cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice

clock-img

13.07.2015, 00:04

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Uh ovaj je zaista dobar savet za čišćenje tepiha,ja se ovih dana spremam za pranje tepiha tako da ću ih prvo sa sodom posuti

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

13.07.2015, 00:06

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Mozete probati prasak i sodu bikarbonu pomesati zajedno u casi i onda sipati u masinu,i to je dobro protiv kamenca

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

13.07.2015, 06:17

clock-img

World

pencil-img

4234

Kad perem bijeli ves, u prasak svaki put stavim sodu, a umjesto omeksivaca sirce.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

13.07.2015, 12:44

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Za sodu bikarbonu znam i redovno koristim ali nisam znala za sirce da moze da sluzi umesto omeksivaca.Probacu.Hvala .

clock-img

13.07.2015, 12:47

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

I ja cu da probam sa sodom pa vam prenosm utiske.Drago mi je da sam clan ove stranice i to registrovani i da mogu sama reci ono sto mislim i nauciti mnogo toga od sve vas koje volite iste stvari.Drago mi je i ponosna sam na vas.

clock-img

15.07.2015, 22:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Čime da skinem fleke sa T odjela,stavljala sam one vragove za skidanje fleka,otkuvala veš i ništa.I na jednoj mojoj majici ima flekica od maline nije ni ona spala a tek je kupila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.07.2015, 22:52

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Emice moja mama uvek kad se nesto sveze pofleka umoci u mleko, al prvo to ne pere nicim, i skida se
a ja uglavnom koristim Vanish i to radi radnju

clock-img

16.07.2015, 08:02

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Hm da li bi to sa mlijekom sad išta vrijedilo jer stoji već par dana?Dora je uglavnom bodije uflekala,to i niće strašno ima ih kamaru ali žao mi majice user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.10.2015, 13:10

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ima li neko ideju kako očistiti onaj gumeni dio od obuće, đon pa sa strane, ne znam kako da objasnim ? Imam jedne patikice od L kad je bila mala, izgledaju kao nove, osim što im je taj bijeli dio požutio, a ne znam kako da skinem? Možda da probam Varakinom ali bojim se da ne dodirnem gore pa da napravim još gore?

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

27.10.2015, 13:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Choopa, natrljaj vanish sapun na magičnu krpu i istrljaj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.10.2015, 13:23

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Hvala, probaću user posted image Samo da kupim sapun, ja koristim Ariel tečni za fleke, nisam Vanish odavno uzimala.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

27.10.2015, 14:12

clock-img

amdn

pencil-img

1598

ja isto magicnom krpom, stavim malo arijela u prahu ili bilo koji prasak za ves i super se skine :

clock-img

05.12.2015, 11:13

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Cime cistite Ikeine plasticne stolove za decu? I kako da skinem plastelin sa istog?

clock-img

05.12.2015, 11:57

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kako milicicak nece da se skine plastelin sa plastike?jesi strugala zicom?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.12.2015, 11:59

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Skinuli su se komadici al je ostao onaj tanak tanak sloj sto zapire kad se brise krpom. Nisam probala zicu, ja to nemam u kuci user posted image

clock-img

05.12.2015, 12:00

clock-img

branki*

pencil-img

20828

E,pa,mislim da bi trebalo zicom da se skineuser posted image

branki

clock-img

05.12.2015, 12:03

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Stavi papir- novinu (ne masnu onu dnevnu) pa zagrej peglu i polako predji preko novine. Ali bas malu temperaturu da se ne razmze dodatno. Ja tako skidala sa farmerica.

clock-img

05.12.2015, 12:03

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Onda cu da kupim zicu user posted image moja mama ce biti odusevljena user posted image

clock-img

05.12.2015, 12:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Moze i ovaj fensi nacin sto spominje nata,al zica je zakonuser posted image

branki

clock-img

05.12.2015, 12:10

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Sad bih rekla nesto za tu zicu al necu jer sam pristojna i fina user posted image
Hvala, branki, nato user posted image

clock-img

05.12.2015, 18:27

clock-img

amdn

pencil-img

1598

nemoj zicom izgrbaces plastiku, plastelin je mastan i ako imas Axel on ti skida bas sve,ja njega koristim za svaku glupost i prezadovoljna sam,
ili sto rece Nata toplom peglom i papir,
ali probaj Axel ili Fairy ili neki deterdzent, ja sve tako skidam :)

clock-img

05.12.2015, 19:04

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

IZVORNA PORUKA: milicicak

Skinuli su se komadici al je ostao onaj tanak tanak sloj sto zapire kad se brise krpom. Nisam probala zicu, ja to nemam u kuci user posted image

Ja plastelin skidam prvo špaklom pa onda operem sa deterdžentima itd... e sad treba u kući imati neku špaklicu ili nešto slično što može dobro da oguli a da ne ošteti...

clock-img

05.12.2015, 19:18

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Kako bre neće plastelin da se skine? Ako je skoreo, uzmi neku krpu (ili papirnu maramicu) pa natopi vodom, da plastelin malo popusti, pa onda onom plastičnom špahtlom iz kuhinje

I flunked anger management! }:->

clock-img

05.12.2015, 19:29

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Ja sam uspevala pastom za zube da skinem ostatke plastelina, lepak od nalepnica ali i voštane bojice sa belog nameštaja :)

clock-img

05.12.2015, 19:35

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Trco, nece da se skine :(
Probacu prvo sa deterdzentom pa ako ne uspe pasta za zube.
Hvala zene