Jaoooo, čitam šta ste pisale i da se već nisam prodila, dobila bih traume od poroda, doktora i sestara. Istina je da su pojedini neljubazni, ali nije toliko strašno. Ja sam se porodila na carski, jesam doživjela traumu, jer su me pustili da se patim satima, iako se nisam otvarala ni pored dripa i probušenog vodenjaka, dok se plodova voda nije pokvarila i dok moji nisu platili dr da me operiše. Ipak, kad je taj dio bio gotov, dalje je bilo lako. Ležala sam na trećem spratu, sestre su bile dobre, neće niko da te mazi, normalno, ali tu su ako ti nešto treba. Što se sestara za bebe tiče, svaka ima neku svoju tehniku dojenja i oko toga sam se baš napatila, sve dok mi jedna starija sestra, kojoj na žalost ne znam ime, nije objasnila kako se to radi. Što se pedijatra tiče, sad je tamo neka doktorica, koja mi je na otpustu sve fino objasnila. Mene je nerviralo što za svih 7 dana koliko sam ležala, nijednom nisam vidjela pedijatra, ali onda mi je neka od sestara rekla da je tako bolje, jer dolaze da razgovaraju s tobom samo ako nešto nije u redu s bebom. I šta još?... Nemojte da nosite nepotrebne stvari u porodilište, tj. ono što vam ne treba neposredno poslije poroda. Uvijek neko može da vam donese ono što vam bude trebalo. Ja sam nosila punu putnu torbu (tri spavaćice, bademantil, hrpu uložaka, pelene, knjige, kozmetiku, veš, tolet papir, keks, sok...) i pokajala se zbog toga. U rađaoni nikako nisam mogla do mobilnog, jer su ga strapali negdje s tom putnom torbom, a stvarno mi je trebao. Moj savjet je da držite telefon uz sebe, jer trebate odmah da javite svojima ako nešto nije u redu da traže doktora. Ipak, dok sam ja pokušavala da se porodim, dvije žene su se porodile bez problema, pošto je sve išlo kako treba.