Evo i nas... Sa poslednjim informacijama iz naseg porodilista na Paprikovcu. Porod kao porod,sta tu reci,individualno je,za mene licno vise nego tezak ! Ali,mogu vam reci da je sve ostalo bilo iznad mojih ocekivanja. Babica,sestre i moj doktor su bili predobri,i zahvalana sam im do kraja zivota ! Osim toga,proveli smo tri dana na odeljenju za oporavak,gde sam se iznenadila osobljem kao i svim uslovima. Sobe su uredne,posteljinu menjaju svaki dan da ne lezis u krvi,pomazu ti oko bebe,oko dojenja,oko svega sto ti je potrebno. Pregleda te svaki dan ginekolog,dok bebu pedijatar ! Osvemu te obavestavaju i svjetuju. Dobijes tri poklon paketa,sa svim neophodnim stvarcicama za prve dane zivota tvoje bebe i tebe posle poroda,plus prirucnici o svemu sto ti je potrebno da znas ! Boravak u bolnici nije nesto lepo sto nam se desi,da se razumijemo,ali to sada gore izgleda kao neka mala skola za nove mame. Hrana je takodje dosta dobra,uglavnom zdrava i friska ! Tako da drage moje,ono sto vam ja mogu reci da to sve sto vas ocekuje nije nista strasno,naprotiv,nakon poroda ti je bas potreban takav tretman. Jos da napomenem da imaju i kupatilo sa toplom vodom,g e mozes da se istusiras kada god pozelis. Nije to luksuzno,sve je staro i nekako bedno,ali cisto i svrsishodno ! :) Ako neka ima jos pitanja,na raspolaganju sam... I da,moje iskustvo je bez mita i korupcije proslo !