cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice

clock-img

07.06.2018, 07:27

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Kad smo kod sirceta, skoro mi rucak zagori bas i ja se ubih od trljanja serpe.. stavih da prokuva sa sircetom koje dolivas nekoliko puta.. ako je bas zagorelo doda seni malo sode i serpa kao nova za sekund! Zapanjila sam se

clock-img

07.06.2018, 18:30

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

I ja sam se odusevljavala sa tim kombinacjjama a onda kupila viledinh zicu neku jaku , nije klasicna. Ali skida sve za cas.

clock-img

11.04.2019, 21:43

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Negdje sam procitala da kad sjeckate luk treba drzati gutljaj vode u ustima.Isprobala sam i stvarno djeluje.Nekad se desi da malo pocnu oci peckati ali ne placem kao inace

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

11.04.2019, 21:52

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Emice, ja sam cula da mozes staviti i sibicu u usta ili cackalicu. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

11.04.2019, 22:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kod mene je do sad stvarno samo ovo upalilo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

11.04.2019, 22:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja stavim luk u zamrzivač da se ohladi i bitno je da se seče oštrim nožem. I bude bez suza.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.04.2019, 22:22

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Probala sam i vodu i cackalice u kod mene nije pomoglo...Kada smo kod cackalice, citala sam da se stavi par komada u tiganj u kom se przi riba i da se onda ne oset_i to pecenje u stanu. Ja ne primetim razmiku, mm tvrdi da se dosta manje oset_i. 

clock-img

11.04.2019, 22:39

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bubi to nisam cula ,isprobacu

clock-img

11.04.2019, 22:43

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Samo moras cesto da ih menjas😁. Meni je ipak najbolja varijanta da ribu porucim iz restorana, tada se najmanje oset_i 😁

clock-img

11.04.2019, 23:05

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Za ovu varijantu se slazem,najlaksa priprema definitivno 😂

clock-img

12.04.2019, 07:08

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ko voli ribu i ima kucu, pizza pekac i napolje! Ja je spremam 1-2 puta sedmicno, ulja malo, kasiku, dvije i bude kao s rostilja. 

clock-img

12.04.2019, 08:20

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Bebi, ja sam u stanu i leti sve pripremam na terasi u pekacu. Ali zimi mi je bas problem 

clock-img

29.04.2019, 12:34

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Za luk samo secko i nema suza

clock-img

29.04.2019, 13:32

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Przenice sa jajima spremam u rerni na pek papiru. Dakle kriske bajatog hleba ubacim u jaja i mleko i nakon toga sve poredjam u pleh prethodno oblozen pek pairom i sa gram ulja. Budu hrskave i stan ostane cist i bez mirisa zagorelog. 

clock-img

24.05.2019, 18:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Fil, jaja i mleko prethodno pomešaš, pa jaja u to?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

24.05.2019, 18:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Za skidanje nalepnica sa šerpi, ovala, tegli, malo sode bikarbone pomešati sa malo ulja, skida se u jednom potezu (prethodno strugala žicom novi oval, a nalepnica ni maknula nije).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

24.05.2019, 19:14

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Dunja ja fenom zagrejem nalepnicu i odlepi se.

clock-img

24.05.2019, 19:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Przenice sa jajima spremam u rerni na pek papiru. Dakle kriske bajatog hleba ubacim u jaja i mleko i nakon toga sve poredjam u pleh prethodno oblozen pek pairom i sa gram ulja. Budu hrskave i stan ostane cist i bez mirisa zagorelog. 

Takođe, već godinama tako spremam. Suzi, umutiš jaja sa mlekom, regularno kao i za obične prženice. Ja ih nekad spremim i slatke, mm voli. Dodam u smesu cimet i šećer.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.05.2019, 19:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I ja tako spremam prženice. Deca bas vole da ih tako jedu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.05.2019, 20:32

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Ne budu suve? 

clock-img

24.05.2019, 22:50

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Meni ne. Probala sam po ovom receptu. Inače, sve što pečem u rerni, ako se plašim da će biti suvo, polivam mlekom pre pečenja. Može i posle, ali je učinak manji.

clock-img

24.05.2019, 23:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Probacu vec sutra... Meni sve iz rerne bude nekako suvo. 

clock-img

25.05.2019, 13:38

clock-img

Bubamara14

pencil-img

112

Drage, da li je nekoj smrdela unutrasnjost ves masine? Nikada ne drzim ves unutra, ni prljav ni suv. Kada ukljucujem tada ubacim, kako opere tako vadim. Jednostavno smrdi! Zna li neka od vas kako da se resim problema?

clock-img

25.05.2019, 13:58

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Kada je rec o przenicama, sve isto oko pripreme samo se peku u rerni. Bubulence, ne budu suve, gledaj da ih bolje natopis i duze peces na manjoj temperaturi. Mada mi volimo bukvalno sekund u smesu jaja i mleka i nakon toga na 200 stepeni da budu skrooooz hrskave. Ipak ko voli onaj klasican ukus koji vuce na masno neka zaobidje ovaj nacin spremanja. 

clock-img

25.05.2019, 14:04

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Bubamara14

Drage, da li je nekoj smrdela unutrasnjost ves masine? Nikada ne drzim ves unutra, ni prljav ni suv. Kada ukljucujem tada ubacim, kako opere tako vadim. Jednostavno smrdi! Zna li neka od vas kako da se resim problema?

Ostavi masinu otvorenu kada izvadis ves, bar dva sata... Meni se to desilo svega nekoliko pita, citala sam da stavljaju sodu bikarbonu, sirce u ves pre pranja itd... Mislim da i ovde u temi ima pa prelistaj malo u nazad. Fili, vidis mi mleko ne stavljamo, samo jaja. Probacu veceras tako sa mlekom i u rerni...