cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice

clock-img

11.02.2013, 17:48

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja jesam, prala sam ga na programu za osetljive stvari, sve ok je bilo, nije se ucebao niti bilo stauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.02.2013, 18:09

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Ako je stof kaput moja mama kao iskusna krojacica kaze da se neke stvari ne peru vec nose u cistionu tako da necu probati

clock-img

12.02.2013, 12:07

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Kako cistite prevrnutu kozu? Imam neke bele cipele, bas su se isprljale....

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

12.02.2013, 12:18

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ženo draga, šta ti bi da kupiš bele cipele od prevrnute kože?! To je smrt za održavanje user posted image  Možda da probaš sa gumenom četkom?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

12.02.2013, 16:06

clock-img

Anoniman

moja keva ih cisti sa super-finom smirglom (granulacija 500 pa navise, to je ona kao za poliranje noktiju), ali ona ima teget i crne i bez, a ne bele ....

clock-img

13.02.2013, 09:41

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Poison ja sam imala bez i prala sam ih tako sto rastvorim venish pa napravim penu i tom penom i cistim mekim sundjercetom prebrisem.

clock-img

09.09.2013, 12:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

09.09.2013, 13:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Hihi, zanimljivo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.12.2013, 10:37

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Evo nekih stvarno super trikova u domaćinstvu - KLIK

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

28.03.2014, 20:01

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

da li neko ima ideju cime bih mogla da ocistim ormaric za kupatilo koji je stajao u supi i pozuteo, od belog medijapana je?

clock-img

28.03.2014, 20:07

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Nema sanse da ces uspjeti bilo cim. Samo mozes izgrebati I unistiti . Ako je u dobrom stanju I ako se isplati mozes ga prelakirati.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

28.03.2014, 20:08

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

A da probas negde na ugu (gde se ne vidi) CIF ili ARF, to su abrazivna sredstva pa da ne izgrebu. Ako ne grebu, nastavis dalje.
Ili rastvoreno sirce, ono dobro cisti.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 28.3.2014 20:11:22 >

clock-img

28.03.2014, 20:08

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

cíf i truleks ako to ne pomogne alkohol ce sigurno. Na vatu i polako

clock-img

28.03.2014, 20:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

cíf i truleks ako to ne pomogne alkohol ce sigurno. Na vatu i polako

MLJ, mislim da akohol moze da izjede povrsinski sloj, vec sam probala na nekim policama pa zeznula stvar.

clock-img

28.03.2014, 20:26

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja imam u kupatilu ormaric od belog medijapana i alkohol mu nije naškodio,e sad ne znam ali mislim da ne bi trebalo. Ja alkoholom ribam sve sto druga sredstva ne mogu da skinu (i šporet i utičnice i rernu, i okno od prozora u kuhinji koje požuti od duvana i izmasti se od kuvanja,ma sve sve)

clock-img

28.03.2014, 20:31

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

fala zene, probacu sve pa valjda ce nesto upaliti! user posted image

clock-img

28.03.2014, 20:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja imam u kupatilu ormaric od belog medijapana i alkohol mu nije naškodio,e sad ne znam ali mislim da ne bi trebalo. Ja alkoholom ribam sve sto druga sredstva ne mogu da skinu (i šporet i utičnice i rernu, i okno od prozora u kuhinji koje požuti od duvana i izmasti se od kuvanja,ma sve sve)

E,pa, ako je oprobana stvar, onda ne skodi.

clock-img

28.03.2014, 21:00

clock-img

nata11

pencil-img

9229

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Nema sanse da ces uspjeti bilo cim. Samo mozes izgrebati I unistiti . Ako je u dobrom stanju I ako se isplati mozes ga prelakirati.

I ja mislim da nece upalitiuser posted image ali svakako mozes probati.

clock-img

03.05.2014, 22:03

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Evo par saveta,mozda ste vec znale ali nije na odmet da se podset_imo:
- kad przite ribu da se ne bi osecao miris ubacite u ulje u koje przite 2,3 polomnjene cacakalice i malo persuna,neutralise 80% mirisa.
- kad kuvate pasulj,grasak,socivo,bob i ostala zrnasta jela u serpu ubacite kasicicu secera,brze se skuva i ne raspadnu se zrna.
- u slucaju da vam skipe vrata u kuci podmazite ih obicnim sudomilom,prestaju da skripe maltene odmah.
- fleke od crnog vina potopite belim vinom
- da bi testo bilo lepse vazdusasto i mekano ubacite malo vitamin C u prahu
- za ciscenje tastature i drugih nepristupacnih mesta na netu prodaju neku carobnu gumu,ja sam iskoristila cuvenog ljigavca ono sto ima skoro svako dete,gelasta masa izgleda bas fuj ali skuplja sve sto drugi ne mogu.
Ako se set_im jos necega pisem/....

< Poruku je uredio serpica -- 3.5.2014 22:07:53 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

04.05.2014, 10:20

clock-img

nata11

pencil-img

9229

A jel moze da se ocisti plastika koja je vremenom poprimila zutu nijansu (a bila je bela) ?
Nesto negajim puno nade al ajde da pitam user posted image Imam bas kvalitetan fiksni tel ali je stajao i poprimio zuckastu nijansu.

clock-img

04.05.2014, 11:50

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Nato postoje sredstva za suvo pranje tepiha,mebla ono je stecno ali kad naprskas izadje ko pena probaj to ili obican alkohol mislim da pomaze.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

04.05.2014, 16:26

clock-img

Milagros

pencil-img

147

Domaćice kojima je mrsko da peglaju zavjese i paravane,neka ih prije stavljanja u mašinu slože ravno u kocku i tako slože u veš mašinu...ne pogužvaju se..user posted image

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

clock-img

05.05.2014, 18:23

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ne zezam, kakvi!
http://uspesnazena.com/korisni-saveti-zene/domaci-gel-za-pranje-vesa-naturalno-ekoloski-cisto-ekonomicno-i-efikasno-sredstvo/
Odlican je! Ja stavim malo vise kalcinisane sode i bas lepo opere. user posted image
Izvinite za off user posted image
Kod mene danas sojino mlekce, od organske soje, da ne budem bas skroz off...

Ovo sam sad napravila,cekam da se ohladi pa da probam veceras kad budem ukljucivala masinu. Sad bi bilo lepo da nam Torbica sve lepo objasni.Koliko vise sode stavljas? Ja sam stavila oko 80-100 gr. Jel to previse?Pravila sam sa domacim sapunom.

clock-img

05.05.2014, 19:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

A gde ste kupile kalciniranu sodu? Znam da bi trebalo da je ima u poljoprivrednim apotekama ali mm prošle godine kada je tražio (koristi se za čišćenje veš mašine) nigde nije našao da je kupi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.05.2014, 19:17

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Mm kupio u poljoapoteci Cardak u Temerinu.Ali trebalo je malo vremena da se objasne.Neka trazi sodu za pranje buradi ili pintersku sodu.Tek su onda ukapirali sta trazi.