije loše imati...

IZVORNA PORUKA: ribizla

Mi pre nekoliko dana probali , tj ja posto vise nisam mogla sama da je kupam , kicma mi se ozbiljno premorila , i nismo imali problem .. Kupila sam u aksi onaj gumeni podmetac da se ne kliza , malo napunim kadu , njoj predje preko butina kada sedi , napravim penicu i ona tako sedi i pljuska po baloncicima sad meni treba nesto za kolena da ne klecim pored nje na plocicama
Tusa se ne boji odavno jer je perem tusem kad se ukaki

Ženo, znam da sam videla na netu na više mesta (i pritom ne mislim na inostranstvo, već Srbiju) i nema šanse sad da nađem 

Sta god da je, ne trosi pare, nego mu ubaci igracke u kadu i pokazi mu kako tusem moze da ih pere ...nek se zaigra malo i opustice se

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

07.04.2011, 08:07

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: New Mom

Mi smo davno već ubacili njenu kadicu u veliku kadu (jako je prskala naokolo) i počeli da se pomalo tuširamo. U početku je bila potpuno zbunjena (inače stoji u kadi ) i pravila je korake u stranu da se pomeri od mlaza. Pa sam joj puštala tuš i to je ispitivala i hvatala rukicama, da prokljuvi šta se tu zbiva. A tu su i njene knjigice za vodu koje obožava (patkice i sl. je izgleda prerasla, apsolutno je neinteresuju). Sve u svemu, tuširanje je nešto čemu se raduje.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

07.04.2011, 09:14

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Alex, daj mu tuš da se on sam igra prvo, nek tušira svoje igračke a onda svoje nogice, guzu itd...
Mi nismo imali problema sa prelaskom pod tuš, ali predpostavljam da se Andrej plaši da će se desiti nešto strašno, pogotovo ako voda ode u okice, zato polako nek se uvjeri da to nije ništauser posted image
Nauči ga da nagne glavu nazad ako se boji vode u očima.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

07.04.2011, 09:54

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ali tema koju sam ja otvorila nije ista kao ova. Ja pričam o kadi, i o deci, a ovde se priča o prelasku iz one najmanje kadice, anatomske, u onu običnu kadicu, i o bebama user posted image Ako ništa drugo, nalazi se onda u pogrešnom podforumu.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

07.04.2011, 09:58

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ali tema koju sam ja otvorila nije ista kao ova. Ja pričam o kadi, i o deci, a ovde se priča o prelasku iz one najmanje kadice, anatomske, u onu običnu kadicu, i o bebama user posted image Ako ništa drugo, nalazi se onda u pogrešnom podforumu.

Pročitaj malo pazljivije Alex, pričamo i o tuširanju i o običnoj kadi, o svemu nakon male kadiceuser posted image
Istina malo treba korigovati naslov ali to je to!

< Poruku je uredio Lu RR -- 7.4.2011 10:00:03 >

clock-img

07.04.2011, 10:09

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Pročitaj malo pazljivije Alex, pričamo i o tuširanju i o običnoj kadi, o svemu nakon male kadiceuser posted image
Istina malo treba korigovati naslov ali to je to!

Onda OK, ja sam gledala samo naslov teme, prvi post, i podforum u kojem se nalazi, i zaključila da nije tema koja mi treba user posted image Izvinjavam se user posted image

clock-img

07.04.2011, 10:10

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

A kada ste prešle sa decom u PRAVU kadu? Kad su počeli stabilno da stoje? Ili vi sve vreme pričate o pravoj kadi, a ja sve kontam da pričate o nekoj većoj plastičnoj kadici user posted image

A vidi, već sam pisala ovde. Duplo izvinjenje user posted image

clock-img

07.04.2011, 10:16

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Lenka se vec 3-4 meseca kupa u kupatilu doduse u svojoj kadici jer imamo tus kadu ali je navikla na tus od samog pocetka jer je meni tako bilo najlakse da joj operem guzu kada smo bile same a bilo je "nuzno" oprati istu user posted image I stvarno mislim da se navikla skroz,jedino sto joj ukljucujem bas najslabiji mlaz i on najmanje susti,ali sada kako gospodjica stoji,hoce da ga otme i da se igra.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

07.04.2011, 10:25

clock-img

Lu

pencil-img

15094

A kada ste prešle sa decom u PRAVU kadu? Kad su počeli stabilno da stoje? Ili vi sve vreme pričate o pravoj kadi, a ja sve kontam da pričate o nekoj većoj plastičnoj kadici user posted image

A vidi, već sam pisala ovde. Duplo izvinjenje user posted image

Čekala sam da sama pročitašuser posted image  
Evo i tebi jedna sladunjavauser posted image

clock-img

07.04.2011, 10:31

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Kod nas je prelazak protekao bez problema.Ona obozava da se kupa,nije bitno gdeuser posted image

Sad se kupa tako sto je stavim u veliku kadicu pa kadicu u tus kabinu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

07.04.2011, 10:40

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam svakako odlučila da zadržim kadicu u kadi, a uključim tuš user posted image
Lu, user posted image

clock-img

08.04.2011, 14:22

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Dadoh mu tuš sinoć, uključila na najslabije moguće. Ma nije ni potekla voda iz tuša, samo se onaj zvuk promenio i u plač user posted image

clock-img

08.04.2011, 14:25

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Stavi mu mozda prvo tus u njegovu kadicu a da ga ne ukljucis nek se prvo igra tako nekoliko veceri, pa onda opet pokusaj

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image