cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice

clock-img

29.05.2014, 13:47

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Zene, je l ima nesto za fleke da se turi u masinu, ona odradi i fleka nema ni od korova? Domace ili kupovno, ali da radi posao. Ajte molim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

29.05.2014, 18:18

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja sam u DM-u uzimala njihovo sredstvo u kantici, oko 500 din je kantica, na jako uflekano stavim punu mericu u masinu. Ne znam za domace. Moja mama uvek ima onaj sapun za jako zaprljano, od kojeg pravim gel za pranje, pa time istrlja. Mene to mrzi. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

30.05.2014, 07:13

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Torbica

JEJEJEJEEEEEJ! Nemas pojma koliko mi je draaaago! user posted image

user posted image user posted image

eh da da napomenem posto se moja cela porodica dala u trazenje kalcinisane sode sad ima 3kg ahahahah....I brat i tata kupili, a brat cak 2 kg. Tako da sam ocito obezbedjena dozivotno hahaha...

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 30.5.2014 7:15:55 >

clock-img

30.05.2014, 08:29

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Rosita

Zene, je l ima nesto za fleke da se turi u masinu, ona odradi i fleka nema ni od korova? Domace ili kupovno, ali da radi posao. Ajte molim vas.

Meni OVO skida 90% fleka

clock-img

30.05.2014, 08:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ja koristim DM-ovo sredstvo za skidanje fleka, u bočici je, ima četkicu na vrhu sa kojom razmažeš tečnost preko fleke. Do sada je sve skinulo, čak i neke vodene bojice koje nikako nisu htele da se operu sa Markove garderobe.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.05.2014, 08:56

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ana,kako se zove? ja imam njihov sapun,ali mi to sa cetkom deluje prakticnije!

clock-img

30.05.2014, 13:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Anciuser posted image

clock-img

30.05.2014, 14:25

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

E hvala vam! Kupujem najpre to iz Dm-a. user posted image user posted image user posted image Muz mi je rekao da od gomile majica ima pola neprihvatljivih zbog nekih (uistinu, njemu vidljivih) fleka. " Naci, sve idu u masinu djuture.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

31.05.2014, 18:04

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Jel koristio neko leti one trakaste zavese sto se kace na ulazna vrata protiv muva? Jel bar malo pomazu?

clock-img

31.05.2014, 18:21

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Nato, kupi one mreže, imaju sad one sa magnetima baš za balkonska vrata. Mislim da te trakaste su go biiip, malo dune vetar i ode.

I flunked anger management! }:->

clock-img

31.05.2014, 18:23

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Hvala, promuvacu po netu da vidim kakvih sve ima.

clock-img

31.05.2014, 18:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ana,kako se zove? ja imam njihov sapun,ali mi to sa cetkom deluje prakticnije!

Dok ja vidim poruku user posted image

Evo slika:

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.06.2014, 07:29

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Cime skidate fleke od kreme za suncanje sa odece? Tari je sve isflekano a ni pranje na 90 ne pomaze.
Hvala

clock-img

13.06.2014, 07:52

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: milicicak

Cime skidate fleke od kreme za suncanje sa odece? Tari je sve isflekano a ni pranje na 90 ne pomaze.
Hvala

isti problem imamuser posted image

clock-img

13.06.2014, 07:58

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Kao i svaku drugu masnu fleku natopim detrdžentom i vrelom vodom.Istrljam ostavim da odstoji i stavim na pranje.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

21.06.2014, 17:16

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Da li smem da perem bele kozne patike u masini?

clock-img

21.06.2014, 17:18

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Da, zašto da ne.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

21.06.2014, 17:25

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

IZVORNA PORUKA: nata11

Smes slobdno na 40c samo izvuci pertle,da se nebi umrsile i bolje se operu unutra.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

21.06.2014, 17:27

clock-img

nata11

pencil-img

9228

Hvala. MM ima kvalitetne pa rekoh da ne upropastim nesto user posted image

clock-img

21.06.2014, 18:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja sam svoje bele reebok upropastila u mašini user posted image sada izgledaju kao da su 10 godina stare user posted image šmrc.

clock-img

21.06.2014, 20:32

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Ja moje adidas perem evo vec godinu i to na 60 user posted image uvek su kao nove user posted image i decije starke smrti im nema

clock-img

21.06.2014, 22:48

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

upravo perem ves sa gelom po torbicinom receptu user posted image

clock-img

22.06.2014, 21:00

clock-img

nata11

pencil-img

9228

I bubulence kako se opralo?
Ja jos uvek nisam nasla onu sodu a i nije mi se ucinilo nesto finansijski isplatljivije, oni sapuni koji se rendaju su po 150/200 din komad pa kada sracunam dodje mi na slicno.

< Poruku je uredio nata11 -- 22.6.2014 21:01:46 >

clock-img

22.06.2014, 21:12

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mogu reci da sam bas zadovoljna. odlicno je opralo i ne treba oplemenjivac. a ipak jeste isplativije, sapun sam platila 160din, sodu oko 100 din ali ceo kg a koristila sam samo 300gr. obzirom da sam koristila uglavnom ariel ili deus jeste velika razlika u ceni. ali meni zaista nije toliko bitna cena koliko me je nerviralo sto mi prasak ostaje u posudi i onda se toliko stvrdne da se vidi da je vise od pola gips. a i nisam bila zadovoljna kako pere u poslednje vreme.

clock-img

22.06.2014, 21:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Bubi, javljaj!
Nato, Merix je manje od 100 din a 250 grama, za 2,5 litre gela... Mada, nije meni do finansijskog koliko do momenta da ves duze traje jer ga ne akaju fosfati. I zdravstveni momenat svakako..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle