cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice

clock-img

08.11.2014, 11:11

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Juče sam malo po malo ribuckala sa sunđerom tiganj. E, onda mi je preselo i uzela sam žicu. Blago sam prešla preko crne površine i u par poteza sam uspela da skinem. Kako će proći sledeće pečenje, videćemo...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

08.11.2014, 12:41

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja imam keramicki tiganj, malo dublji, mislim da je Gornji Milanovac. Ali ja sipam pomalo ulja kad pržim, ne lije se palačinke...A jaja kako kad. Ne znam uopšte od čega zavis. Ja ga perem sunđerom, onom oštrijom stranom i skida se ako se nešto zalijepi. A na njemu je pisalo da ne smije u mašinu, ali ja ga stavljam.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

08.11.2014, 14:32

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: Milagros

Kako napraviti omekšivač za rublje

Ja napravila ovo, ves je mekan premekan... a i lakse se pegla user posted image
jos samo da napravim prasak by Torbica...

< Poruku je uredio milicicak -- 8.11.2014 14:34:26 >

clock-img

08.11.2014, 20:45

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: milicicak

IZVORNA PORUKA: Milagros

Kako napraviti omekšivač za rublje

Ja napravila ovo, ves je mekan premekan... a i lakse se pegla user posted image
jos samo da napravim prasak by Torbica...

Napravila prasak :) javljam utiske sutra :)

clock-img

08.11.2014, 20:54

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Samo da kažem...pošto čituckam ovu temu svako malo, ukapirala sam da je ovaj limuntus keva svih keva user posted image Krenula danas da perem ćerki patike, i onaj bijeli gumeni dio dolje prljav što od zemlje, što od trave, ja trljala praškom, spunom za skidanje fleka i ništa, i onda mi sine ringeraja recept. Uzmem limuntus, sipam na četkicu za zube, istrljam i ono se zabijeli user posted image Hvala ringeraji, hvala limuntusu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

09.11.2014, 13:43

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Prasak by Torbica odlican :) ne skida fleke od ajvara ali moj beli ves nikad nije bio tako beo user posted image
Hvala Torbice user posted image

clock-img

09.11.2014, 22:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

e milicicak pojacaj gauser posted image ista situacija i kod mene bila prvi put, nije oprao fleke i jako uprljanu odecu ali se ves belio fest i bas bio mekan. Sledeci put dodaj vise kalcinisane sode

clock-img

10.11.2014, 06:43

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

MiLj, stavila sam 80g sode user posted image sledeci put cu 100 ili treba vise?

clock-img

10.11.2014, 06:45

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ne znam na koliko grama sapuna? Ako je na 250 mozes slobodno jos vise.

clock-img

10.11.2014, 06:48

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Na 100g sapuna sam stavila 80g sode :)

clock-img

10.11.2014, 06:52

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

aha pa to je vec pojacano. Ne znam ako jos pojacas da li postoji opasnost od "gorenja" vesa. Jel su se oprale prljave carapice???

clock-img

10.11.2014, 07:07

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Prljave carape mm su bele kao sneg :) ostala mi je jedna fleka od ajvara na majci ali to ne racunam :) prasak je stvarno odlican. Jedino jos nisam savladala tehniku stavljanja u bubanj, kockice praska si mi cesto u vratima...

clock-img

27.12.2014, 07:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Uzela sam recept i za prasak i za omeksivac. Jos da pokupujem sastojke pa javljam utiskeuser posted image

clock-img

27.12.2014, 08:30

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

27.12.2014, 09:02

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Ja sam prerovila citavu Banjaluku da nadjem kalcinisanu sodu i svi me blijedo gledaju, zvala i firme koje se bave vinarstvom da vidim imaju li oni i svi mi nude samo zivu sodu...tako da sam odustala al vam zavidiiiiim....kad me put nanese u Srbiju, ima da je pronadjem. user posted image

clock-img

27.12.2014, 09:03

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

E pa ta soda je i meni problem

clock-img

28.01.2015, 13:32

clock-img

malisraf

pencil-img

2

Reklamiranje drugih sajtova nije dozvoljeno na ringeraji pre prethodnog dogovora sa ringerajinim timom.

< Poruku je uredio lesica RR -- 28.1.2015 23:33:44 >

clock-img

29.01.2015, 20:35

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Da podelim sa vama savet moje prijateljice za ustedu struje. Kaze ona je pocela da iskljucuje bojler u kuhinji. Pere sudove jednom dnevno, uvece, i ukljuci bojler 30 min ranije. Kaze da im se racun za struju prepolovio da nisu mogli da veruju.
Ja nisam probala jer nama racun za struju nije veliki.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

06.02.2015, 08:19

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Žene, treba mi savet - KAKO OPRATI OVČIJI KOŽUH?!?!?

Imam za kolica ovčiji kožuh, ali je stajao dugo i malo povukao miris vlage. Stavljala sam ga napolje, ali i dalje se oseća. Dakle, kako mogu to da 'operem'user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

30.03.2015, 23:19

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Imam jedne bledo roze sandale koje su se ,naravno ,zaprljale od nošenje od kaobojagi kože . Imate li ideju kako bih mogla efikasno da ih očistim a da ih ne oštetimuser posted image Brisanje gumicom mi se čini kao Sizifov posao.

clock-img

02.04.2015, 13:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Na poslu imamo lončiće za kafu koji su užasni koliko se uhvatio kamenac. I probali raznim metodama da ih očistimo. Ma ništa nije uspelo, ni soda bikarbona, ni pranje u mašini za suđe niti bilo šta drugo što namje palo na pamet.
Onda se setim da imamo Axel Sgrasso za odmašćivanje i naprskam u lončiće i ostavim tako da stoje nekih pola sata. Onda oribam žicom i sve se skinulo! Sijaju kao nikad! Mnogo smo srećni! Umesto nijednog imamo tri lončeta za kafu!!! user posted image user posted image
user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

02.04.2015, 15:11

clock-img

Milagros

pencil-img

147

Imali neko ideju kako da spasim sinove knjige.Skoro mu se u ruksaku prosuo sok od maline i ukvasio donje dijelove knjiga i sveski.Osušila sam ih ali ne znam kako i ispeglam jer su smeružani.
Help..user posted image

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

clock-img

02.04.2015, 23:06

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Modesty da li ste probali da prokuvate i sirće sa malo vode u tim lončićima? Mi tako čistimo ketler kada se uhvati kamenac, neverovatno kako ga skine! Jedino što malo više smrdi pa treba obezbediti dobro provetravanje.

clock-img

03.04.2015, 09:37

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ma ni sirće nije pomoglo! Ma to su bre bili slojevi i slojevi kamenca!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

03.04.2015, 09:58

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Mod nisam nikada cula za to. Ima da se kupi u marketima?
Milagros tesko da cete nesto uraditi...