cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice

clock-img

08.05.2014, 13:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja cekam da mm dodje, pa da odem do poljoprivredne apoteke. Samo da ne bude kao sa efedrin kapima.user posted image
Ako bude uspelo prosledicu dalje recept.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.05.2014, 13:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja cekam da mm dodje, pa da odem do poljoprivredne apoteke. Samo da ne bude kao sa efedrin kapima.user posted image
Ako bude uspelo prosledicu dalje recept.

Vidi, oma ti saljem PostExpresom! user posted image

Inace, za ove trudnice sto vire - ovo je idealna varijanta za novorodjencad, bez hemije. :)

< Poruku je uredio Torbica -- 8.5.2014 13:23:18 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

08.05.2014, 13:30

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: jovicaa

IZVORNA PORUKA: nata11

Jel neko probao da ocisti kuhinjske sundjere tako sto ih ubaci u masinu za pranje sudja? Interesuje me da li to zaista funkcionise.

moj muz tvrdi da je ovo genijalan izum, i s vremena na vreme primetim trulex u masini za sudove, od cega mi se dize pegla... nekako mi je nehigijenski, mada on kaze da umisljamuser posted image
ja sam vise za varijantu, kupovanja novog, ako treba i svakih par dana

Moja mama ih otkuva u serpici -dzezvi , i ja po nekad ali ako se setim obavezno na 90 ubacim u masinu i trulex i sundjer bude kao novo!

clock-img

08.05.2014, 13:36

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Anck, ja se tripujem da ce mi zamastiti ostali ves, pa ih bacam uglavnom. Sveki i moja mama prodrljaju te trulexe kroz varikinu, a sundjere bacamo.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

08.05.2014, 13:39

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma ni slucajno, ja to radim godinama... nikad se nista nije desilo vesu.

clock-img

08.05.2014, 13:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Isto sundjere bacam. Truleks krpe ubacim na 90 stepeni sa ostalim vesom. Mada u poslednje vreme ih bacam. Uzmem novi i mirna sam. Mm je stava isto kao Torbica.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.05.2014, 20:42

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

i sundjere i trulex menjam jednom nedeljno, nisam nikada probala da ih perem..
Torbice, pricala sam mami za ovaj gel za pranje vesa. pita u cemu kuvas? da li ostecuje sud u kom se kuva?

clock-img

13.05.2014, 21:18

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Bubi, ne ostecuje uopste, prvo skuva se za par minuta i uopste nije agresivno. Kuvam ga u serpi koju dohvatim user posted image a posle tu istu masina za sudove opere najnormalnije.
Adriana, viris? Sta bi sa stolnjakom?

< Poruku je uredio Torbica -- 13.5.2014 21:19:00 >

Patrijarh Pavle

clock-img

13.05.2014, 21:24

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

hvala draga. a kazi mi koliko ti to bude gusto. citala sam da si napisala da iseces na kocke, ako se dobro secam. a tamo na sajtu vidim da bude zelastinasto...
sada sam i ja zainteresovana jer mrzim ove gluposti. kao kupim ariel a sav mi ostaje u masini... a do masine nije...

clock-img

13.05.2014, 21:28

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ma nista. To kad se skuva, skroz je tecno, kako se hladi - tako se steze. A kad se skroz ohladi, moze da se sece, s tim da ja te kockice zgnjecim rukom, stavim kockice u ves na par mesta i umuljam u njega, direktno u bubnju, bez predpranja.

Patrijarh Pavle

clock-img

13.05.2014, 21:41

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

oki, hvala jos jednom, definitivno cu i ja probati...

clock-img

13.05.2014, 23:29

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Imam problem u hodniku sa razlicitim "mirisima" koji dopiru iz drugog dela kuce, tj od "mog dragog" svekra...sve sam probala, cak sam rekla zaovi direktno...nista ne pomaze, ni to sto sam rekla, ni luftiranje, ni mirisljavi kristali, ni ani ambipure kako li se zovu user posted image sve sto ima na trzistu kod nas u palanciuser posted image malocas sam htela da se onesvestimuser posted image

Cime da neutralisem mirise u kuci (hodniku)?

clock-img

14.05.2014, 08:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Isto sundjere bacam. Truleks krpe ubacim na 90 stepeni sa ostalim vesom. Mada u poslednje vreme ih bacam. Uzmem novi i mirna sam. Mm je stava isto kao Torbica.

Zaboravih reci , jednom u dva dana ih ubacim u mikrotalasnu... citala sam da je dobro za ubijanje bakterija.

clock-img

14.05.2014, 08:32

clock-img

superm

pencil-img

3244

Kako cistite mikrotalasnu?

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

14.05.2014, 08:36

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

alkoholom :D sve skine alkohol hhihihi..moje omiljeno sredstvo

clock-img

14.05.2014, 08:39

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Meni treba pomoć i savet oko skidanja temperne boje sa šarenih tkanina. Moj najmlađi sin se uvek više naslika po bluzi nego po papiruuser posted image probala sam Venish,tečnost za sudove, sam prašak....imate li vi neki savet i iskustvouser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

14.05.2014, 08:49

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Stajem u red iza Viki... ja tempere i markere neznam da skinem, a vec imamo sigurno 5-6 stvarcica da su isflekane user posted image i to novih Dve trenerke, dve majce, farmerice..

clock-img

14.05.2014, 08:54

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Kako vam Venis ne skidauser posted image
Ja sipam direkt na fleku i ostavim nekoliko sati, samo preklopim stvar..
E onda uveče malo protrljam vrelom vodom i četkicom i samo bućnem u vrelu vodu (može i topla ako je osetljivija tkanina) i ostvavim da prenoći i sutra krk u mašinu..
Čak sam tako skidala fleke(ne zna se od čega) koje su stare preko godinu dana...jer smo sve stvari nasledini od deverovih devojčica...do sad samo dve fleke(te prastare) nisu spale, al su bledje i bledje..

Enyoj the silence!

clock-img

14.05.2014, 08:56

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Klarita

Imam problem u hodniku sa razlicitim "mirisima" koji dopiru iz drugog dela kuce, tj od "mog dragog" svekra...sve sam probala, cak sam rekla zaovi direktno...nista ne pomaze, ni to sto sam rekla, ni luftiranje, ni mirisljavi kristali, ni ani ambipure kako li se zovu user posted image sve sto ima na trzistu kod nas u palanciuser posted image malocas sam htela da se onesvestimuser posted image

Cime da neutralisem mirise u kuci (hodniku)?

A, meni uspeva sa OVIM ali samo kad su manje linije. Imamo par bluza koje je direktno i namerno sarala gospodjica, e njih nece da skine. Kupilaa sam OVO ali nisam jos isprobala, eno ga hvata prasinu.

clock-img

14.05.2014, 09:28

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: superm

Kako cistite mikrotalasnu?

Sipam u staklenu ciniju soljicu sirceta i dve soljice vode i to stavim na maksimum nekih 6 minuta, da doooobro kljuca. Posle samo prebrisem mikro i bas lepo odmasti. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

14.05.2014, 09:33

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jole hoce Venis da skida fleke ali ne i od Tempera i Markera!

clock-img

14.05.2014, 09:37

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Meni je skinulo ljubičastu temperu sa T bele majice..imali su neko crtanje (čitaj) brljanje u vticu...user posted image
I meni je ispao marker za CD na trenerku...i skinulo se...doduše stavila sam venis u roku od pola sata..
Pa sad ne znam..

Enyoj the silence!

clock-img

14.05.2014, 09:42

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma nema sanse mm pustio marker po dzepu, Nema sta nisam stavljala , na kraju sam skinula alkoholom, ali sa pamucne trenerke i mace samo umrlja alkohol pa neznam kako da skinem user posted image

clock-img

14.05.2014, 09:42

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moja mama je ekspert za fleke, cak i na sarenom, napravi rastvor sa varikinom i bukvalno na po koji sekund nanese na fleku i odmah ispira. I uvek kaze - mozda ne uspe, a ja je ohrabrim, samo napred. Inace me ne tangiraju fleke toliko, vazno da je cisto, to tako flekavo nosimo uglavnom kuci i za kucna druzenja. Ja sam u DM-u kupila neki njihov za fleke i nije los, ali ne znam za tempere. Moji su zadovoljni brljanjem vodenim bojicama, tempere im ne dajem.

Patrijarh Pavle

clock-img

14.05.2014, 09:59

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ariel meni skida 99 posto fleka, ziveo ariel.. neko me je skoro ubedio da je ariel los, kupila sam drugi prasak i pala u depresiju... aaaaa, nista ne moze da se poredi sa arielom... ovaj prasak kao da ne opere dobro, ajde sto ostaju fleke, ali ves smrdiuser posted image

don't shit where you eat :))