IZVORNA PORUKA: sany2307
Nije bas pitanje o porodilistu, ali ne nadjoh drugu temu.
Ima li neko iskustva sa dr Ives Šindrak Ćejić? Inace sam registrovana kod dr Pajcin, ali mi je bilo hitno, pa me primila dr Ives. Prijatna je i OK u komunikaciji, ali me interesuje jel znate koliko je strucna?
U pitanju je vodjenje trudnoce, pa bih da znam jel pouzdana, da ostanem kod nje. Skontala sam da je kod dr Pajcin puno veca guzva. Vjerovatno i guzva govori o necijoj strucnosti, ali ne bih bas svaki put da cekam satima na pregled.
ne znam draga za dr. Šindrak, ali ne bih ti baš preporučila da nastaviš kod dr. Pajčin jer ja nisam bila zadovoljna sa njom, a evo i par primjera zašto:
1. vodila mi je trudnoću do kraja 6.mjeseca i od početka mi nije ulivala povjerenje jer šta god da sam je pitala njen odgovor je bio : ja ne znam šta bih vam rekla to je mala trudnoća još ( znači u 6.mjesecu ona ne zna šta bi rekla jer je trudnoća još mala )
2. jednom mi je samo tražila nalaze krvi iako sam u trudnoću ušla sa anemijom
3. bila sam u bolnici i dr. koja me primila rekla je da mi moja dr. koja mi vodi trudnoću mora što prije uraditi cervikalni i vaginalni bris jer imam čudan iscjedak ja dolazim kod nje i kažem joj za to a ona kaže NEMA VEZE to možemo i sledeći put ( sledeći put za 4 sedmice )
4. jednom sam dobila tako jake bolove da su mi bukvalno lile suze i savijam se one sestre oko mene se uhvatile da uđem preko reda a njen komentar na to je bio ,, Zar mora da plače, biće kako će biti, šta mi tu sad možemo"
5. sve vrijeme mi govori kako je grlić skroz uredan ne skraćuje se nema problema itd ja odem kod druge doktorice a moj grlić ODJEDNOM sa 35 mm spao na 28 mm , kontam nemoguće da ženska nije skontala toliko skraćivanje grlića odem drugoj dr. ona isto kaže grlić na 28 mm skraćen....
Poslije ovog sam definitivno odlučila da ne želim dalje nastaviti kod dr. Pajčin . To je moje iskustvo , ne bih da te plašim , ali eto osjetila sam potrebu da ti to kažem.... I upoznala sam još dvije trudnice koje su prestale voditi trudnoću kod nje zbog sličnih razloga...